Η Ναθαναήλ στο gossip-tv: «Η Ιωάννα με την εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας ξεπέρασε τον εαυτό της»
Gossip Specials

Η Ναθαναήλ στο gossip-tv: «Η Ιωάννα με την εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας ξεπέρασε τον εαυτό της»

Η Αννίτα Ναθαναήλ μιλά αποκλειστικά στο Gossip-tv για την Ιωάννα Παλιοσπύρου, δίνοντας ένα ξεχωριστό συγκινητικό μήνυμα, που μας αφορά όλους.

Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε αποκλειστικά, με λόγια που ραγίζουν καρδιές και με ένα ξεχωριστό μήνυμα, που θα συζητηθεί. Μίλησε για την Ιωάννα Παλιοσπύρου, την ιδιαίτερη σχέση που ανέπτυξαν μέσα σε διάρκεια λίγων μηνών, αλλά και το πόσο σημαντικό είναι για κάποιον να έχει τη στήριξη των ανθρώπων που αγαπά, σε ένα τόσο μεγάλο γολγοθά.

H γνωριμία με την Ιωάννα και η μεταξύ τους σχέση

"Την Ιωάννα τη γνώρισα μέσα στο 2021. Δεν πρόλαβα το διάστημα, που είχε περάσει από την αρχή του συμβάντος. Ξεκινήσαμε να μιλάμε προς τα τέλη του προηγούμενου Δεκέμβρη, όπου ήδη είχε ολοκληρωθεί ο βασικός κύκλος των θεραπειών της. Η Ιωάννα δεν μπορεί να πει κανείς ότι ζούσε μια φυσιολογική ζωή. Η θεραπεία της ήταν πάρα πολύ ιδιαίτερη και δύσκολη, με ανοιχτές πληγές σε όλο της το σώμα, στο μεγαλύτερο μέρος του. Το σοκ ήταν τεράστιο για την ίδια, όταν κατάλαβε το τι ακριβώς της έχει συμβεί, το ποιες ακριβώς είναι οι πληγές που πρέπει να επουλωθούν στο σώμα της. Ζούσε σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον, γιατί οι ανοιχτές πληγές κρύβουν πολλούς κινδύνους για την ίδια, όσον αφορά το κομμάτι της αντισήψιας. Μπορούσε πολύ εύκολα να πάθει το οτιδήποτε, λοιμώξεις, μολύνσεις, τα πάντα. Όλα αυτά, ο πόνος, η ταλαιπωρία και το γιατί συνέβη όλο αυτό, καταράκωναν την ψυχολογία της, χωρίς ωστόσο να το βάζει κάτω."

"Μας πήρε πολύ καιρό να βρεθούμε από κοντά. Πλέον η εικόνα της βελτιώνεται αισθητά, η φροντίδα των γιατρών είναι εκείνη που σε συνδυασμό με τη δύναμη ψυχής της Ιωάννας, την έχουν φτάσει ως εδώ, διανύοντας έναν τόσο μεγάλο δρόμο. Είναι αξιοθαύμαστο, το πόσο δυνατή είναι. Το τι δυναμη κρύβεις μέσα σου δεν το ξέρεις, μέχρι που το ανακαλύπτεις, γιατί είναι η μόνη σου επιλογή."

Η δίκη και η ψυχολογία της Ιωάννας

"Στο κομμάτι της ψυχολογίας της Ιωάννας και στο ότι συνεχίζει και προσπαθεί καθημερινά για τον εαυτό της, συντέλεσε και η δίκη, σε σημαντικό βαθμό. Όλα όσα ακούστηκαν, ο εισαγγελέας ήταν καταπέλτης. Ήμουν εκεί σε κάθε στιγμή της δίκης και τη στήριζα. Δεν αναρωτήθηκα στιγμή το πού βρίσκει το κουράγιο να παρευρίσκεται, γιατί έχω αντιληφθεί το τι άνθρωπος είναι και τη δύναμή της.

Το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικό, γιατί η Έφη κρίθηκε ένοχη, με το μάξιμουμ της καταδίκης που αναλογούσε.

Το θέμα είναι γενικότερο και αφορά όλο το κομμάτι της νομοθεσίας και της εφαρμογής του νόμου. Η Ιωάννα είναι το μόνο επιζόν θύμα από τις εγκληματικές ενέργειες, που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό και όχι μόνο είναι δυνατή για τον εαυτό της, αλλά στηρίζει έμπρακτα και τις οικογένειες των θυμάτων, μιλώντας μαζί τους τακτικά, για να τους δώσει λίγη από τη δύναμή της."

"Βλέπουμε καθημερινά να συμβαίνουν ειδεχθή εγκλήματα, να γίνονται πράγματα τραγικά, που δεν τα χωράει ανθρώπινος νους. Καταδικάζονται άνθρωποι, οι οποίοι όχι μόνο δεν ενδιαφέρονται για τον κοινωνικό σύνολο, αλλά είναι και επικίνδυνοι για αυτό. Δεν λέω ότι οι δικαστές είναι ψυχίατροι και μπορούν πλήρως να αντιληφθούν την επικινδυνότητα της κατάστασης, αλλά σίγουρα μπορούν να κάνουν κάτι, να πάρουν μια θέση. Σε πόσα ακόμα εγκλήματα θα γυρίζουμε την πλάτη μας; Θα πρέπει καποια στιγμή να πούμε: Ως εδώ!"

Η δημόσια εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας: "Της το ζήτησα προσωπικά"

"Της το ζήτησα προσωπικά. Ήθελα να είναι δίπλα μου και η παρουσία της ήταν ουσιαστική. Επέμεινα, γιατί είναι ένα ακόμα λιθαράκι στο να προχωρήσει τη ζωή της, να επανέλθει η καθημερινότητά της, να κυκλοφορήσει εκτός του comfort zone της. Για πολύ καιρό, η Ιωάννα ήταν σε ένα περιβάλλον που δεν υπήρχε κόσμος, ή στο νοσοκομείο ή στο σπίτι.

Τον περισσότερο χρόνο τον πέρασε στο περιβάλλον του νοσοκομείου. Με αυτήν την κίνηση η Ιωάννα ξεπέρασε τον εαυτό της και κατάφερε να νιώσει μοναδική γυναίκα. Ακόμα και με τη μάσκα και με προσθετικά (περούκα), κατάλαβε ότι είναι μια πανέμορφη γυναίκα, ότι μπορεί να είναι και να νιώθει έτσι.

Από το καλοκαίρι προσπαθούσαμε να βγαίνουμε έστω και για λίγο έξω, αλλά δεν μας το επέτρεπε η ηλιακή ακτινοβολία, λόγω της κατάστασης της Ιωάννας. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά, είναι χειμώνας μπορεί και φοράει πιο μακριά ρούχα και να καλύπτει το σώμα της, ώστε να είναι και πιο ασφαλής."

"Η αγάπη του κόσμου είναι μεγάλη. Η αγκαλιά του κόσμου είναι βάλσαμο. Όσοι βλέπουν την Ιωάννα δείχνουν έμπρακτα ότι την στηρίζουν. Η εικόνα της είναι πλήρως αποδεκτή και η ίδια έχει αρχίζει να το συνηθίζει όλο αυτό και να συνεχίζει παρακάτω τον αγώνα για την αποκατάστασή της. Το ξέρει ότι είναι δύσκολο, αλλά το πείσμα και η θέληση είναι αυτά, που την ωθούν στο να τα καταφέρει. Όλοι εκφράζουν κάθε στιγμή την αγάπη και την στηριξή τους. Με την περιπέτεια της Ιωάννας, με τον αγώνα της, γινόμαστε η κοινωνία που μαθαίνει να αποδέχεται".

Αννίτα Ναθαναήλ για Τάσο Ξιαρχό: "Αυτό που έγινε, ήταν λυπηρό"

"Θεωρώ αυτό που συνέβη λυπηρό. Πρέπει όλοι μας να μάθουμε ότι όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι, αλλά διαφορετικοί. Η εικόνα κάποιου δεν γίνεται να μην είναι αποδεκτή. Αντί να κατακρίνουμε, πρέπει να μάθουμε να βοηθάμε τους γύρω μας, με τον τρόπο μας, όπως μπορούμε. Εκεί κρύβεται το νόημα. Το να κατακρίνεις είναι εύκολο, το να βοηθήσεις κάποιον που σε έχει ανάγκη θέλει θέληση, κουράγιο και προσπάθεια."

"Όταν βγάλει τη μάσκα, θα εκλπαγεί"

"Πιστεύω ότι η αποκατάσταση και η πορεία της υγείας της Ιωάννας θα είναι ένας δρόμος δύσκολος, αλλά εκείνη έχει αποδεχτεί ότι δεν είναι ακατόρθωτος. Θα δώσει τον αγώνα της, όπως τον δίνει καθημερινά και είμαι σίγουρη ότι όταν πετάξει την μάσκα, το αποτέλεσμα θα είναι εκείνο, που θα την εκπλήξει."

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από την Εβδομάδα Μόδας:

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η δημόσια εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας και οι δηλώσεις στο Mega Καλημέρα!

Η Αννίτα Ναθαναήλ αποκάλυψε ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε η Ιωάννα μετά το τέλος της δίκης

Αννίτα Ναθαναήλ: Φωτογραφίζεται με μαγιό στα 53 της χρόνια και «ρίχνει» το Instagram!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved