Νικόλιζα στο gossip-tv: To bullying, η απώλεια 20 κιλών και τα 8 χρόνια σχέσης! Κάνει σχέδια γάμου;
Gossip Specials

Νικόλιζα στο gossip-tv: To bullying, η απώλεια 20 κιλών και τα 8 χρόνια σχέσης! Κάνει σχέδια γάμου;

Η Εβελίνα Νικόλιζα με τις εμφανίσεις της στο J2US απέδειξε πως δεν είναι απλά η ταλαντούχα κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη.

Μπορεί να μην έχει διανύσει ακόμα πολλά χιλιόμετρα στον καλλιτεχνικό χώρο όπως η μητέρα της, όμως, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο αφού σε κάθε live του λαμπερού σόου που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης κάθε Σάββατο, μας αποδεικνύει ότι έχει πολύ καλή φωνή, μπρίο και πρόθεση να κατακτήσει και τον κόσμο της μουσικής. Γιατί ήδη, ο κόσμος της τηλεόρασης την έχει «αγκαλιάσει» αφού αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται με τη Ναταλία Γερμανού και… τα άλλα παιδιά.

Η Εβελίνα λοιπόν είναι μάλλον το the next bid thing που θα δούμε στον χώρο της μουσικής μιας και έχει πάρει φόρα και… ποιος την πιάνει. Αγαπάει εξίσου και την τηλεόραση και αυτή την περίοδο δείχνει να διανύει την πιο δημιουργική της φάση. Ή έχει και περισσότερο; Θα δείξει!

Εκείνο που είναι σίγουρο, είναι πως η Εβελίνα είναι απόλυτα προσγειωμένη, ξέρει πού πατάει και κυρίως, ξέρει τι θέλει, ειδικά στην προσωπική της ζωή όπου τα έχει όλα τακτοποιημένα. Οκτώ χρόνια άλλωστε μετράει η σχέση της με τον αγαπημένο της, επίσης μουσικό, Κλεάνθη Κωνσταντινίδη με τον οποίο ζουν κάτω από την ίδια στέγη. Η Εβελίνα, μιλάει αποκλειστικά στο gossip-tv και λέει τις δικές της αλήθειες χωρίς φόβο και με πολύ μεγάλο πάθος…

Πώς είναι η συνεργασία σου με τον Νίκο Μπάρκουλη στο J2US;

Δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο παρτενέρ από τον Νίκο. Τον νιώθω πλέον σαν να είναι ο μικρός μου αδελφός και μου αρέσει πολύ αυτή η σχέση. Είναι ένας πολύ καλός μαθητής και τα βρίσκουμε πολύ.

Το τέλειο ζευγάρι του J2US!
"Δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο παρτενέρ από τον Νίκο. Τον νιώθω πλέον σαν να είναι ο μικρός μου αδελφός και μου αρέσει πολύ αυτή η σχέση. Είναι ένας πολύ καλός μαθητής και τα βρίσκουμε πολύ" δηλώνει η Εβελίνα Νικόλιζα στο gossip-tv.gr

Οι ώρες με τις πρόβες και το live του J2US είναι πολλές. Τις νιώθεις ως βάρος;

Ούτε καν. Το αντίθετο μάλιστα. Περιμένω πώς και πώς να έρθει η μέρα του live γιατί παρά τις πολλές ώρες περνάμε πολύ ωραία με όλα τα παιδιά και όχι μόνο με τους διαγωνιζόμενους που βλέπετε αλλά και με τους υπόλοιπους που δεν βλέπετε. Με τους vocal coaches που κάνουν υπέροχα φωνητικά, με τους κάμερα μαν, το ενδυματολογικό.. Με όλους…

Με ποιους έχεις έρθει πολύ κοντά μέσα από το J2US;

Εκτός από τον Νίκο έχω έρθει κοντά με τον Μαρίνο Κόνσολο, τη Super Kiki, και με πολλά ακόμα παιδιά. Κάνω επίσης παρέα με τη Βικτώρια Χαλκίτη που μας βοηθάει στις πρόβες, με τους τραγουδιστές-δασκάλους των φωνητικών… είμαστε πολλοί!

Είσαι κόρη μιας μεγάλης καλλιτέχνιδας που έχει διαγράψει πολλά χιλιόμετρα στον χώρο. Σε ενοχλεί αυτή η σύγκριση που αναπόφευκτα γίνεται; Γιατί λένε ότι συνήθως το παιδί ενός καλλιτέχνη μονίμως προσπαθεί να αποδεικνύει ότι έχει ταλέντο…

Δεν θα μάθω ποτέ πώς θα ήταν αν είχα μία άλλη μαμά από την Μπέσσυ Αργυράκη. Ναι, η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές με δυσκολεύει αυτή η σύγκριση που γίνεται μόνο στον χώρο της μουσικής για καλλιτέχνες και τα παιδιά τους. Δεν έχω ακούσει ποτέ να λένε περιπαικτικά «έγινε γιατρός γιατί ο πατέρας του ήταν γιατρός». Αλλά το J2US είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να με ακούσει το ευρύ κοινό να τραγουδάω, ανεξαρτήτως της μητέρας μου. Μέχρι στιγμής λαμβάνω πολύ θετικά σχόλια και τους ευχαριστώ όλους!

Είσαι και μέλος της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται!» με πρωταγωνιστικό ρόλο κάθε σαββατοκύριακο. Αν σου ζητούσαν να επιλέξεις ή δημοσιογραφία ή τραγούδι τι θα επέλεγες;

Έκανα και κάνω τις προσπάθειές μου με το τραγούδι και με συγκροτήματα και μόνη μου και είδα ότι δεν είναι και τόσο εύκολο να βιοπορίζομαι μέσα απ’ αυτό. Με έναν πολύ ωραίο τρόπο και χωρίς να το επιδιώξω ιδιαίτερα ήρθε και η παρουσίαση στη ζωή μου. Σε αυτό με βοήθησε και το κανάλι μου στο YouTube με το οποίο απέκτησα μία πολύ καλή σχέση με τον κόσμο και από εκεί με έμαθαν οι περισσότεροι. Αυτό ήταν που μου έδωσε και τη θέση μου στην τηλεόραση. Και στην εκπομπή περνάω πολύ ωραία γιατί έχουμε πολύ καλή σχέση όλοι μεταξύ μας και νομίζω ότι αυτό είναι που αρέσει πολύ στον κόσμο.

Η Ναταλία Γερμανού είναι ένας πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος και μαθαίνω πολλά πράγματα από εκείνη αλλά και από τον αρχισυντάκτη μας τον Βασίλη Δρυμούση.

Όσο για την υπόλοιπη παρέα, τον Παναγιώτη, τη Ναταλία και τον Δημήτρη, είμαστε οικογένεια πια.

Η προσωπική ζωή και ο Κλεάνθης

Με τόσο τρέξιμο, πρόβες, προετοιμασία για την εκπομπή στον Alpha πότε προλαβαίνεις να έχεις προσωπικό χρόνο για να τον περάσεις με τον σύντροφό σου, τον γνωστό μουσικό παραγωγό, Κλεάνθη Κωνσταντινίδη;

Η αλήθεια είναι ότι επειδή παράλληλα με τα παραπάνω έχω και το κανάλι μου στο YouTube δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο αλλά πάντα βρίσκουμε με τον Κλεάνθη χρόνο για να είμαστε μαζί και να λέμε τα δικά μας.

Συνήθως αργά το βράδυ γιατί και εκείνος δουλεύει πολλές ώρες. Είναι εξαιρετικός μουσικός και αυτή την περίοδο ασχολείται με το music and sound designing σε εταιρία gaming, οπότε εργάζεται πολλές ώρες και έτσι έχει και εκείνος πολύ βαρύ πρόγραμμα. Δεν παραπονιόμαστε όμως γιατί όταν θέλεις, πάντα βρίσκεις χρόνο για τον σύντροφό σου.

Είσαστε μαζί πολλά χρόνια και ζείτε και μαζί. Δεν σκέφτεστε τον γάμο;

Είμαστε μαζί οκτώ χρόνια αλλά δεν είναι η πρώτη μας σκέψη ο γάμος. Όχι ότι φοβάμαι τη δέσμευση αλλά δε νιώθω την ανάγκη να υπογράψουμε και οι δυο ένα χαρτί ότι «θα σε θέλω και θα με θέλεις για πάντα».

Μου αρέσει που κάθε πρωί που ξυπνάμε, από μόνοι μας επιλέγουμε ο ένας τον άλλο. Κάθε μέρα.

Άσε που με τρομάζει λίγο όλη η προετοιμασία του γάμου και το ποιους θα καλέσεις και ποιοι θα κάτσουν με ποιον, νυφικά, πράγματα…

Και παιδί; Δεν έχει ξυπνήσει το μητρικό φίλτρο ακόμα μέσα σου;

Δεν είναι κάτι που σκεφτόμαστε να κάνουμε άμεσα, είναι τέτοιοι οι ρυθμοί ζωής πια που δε σου αφήνουν πολύ χρόνο.

Body shaming, bullying… Δύο σκληρές λέξεις για όποιον τις έχει βιώσει. Εσύ, έχεις αντιμετωπίσει ανάλογες συμπεριφορές στο παρελθόν γιατί και στην εκπομπή, όταν καλείσαι να σχολιάσεις τέτοιου είδους θέματα, τοποθετείσαι με σθένος.

Φυσικά και έχω βιώσει και τα δύο, όμως, δεν πρέπει να φτάσουμε και στο άλλο άκρο. Το λέω γιατί πρόσφατα προέκυψε και ένα θέμα με την Κατερίνα Βρανά η οποία έκανε λογοπαίγνιο με τη θρυλική ατάκα της κουμπάρας της, Τζένης Μπότση «Τι έγινε Κωστάκη, σε γουστάρει η χωριάτισσα;» μιλώντας στον Κώστα Μακεδόνα στον οποίο έκανε πλάκα και του είπε: «Τι έγινε Κωστάκη, σε γουστάρει η ανάπηρη;».

Μήπως πηγαίνουμε και στο άλλο άκρο; Ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιεί για τον εαυτό του οποιοδήποτε χαρακτηρισμό θέλει αλλά όχι για τους άλλους. Δεν έχεις το δικαίωμα να κρίνεις τον άλλον για την εξωτερική του εμφάνιση. Απλώς, τώρα που πλέον μιλάμε ανοιχτά για τέτοια θέματα, νομίζω ότι έχει γίνει ένα καλό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση γιατί πριν κάποιος σχολιάσει θα το σκεφτεί δυο και τρεις φορές. Δε συμφωνώ ούτε με το cancel culture αλλά μάλλον είναι ένα στάδιο που πρέπει να περάσουμε ώστε να μη γίνονται προσβλητικοί κάποιοι.

Εσύ πάντως, τον τελευταίο καιρό όλο και πιο αδύνατη εμφανίζεσαι στην τηλεόραση…

Έχω αποδεχτεί τον εαυτό μου, όμως δεν έχω παραδοθεί. Μου αρέσει δηλαδή να προσέχω τον εαυτό μου όχι μόνο για λόγους καλαισθησίας αλλά και για λόγους υγείας. Μέχρι στιγμής έχω χάσει 18-20 κιλά και συνεχίζω, χωρίς όμως υστερίες. Θέλω να είμαι υγιής. Ο στόχος μου είναι να ανεβοκατεβαίνω τις σκάλες χωρίς να λαχανιάζω. Όλα τα άλλα, εξωτερική εμφάνιση κ.λπ. έρχονται δεύτερα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved