«Ο Θεός της σφαγής»: Επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο Αθηνά και το gossip-tv ήταν εκεί (photos&videos)
Gossip Specials

«Ο Θεός της σφαγής»: Επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο Αθηνά και το gossip-tv ήταν εκεί (photos&videos)

«Ο θεός της σφαγής»: Επίσημη πρεμιέρα για το έργο στο θέατρο Αθηνά με τη Μυρτώ Αλικάκη, τον Δημήτρη Αλεξανδρή, τον Κωνσταντίνο Κάππα και την Ευσταθία Τσαπαρέλη...

Χθες το βράδυ (Τετάρτη 10 Νοεμβρίου) βρεθήκαμε στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Ο θεός της σφαγής" στο θέατρο Αθηνά, με πληθώρα καλεσμένων και celebrities να βρίσκονται εκεί, για να στηρίξουν τους αγαπημένους τους φίλους και να παρακολουθήσουν την πολύ ενδιαφέρουσα παράσταση.

Πρόκειται για μια άκρως απολαυστική κωμωδία, η οποία στηρίζεται στις διαβαθμίσεις συμπεριφοράς των τεσσάρων χαρακτήρων. Όλα ξεκινούν όταν, μετά από έντονο τσακωμό των παιδιών τους, ο ένας τραυματίζεται ελαφρά και οι τέσσερις γονείς αποφασίζουν να βρεθούν από κοντά σε φιλικό περιβάλλον και να βρουν μια λύση, σχετικά με την κατάσταση. Βλέπουμε δυο εντελώς διαφορετικά ζευγάρια και συνολικά τέσσερις αντίθετους χαρακτήρες, οι οποίοι, όπως δείχνουν στο τέλος ταιριάζουν πάρα πολύ.

Η Μυρτώ Αλικάκη, η Ευσταθία Τσαπαρέλη, ο Δημήτρης Αλεξανδρής και ο Κωνσταντίνος Κάππας είναι εκείνοι, που ενσαρκώνουν τους χαρακτήρες της παράστασης και ο καθένας βάζει τη δική του προσωπική πινελιά για τη συνταγή της επιτυχίας.

Τα δυο φαινομενικά πολιτισμένα και γεμάτα ευγένεια σε πρώτο χρόνο ζευγάρια, είναι εκείνα που εν τέλει κυριεύονται από τον «Θεό της Σφαγής», με τις συμπεριφορές να αλλάζουν και με τους πρωταγωνιστές να ξεδιπλώνουν τον αληθινό τους εαυτό, με λόγια που ήθελαν να πουν από την πρώτη στιγμή.

Ζήσαμε ξεκαρδιστικές στιγμές και εικόνες που χαρακτηρίζονται από έντονο χιούμορ, για μια θεατρική παράσταση, που σίγουρα απευθύνεται στο σήμερα και αναμένεται το κοινό να την αγκαλιάσει πάρα πολύ ζεστά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις αποκλειστικές δηλώσεις της Ευανθίας Τσαπαρέλη στο gossip-tv:

Όπως μας εκμυστηρεύτηκαν αποκλειστικά οι πρωταγωνιστές, αυτό που αποζητά πλέον το κοινό είναι να ζει μέσα από το θέατρο χαρούμενες και έντονες στιγμές, γιατί αυτό εν τέλει είναι και εκείνο, που θα τους κάνει να περάσουν καλά και να ξεφύγουν από την καθημερινότητα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις αποκλειστικές δηλώσεις της Μυρτώς Αλικάκη στο gossip-tv:

Πολλοί ήταν εκείνοι, που μίλησαν για επιστροφή της τέχνης, μετά από την κρίση του κορονοϊού και ότι η ανάγκη για το θέατρο ήταν αδήριτη. Ο κόσμος έχει ανάγκη την παρουσία της τέχνης στη ζωή του, τη δημιουργία καλών παραστάσεων και άρτιου αποτελέσματος επί σκηνής.

Δείτε παρακάτω τις αποκλειστικές δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξανδρή στο gossip-tv:

Οι επίσημοι προσκεκλημένοι ήταν πολυάριθμοι και έδωσαν το παρών, για να στηρίξουν τους συναδέλφους τους και να δώσουν το πιο θερμό χειροκρότημα. Ανάμεσά τους: η Ελεονώρα Μελέτη, η Κατερίνα Λέχου, ο Γιάννης Μπέζος, ο Αλέκος Συσσωβίτης, η Γιούλικα Σκαφιδά, ο Αργύρης Αγγέλου, ο Παντελής Καναράκης, ο Γιώργος Κοψιδάς, η Γωγώ Μπρέμπου, η Δανάη Παππά με τον σύντροφό της, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με τη σύζυγό του Λένα Δροσάκη, η Φλορίντα Πετρουτσέλι και πολλοί άλλοι.

Ο «Θεός της Σφαγής» σε σκηνοθεσία του Κώστα Φιλίππογλου ανεβαίνει στο θέατρο Αθηνά από Πέμπτη μέχρι και Κυριακή.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τη λαμπερή πρεμιέρα παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Μυρτώ Αλικάκη: «Έχω επιτεθεί μια φορά στη ζωή μου. Έχω νιώσει ότι μπορώ να σκοτώσω άνθρωπο»!

Ο Κωνσταντίνος Κάππας στο gossip-tv: «Όταν ήμουν σε μικρότερη ηλικία δεχόμουν λεκτική βία»

Ο Αλεξανδρής στο gossip-tv:«Καλύτερα να αφήνουμε να μιλάνε οι άνθρωποι που πραγματικά έχουν ανάγκη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved