Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια: Ο έρωτας, τα πάνω και τα κάτω της 12χρονης σχέσης τους και το πικρό τέλος!
Gossip Specials

Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια: Ο έρωτας, τα πάνω και τα κάτω της 12χρονης σχέσης τους και το πικρό τέλος!

Ήταν πριν από 12χρόνια, όταν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανακοίνωσε επίσημα την σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Αφορμή στάθηκε η ερώτηση ενός δημοσιογράφου για το αν ισχύει πως είναι ζευγάρι με την παρουσιάστρια, με τον ίδιο να απαντά θετικά.

Λίγο αργότερα ο τραγουδιστής δήλωνε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη: «Πήρα την απόφαση να το ανακοινώσω γιατί αυτό που ένιωθα ήταν αληθινό. Όταν ένιωσα ότι δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε το είπα ανοιχτά. Δεν περιμέναμε να έχει τέτοιο απόηχο. Δεν ήθελα να πάρει το θέμα τέτοια διάσταση γιατί ένιωθα αμήχανα και περίεργα.»

Τα χρόνια κυλούσαν ομαλά με τους δύο τους να είναι τρελά ερωτευμένοι. Σε κάθε κοινή τους εμφάνιση δεν μπορούσαν να ξεκολλήσουν τα μάτια τους ο ένας από τον άλλον και δεν δίσταζαν να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την σχέση τους.

Η Ζέτα Μακρυπούλια είχε δηλώσει για τη σχέση και τη συμβίωσή τους: «Δεν πιστεύω ότι είναι τυχαίο το ότι είμαστε μαζί. Το γιατί, αλλά και το τι έχω ανακαλύψει για ‘μένα μέσα από αυτή τη σχέση, το πώς έχουμε δεθεί και τι έχουμε κοινό είναι θέματα προσωπικά, για τα οποία δεν μπορώ να μιλήσω. Ούτε στη συμβίωσή μας πιέστηκα. Ακόμη και πράγματα που, αν τα έκανε κάποιος άλλος με ενοχλούσαν, αν τα κάνει ο Μιχάλης, δεν με πειράζουν, έχω ήπιες αντιδράσεις. Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό. Ίσως είναι αυτό που λέμε ταίριασμα».

Τα πάνω - κάτω στη σχέση τους….

Το ζευγάρι δεν επέλεξε ποτέ τον δρόμο της προβολής της προσωπικής του ζωής και διατηρούσε χαμηλό προφίλ, όσο κι αν δημοσιεύματα τους ήθελαν κατά καιρούς να χωρίζουν.

Ωστόσο, όπως είναι φυσικό όλα τα ζευγάρια έτσι και η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη είχαν τα σκαμπανεβάσματά τους. Η παρουσιάστρια είχε δηλώσει: «Υπήρξε περίοδος στη σχέση μας (που απομακρυνθήκαμε), αλλά όχι τόσο δύσκολη ώστε να εγκαταλείψουμε τη σχέση. Πάντως αυτή η περίοδος που δεν θα πω ποια ήταν, δεν είχε σχέση χρονικά μ' εκείνες που τα δημοσιεύματα μας ήθελαν χωρισμένους. Παλέψαμε και οι δυο και το εννοώ».

Οι δημοσιογράφοι όμως σε κάθε εμφάνισή τους δεν μπορούσαν να μην τους ρωτούν για το αν θα παντρευτούν ή αν θα κάνουν παιδί, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να απαντά: «Δεν είναι ότι οι καταβολές μου ή εμένα ή της Ζέτας είναι υπερβολικά εκσυγχρονισμένες ώστε να αποκλείουμε το ενδεχόμενο των ιερών δεσμών, αλλά πιστεύω ότι μετά από μία τόσο μεγάλη περίοδο, είναι λίγο σαν έγγαμος βίος... Είναι λίγο πιο ξεκάθαρο το ενδεχόμενο του παιδιού, όταν ο άντρας δεν έχει πια κανένα απωθημένο και έχει ζήσει τη ζωή του»!

Ημερομηνία… λήξης!

Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης έπειτα από 12 χρόνια σχέσης, ανακοινώνουν τον χωρισμό τους με μία πρόταση λίγων λέξεων. «Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και για αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί».

Και οι δυο πλέον προσπαθούν να μπουν σε μια νέα καθημερινότητα με τον τραγουδιστή να σκοπεύει να αφήσει το σπίτι στο οποίο συγκατοικούσαν και με την παρουσιάστρια να έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμικού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved