Βίκυ Κάβουρα: Πήγε στη Ρόδο και...κόλασε!
Gossip Specials

Βίκυ Κάβουρα: Πήγε στη Ρόδο και...κόλασε!

Δύο μόλις μέρες βρέθηκε στη Ρόδο η κούκλα Βίκυ Κάβουρα αλλά σίγουρα όσοι τυχεροί την πέτυχαν στις παραλίες του νησιού δεν θα την ξεχάσουν ποτέ. 

Η εντυπωσιακή ηθοποιός και σχεδιάστρια πλέον, αφού φέτος κυκλοφόρησε με μεγάλη επιτυχία την πρώτη της συλλογή μαγιό και αξεσουάρ παραλίας που ονόμασε I-Crab, βρέθηκε στο πανέμορφο νησί προσκεκλημένη του Ροδίτη επιχειρηματία, Κώστα Αποστολίδη.

Ήταν το Σαββατοκύριακο που οργανώθηκαν τα εγκαίνια του εμβληματικού ΝΟΡ (Ναυτικός Όμιλος Ρόδου) και πλήθος επωνύμων πέρασε από τον πλήρως ανακαινισμένο χώρο και απόλαυσε τις ανέσεις του.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί, καθώς το κάλεσμα ήταν τριήμερο, έτσι όλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την φιλοξενία αλλά και άλλα υπέροχα σημεία του πραγματικά μοναδικού νησιού.

Όπως την παραλία της Τσαμπίκας, όπου βρέθηκε και η Βίκυ Κάβουρα, φορώντας φυσικά τα μαγιό που η ίδια σχεδιάσε, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα στο τέλειο Ramal Beach club που ανήκει επίσης στις επιχειρήσεις του κ. Αποστολίδη. Και όσο η ίδια χαλάρωνε και μαύριζε, οι γύρω της δεν γινόταν να μην προσέξουν όχι μόνο πόσο όμορφη είναι ακόμα και χωρίς ίχνος make up, αλλά και τις τέλειες αναλογίες του άψογου πραγματικά κορμιού της.

Απολαύστε την...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved