J2US: Αποκλειστικές εικόνες από τα backstage του σόου! Οι χοροί, τα γέλια και όσα έγιναν off camera!
Gossip Specials

J2US: Αποκλειστικές εικόνες από τα backstage του σόου! Οι χοροί, τα γέλια και όσα έγιναν off camera!

To gossip-tv.gr βρέθηκε για ακόμα μία φορά στα παρασκήνια του J2US και κατέγραψε όλα συνέβησαν on και -κυρίως- off camera!

Φυσικά για ακόμα μία βραδιά, το κέφι, ο χορός, το τραγούδι, τα γέλια αλλά και τα δάκρια συγκίνησης επικράτησαν στο λαμπερό σόου που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος για ακόμα μία φορά εξέπληξε με όσα είχε ετοιμάσει για το Σαββατόβραδο 27/11.

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή και ας μιλήσουμε με... εικόνες, αρχής γενομένης από την άφιξη των κριτών στο πλατό για να λάβουν θέσεις και να ξεκινήσει το live.

Με χαμόγελα και πιο λαμπεροί από ποτέ, οι κριτές εμφανίστηκαν μπροστά στο κοινό και πήραν θέσεις για να ξεκινήσει το live με μία φωνή από το κοντρόλ να προειδοποιεί πως απομένουν μόλις 8 λεπτά για την έναρξη. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Σε ένα διάλειμμα στην αρχή του live καταγράψαμε όλες τις... κινήσεις των πρωταγωνιστών, με τη Μαρία Μπακοδήμου να μας στέλνει φιλάκια και τον Σταμάτη Φασουλή να περπατάει στο πλατό, προφανώς για να ξεπιαστεί. Δείτε το βίντεο:

Το κέφι άρχισε να ανάβει όταν στη σκηνή του σόου εμφανίστηκε μετά από πολύ καιρό ο Σαρμπέλ ο οποίος ειδικά την ώρα που τραγούδησε το "Γειά σου Μαρία", ξεσήκωσε τους πάντες και ειδικά τη Μαρία Μπακοδήμου η οποία δεν σταμάτησε να χορεύει! Δείτε το βίντεο:

Σε άλλο διάλειμμα είδαμε την Ειρήνη Παπαδοπούλου με το κινητό της τηλέφωνο να απαθανατίζει τις στιγμές, ειδικά όταν βρέθηκε δίπλα στην Ειρήνη Ψυχράμη η οποία κάνει vocals στο σόου και μαζί τραγούδησαν το "Ξέρω τι ζητάω" των Hi-5, γυναικείο γκρουπ που ανήκε η Ειρήνη Ψυχράμη. Το καταδιασκέδασαν τα κορίτσια. Δείτε τις παρακάτω να ακολουθούν μέχρι και τη... χορογραφία:

Μία άλλη όμορφη στιγμή στο backstage του πλατό ήταν όταν ο Νίκος Κοκλώνης κάλεσε όλους τους κριτές αλλά και την Κατερίνα Στικούδη για να βγάλουν μία αναμνηστική φωτογραφία. Δείτε παρακάτω:

Εκεί που πήρε φωτιά το κέφι στα backstage του σόου ήταν όταν επί σκηνής εμφανίστηκε ο Τόνι Σφήνος. Αφού χόρεψαν και τραγούδησαν όλοι μαζί, η Βίκυ Σταυροπούλου έφυγε για την ορχήστρα και πείραζε τους μουσικούς και το ίδιο έκανε και η Δέσποινα Βανδή που την ακολούθησε! Δείτε το βίντεο παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved