Η Κορινθίου στο gossip-tv:«Δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα λιγότερο από το να καταθέσω την ψυχή μου»
Gossip Specials

Η Κορινθίου στο gossip-tv:«Δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα λιγότερο από το να καταθέσω την ψυχή μου»

Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Τζόρνταν στο Alhambra Art Theatre και το gossip-tv ήταν εκεί!  Η Μαρία Κορινθίου ενσαρκώνει τον ρόλο της Σύρλεϋ Τζόουνς, σε έναν συγκλονιστικό μονόλογο, που δημιουργεί συναισθήματα, εικόνες και έντονες συγκινήσεις, μέσα από την σκηνοθετική μπαγκέτα του Γιάννη Αϊβάζη.

Το βράδυ της Κυριακής (14-11), το gossip-tv βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Τζόρνταν", που συνεχίζεται για τρίτη σεζόν στο Alhambra Art Theatre, με την Μαρία Κορινθίου να συγκινεί με μοναδικό τρόπο το κοινό της, τοποθετώντας τους μέσα στο έργο, στον μονόλογο και την εξέλιξη της ιστορίας.

Μετά από την δυσάρεστη περιπέτεια που πέρασαν οικογενειακώς με τον κορονοϊό και την νοσηλεία του Γιάννη Αϊβάζη, οι δυο τους φαίνονται να είναι πιο ανανεωμένοι και χαρούμενοι από ποτέ, έτοιμοι να δημιουργήσουν όμορφα πράγματα επι σκηνής και να συγκινήσουν το κοινό τους. Η αναβολή της πρεμιέρας της παράστασης, έγινε σίγουρα για καλό, ακριβώς για τον συγκεκριμένο λόγο, αφού με την πλήρη αποκατάσταση της υγείας τους, το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz, έπεστρεψε πιο δυνατό από ποτέ.

Μέσα από την ιδιαίτερη σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Αϊβάζη, βλέπουμε επί σκηνής τρεις διαφορετικές εικόνες, από τρεις διαφορετικές χρονικές στιγμές της πρωταγωνίστριας. Η Μαρία Κορινθίου, εξιστορεί με άκρως περιγραφικό τρόπο την ιστορία της πρωταγωνίστριας και κατεφέρνει να δημιουργήσει στο μυαλό του θεατή τις πραγματικές εικόνες.

Όπως αναφέρει και η ίδια, σε αποκλειστικές δηλώσεις της στο gossip-tv: «Αυτός είναι και ο στοχος καθε ηθοποιού. Εκτος από το να καθηλώνει τον θεατή από κάτω, να δεθέι να γίνει ένα με το κοινό σε συναισθήματα. Ο ηθοποιός τα δίνει και το κοινό απευθείας δίνει και εκείνο πίσω. Είναι σαν μυσταγωγία.Αυτό είναι και το μαγικό με αυτή τη δουλειά»

Είδαμε την Μαρία Κορινθίου πραγματικά να καταθέτει την ψυχή της επί σκηνής, με τις εναλλαγές συναισθημάτων να πρωταγωνιστούν και την συγκίνηση να υπερτερεί. Η αγαπημένη ηθοποιός, με την εσωτερικότητα που την διακατέχει, ενσαρκώνει τον χαρακτήρα της μητέρας, η οποία αναγκάστηκε να σκοτώσει το παιδί της, στην ιδέα και μόνο ότι μπορεί να πάρουν μακριά της. Η ίδια, μετά από σειρά περιπετειών, αυτοκτόνησε.

Ο σπαρακτικός μονόλογος, που διαδραματίζεται στην σκηνή του Alhambra Art Theatre, είναι βασισμένος σε αληθινά γεγονότα και την αφήγηση της ίδιας της Σίρλεϋ Τζόουνς μέσα από την φυλακή, στη συγκρατούμενή της Άννα Ρέϋνολντς, τη μία από τις δυο συγγραφείς του έργου «Τζόρνταν»

Σίγουρα είναι ένας ρόλος, που όπως αποκαλύπτει και η ίδια, αγάπησε πολύ από την πρώτη στιγμή και δέθηκε με την ηρωίδα της, με τρόπο μαγικό: «Πάντα καταθέτω την ψυχή μου σε αυτό το έργο, έχει γίνει πλέον κομμάτι μου και η Σύρλεϋ και ο Τζόρνταν. Είναι ένα σπουδαίο έργο και με εκφράζει απόλυτα. Δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα λιγότερο από το να καταθέσω την ψυχή μου σε αυτό το έργο. Είναι κάτι σπουδαίο»

Δείτε παρακάτω τις αποκλειστικές δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου στο gossip-tv:

Στην λαμπερή αυτή βραδιά, πολλοί ήταν και οι επίσημοι καλεσμένοι, που έδωσαν το παρών, για να χειροκροτήσουν τόσο την συγκονίστική Μαρία Κορινθίου, όσο και τον Γιάννη Αϊβάζη. Ανάμεσα τους η Ρέα Τουτουντζή, η Νόνη Δούνια, ο Λεωνίδας Κακούρης, η Γωγώ Μπρέμπου, ο Χρήστος Χωμενίδης, ο Γιώργος Γαλίτης, η Ευτυχία Φαναριώτη, η Ελένη Καρακάση και πολλοί άλλοι.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες από τους καλεσμένους, που παρευρέθηκαν:

Διαβάστε επίσης:

Κορινθίου – Αϊβάζης: Μιλούν για την περιπέτεια με τον κορονοϊό! Ο ηθοποιός δεν έχει συνέλθει ακόμα

Η εξομολόγηση του Αϊβάζη: «Το συγκλονιστικό ήταν ότι διασωληνώθηκε άνθρωπος που ήταν δίπλα μου»

Συγκλονίζει η Μαρία Κορινθίου: «Πήρε τηλέφωνο και είπε σε χαιρετώ γιατί δεν ξέρω αν σου μιλήσω ξανά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved