Δεκαπενταύγουστος: Πού γιόρτασαν οι celebs το «Πάσχα του καλοκαιριού»! Οι φωτό και οι ευχές!
Gossip Specials

Δεκαπενταύγουστος: Πού γιόρτασαν οι celebs το «Πάσχα του καλοκαιριού»! Οι φωτό και οι ευχές!

Δεκαπενταύγουστος: Σήμερα όλη η Ελλάδα γιορτάζει με κατάνυξη την Κοίμηση της Θεοτόκου, μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της Ορθοδοξίας. 

Πού βρήκε όμως η μέρα τους Έλληνες celebrities;

Στην Πάτμο με τον 8 μηνών γιο τους πέρασαν τον Δεκαπενταύγουστο ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας με τη σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού. Μάλιστα και οι δύο ανέβασαν σήμερα το πρωί φωτογραφίες από την Παναγία Διασώζουσα όπου και εκκλησιάστηκαν. Δείτε τις παρακάτω:

Από τον προορισμό των διακοπών της ευχαρίστησε όλους τους followers της για τις ευχές τους η Μαίρη Συνατσάκη ανεβάζοντας την εξής φωτογραφία:

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε τα εξής:

"Χρόνια πολλά σε όλη αυτήν την μικρή αλλά δυνατή χώρα 🕊
———————————————————•
σας ευχαριστώ τόσο πολύ και για τις έξτρα ευχές που μου στέλνετε κάθε Δεκαπενταύγουστο! Με τιμάτε".

Από την Ελούντα έστειλαν τις ευχές τους η Βασιλική Μιλλούση με τον Ασημένιο Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Λευτέρη Πετρούνια. Μάλιστα εκείνη έγραψε στη λεζάντα της υπέροχης κοινής φωτογραφίας με τον σύζυγό της που ανέβασε:

"15 Αυγούστου! Χρόνια πολλά στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου, όσο και αν θέλουν να μας μαυρίσουν τα χρώματά μας θα είναι πάντα φωτεινά 🙏🇬🇷
Η Παναγία μαζί μας".

Στην Αθήνα... ξέμειναν ο Σάκης Τανιμανίδης με τη Χριστίνα Μπόμπα και τα μωρά τους. Μάλιστα ο ευτυχής μπαμπάς ανέβασε μία... καλοκαιρινή φωτό με μία από τις δίδυμες κόρες του.

Η Χριστίνα Μπόμπα από την πλευρά της έκανε ανάρτηση για να ευχηθεί με τον δικό της μοναδικό τρόπο χρόνια πολλά στη μητέρα της που γιορτάζει σήμερα. Συγκεκριμένα έγραψε:

"Χρόνια πολλά σε όλους μας! Χρόνια πολλά και στη μαμάκα μου, την καλύτερη μαμά (… και τώρα πια γιαγιά του κόσμου!)
Και την πιο όμορφη… να τα λέμε κι αυτά 🤍
ΥΓ. Αχ τι θα έκανα χωρίς εσένα…" Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε η Χριστίνα με τη μαμά της:

Η Ζήνα Κουτσελίνη διανύει την τελευταία μέρα διακοπών της καθώς αύριο επιστρέφει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους όμως, γιορτάζει τόσο η ίδια όσο και η κορούλα της. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε:

"Τελευταία μέρα διακοπών! Επιστροφή στα «θρανία» μας από αύριο. Προετοιμασία για τη νέα σεζόν… Σήμερα γιορτάζουμε παρέα με το Εμμάκι! Ζήνα - Μαρία εγώ, Ευσταθία- Μαρία εκείνη! Να μας χαίρεστε!".

Φέτος είναι ο πρώτος Δεκαπενταύγουστος της Δέσποινας Βανδή μετά τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου ανέβασε μία καλοκαιρινή φωτογραφία της και ποζάρει φορώντας στο πάνω μέρος το μαγιό της και κάτω ένα σορτσάκι!

«Χρόνια ευτυχισμένα» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας και ποζάρει με ένα διάπλατο χαμόγελο!

Και η Μελίνα Νικολαϊδου που είναι λάτρης του Instagram, δημοσίευσε μία φωτογραφία από το παρελθόν που απεικονίζεται εκείνη με τη μητέρα της και έγραψε: “Χρόνια πολλά στην καλύτερη όλων”!

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης μετά από 18 χρόνια γάμου αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.

Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει δυο παιδιά, τη Μελίνα και τον Γιώργο επέλεξαν να το γνωστοποιήσουν μέσα από μια κοινή και λιτή ανακοίνωση.

Η φετινή γιορτή της είναι διαφορετική από τις προηγούμενες λοιπόν, μιας και είναι η πρώτη που περνάει ούσα χωρισμένη.

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου και η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε φωτογραφίες με μπικίνι και εμείς κολλήσαμε με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της!

Στα 43 της χρόνια και μετά από δύο γέννες είναι πιο fit από ποτέ!

Αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις διακοπές με τα παιδιά της και τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά και χαίρεται την κάθε στιγμή!

Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες και ζηλέψαμε το κορμί της!

Η Μαρία Μπακοδήμου ανήμερα της γιορτής της δημοσίευσε την πιο εντυπωσιακή φωτογραφία από τις διακοπές της!

Ποζάρει με τζιν σορτς, ελαφρώς μακιγιαρισμένη, έχει ανέμελα τα μαλλιά της και… είναι ξυπόλυτη, αφού είναι στην αυλή του σπιτιού που κάνει τις διακοπές της!

Η παρουσιάστρια δεν πρόλαβε να δημοσιεύει φωτογραφία της και αμέσως επώνυμοι φίλοι της έσπευσαν να της ευχηθούν και τα like «έπεφταν βροχή»!

Η ίδια σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: "Χρόνια πολλά σε όλους. Ευτυχισμένα, ήρεμα, δημιουργικά και καλοκαιρινά. Καλή Παναγία"!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Θέμης Σοφός με τα τρία τους παιδιά πέρασαν τον Δεκαπενταύγουστο στην Αμοργό.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Happy Day απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με τα παιδιά και τον σύζυγό της στο νησί και όπως αποκάλυψε σήμερα είναι διπλή γιορτή για την οικογένειά της, αφού οι δύο κόρες της, Νάγια και Μαίρη έχουν την ονομαστική τους εορτή.

Με αφορμή λοιπόν την ονομαστική τους γιορτή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό δύο απίθανες φωτογραφίες με τις κούκλες κόρες της από την Αμοργό και τους ευχήθηκε και δημόσια «Χρόνια πολλά»!

Συγκεκριμένα έγραψε: "Καλή Παναγιά με υγεία, χαμόγελα, περισσότερη αισιοδοξία και ανεμελιά για όλους μας. Να χαίρεστε τους εορτάζοντες που υπάρχουν στην ζωή σας. Στην φωτό είναι οι δικές μου «Παναγίτσες»"!

Χαλαρή, ήρεμη και κυρίως ξεκούραστη μιας και γεμίζει τις μπαταρίες της, έχει ξεχαστεί για λίγο από τους ρυθμούς της καθημερινότητας και έδειξε να χαίρεται αυτές τις στιγμές των διακοπών της με τα τρία της παιδιά που σε σχεδόν ένα μήνα και εκείνα θα μπουν σε άλλους ρυθμούς λόγω των μαθητικών τους υποχρεώσεων και η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες των επωνύμων ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved