Αποκλειστικό: Το gossip-tv στα backstage του J2US! Ο χορός του Φασουλή και το τσιφτετέλι της Βίκυς!
Gossip Specials

Αποκλειστικό: Το gossip-tv στα backstage του J2US! Ο χορός του Φασουλή και το τσιφτετέλι της Βίκυς!

Όσα συνέβησαν στον αέρα του J2US χθες το βράδυ (6/11) on camera, άλλα τόσα και ίσως και περισσότερα συνέβησαν στα backstage τα οποία κατέγραψε με κάθε λεπτομέρεια ο φακός του gossip-tv! 

Από νωρίς ο Νίκος Κοκλώνης, μαέστρος του λαμπερού σόου, ο οποίος εμφανίστηκε στη σκηνή με ρούχα Saine Laurent και κοσμήματα Kessaris, ήταν στο πόστο του για να συντονίζει τα πάντα.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από τα backstage κατά τη διάρκεια του χθεσινού live:

To gossip-tv ήταν εκεί από νωρίς, απαθανατίζοντας στιγμές τόσο στο στούντιο όσο και στα καμαρίνια του σόου. Όπως για παράδειγμα τη στιγμή που οι κριτές πήραν τον δρόμο για το στούντιο ώστε να βρεθούν στις θέσεις τους και να ξεκινήσει το live. Δείτε βίντεο παρακάτω:

Ανάμεσα στο κοινό εντοπίσαμε την πρώην παίκτρια του Big Brother Αφροδίτη Γεροκωνσταντή η οποία απόλαυσε τη βραδιά live από το στούντιο. Δείτε παρακάτω βίντεο:

Στο πλατό όμως το παρών έδωσε και η Δανάη Μπάρκα η οποία δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της μητέρας της Βίκυς Σταυροπούλου αφού είχε τα γενέθλιά της. Η Δανάη Μπάρκα δεν ήταν μόνη αλλά μαζί με το κουτάβι που έχει υιοθετήσει εδώ και λίγο καιρό, τη Μπουκιά που δεν άφηνε από την αγκαλιά της.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ποιος είχε όμως την Μπουκιά αγκαλιά όταν η Δανάη Μπάρκα ήθελε να μιλήσει με τους φίλους της; Μα φυσικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ο οποίος λάτρεψε το κουταβάκι και ήθελε να το έχει συνεχώς αγκαλιά του. Δείτε το βίντεο από τα παρασκήνια:

Στο μεταξύ, ο Θάνος Πετρέλης και η Κέλλυ Κελεκίδου είχαν στο πλευρό τους τη μεγάλη βραδιά τα παιδιά τους. Μάλιστα, η μεγάλη κόρη του τραγουδιστή είχε υπό την επίβλεψή της τη μικρότερη σε ηλικία κόρη της τραγουδίστριας, την Ελπινίκη.

Πάντως, εκείνο που διαπιστώσαμε ήταν πως όλοι όσοι είναι παρόντες στο πλατό του J2US περνούν τέλεια. Αρκεί μόνο να πούμε ότι στα διαλείμματα για διαφημίσεις στήνεται ένα αυτοσχέδιο πάρτι με τους πάντες να χορεύουν με τα τραγούδια που ακούγονται εκείνη τη στιγμή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Σταμάτης Φασουλής ο οποίος σε ένα τέτοιο διάλειμμα, ανέβηκε στο stage και παρασύρθηκε από τον ρυθμό του τραγουδιού της Josephine με τίτλο "Παλιόπαιδο", χορεύοντας με τον Νίκο Κοκλώνη πριν βγουν ξανά στον αέρα. Δείτε το απολαυστικό αποκλειστικό βίντεο παρακάτω:

Και δεν ήταν μόνο ο Σταμάτης Φασουλής που το διασκέδαζε στα διαλείμματα αφού και η εορτάζουσα Βίκυ Σταυροπούλου το έριξε στον χορό και μάλιστα χορεύοντας τσιφτετέλι. Δείτε την παρακάτω:

Η Κατερίνα Στικούδη πάλι, μας μάγεψε για ακόμα μία φορά με την εντυπωσιακή εμφάνισή της, μόλις τρεις εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου της. Ήταν εκθαμβωτική και την τσακώσαμε την ώρα που φωτογραφιζόταν επιδεικνύοντας την εντυπωσιακή τουαλέτα της. Δείτε την παρακάτω:

Για τον φακό στήθηκαν και η Κέλλυ Κελεκίδου με τη Μαρία Μπακοδήμου, όμως για να κρατήσουν τις όμορφες αυτές αναμνήσεις. Δείτε τις παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

J2US: Η Δανάη Μπάρκα στο πλατό του σόου με τη... Μπουκιά! (exclusive video)

J2US: Πάρτι στο stage για τα γενέθλια της Σταυροπούλου! Η τούρτα έκπληξη και το... μονόπετρο!

J2US: Η Βανδή πήγε Ιταλία με τον Μπισμπίκη αλλά δεν περίμενε κανείς την «μπηχτή» του Κοκλώνη on air

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved