Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον Τόλη Βοσκόπουλο! Η ζωή του μέσα από φωτογραφίες
Gossip Specials

Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον Τόλη Βοσκόπουλο! Η ζωή του μέσα από φωτογραφίες

Σήμερα (22/7), στις 15,00 το μεσημέρι, συγγενείς, φίλοι, γνωστοί αλλά και θαυμαστές του άρχοντα του ελληνικού τραγουδιού θα πουν το τελευταίο "αντίο" στον Τόλη Βοσκόπουλο

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του τη Δευτέρα το πρωί από ανακοπή, βύθισε στην απόλυτη θλίψη την οικογένειά του αλλά και όλους εκείνους που τον αγάπησαν μέσα από τα τραγούδια του και τις μεγάλες επιτυχίες του στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Το έργο που άφησε πίσω του τεράστιο και αστείρευτο, όπως αστείρευτος ήταν και ο ίδιος ως χαρακτήρας.

Λιγομίλητος, σωστός gentleman, ένας σταρ μιας άλλης εποχής που πολύ σωστά λένε όσοι τον γνώρισαν "ο τελευταίος μεγάλος".

Αγάπησε και αγαπήθηκε, μας έκανε να δακρύσουμε, να ερωτευτούμε, να πονέσουμε με τα τραγούδια του...

Συντετριμμένη είναι εδώ και μερικά 24ωρα η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου με την οποία πέρασε 25 χρόνια κοινής πορείας, με λύπες αλλά κυρίως χαρές. Χαρές που ενίσχυε με κάθε της κίνηση η κόρη που απέκτησαν, η Μαρία η οποία επίσης είναι απαρηγόρητη για τον χαμό του πατέρα της. Οι αναμνήσεις... ξαναγυρίζουν όπως θα τραγουδούσε και εκείνος στο μυαλό της Μαρίας η οποία λάτρεψε τον πατέρα της όπως τη λάτρεψε και εκείνος. Ήταν το καμάρι του, το πιο σπουδαίο πράγμα που είχε καταφέρει, όπως έλεγε χαρακτηριστικά στους δικούς του ανθρώπους. Τέτοια αγάπη είχαν.

Ο Τόλης ήταν ένας και μοναδικός όμως δεν υπήρξε ποτέ "βεντέτα". Ήταν απλός, καταδεκτικός και κυρίως πολύ γενναιόδωρος με τους νέους καλλιτέχνες. Δεν σνόμπαρε κανένας και όσο περνούσε από το χέρι του, βοηθούσε όποιον τού ζητούσε τη συνδρομή του.

Αρκεί μόνο να δει κανείς με πόσους καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς ήταν φίλος για να καταλάβει τι άνθρωπος ήταν ο Τόλης Βοσκόπουλος. Δείτε φωτογραφίες:

Ο Τόλης αγαπήθηκε με πάθος από τις γυναίκες. Όμως το ίδιο πάθος έδειξε και εκείνος σε όλες όσες πέρασαν από το πλευρό του. Λατρεύτηκε από όλους όσοι ήρθαν πιο κοντά του.

Και ένα τραγούδι για το τέλος... Ο Τόλης Βοσκόπουλος τραγουδάει "Ανεπανάληπτος". Όπως θα μείνει στο μυαλό όλων μας ο πρίγκιπας του ελληνικού τραγουδιού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved