Γλυκερία - Κανά - Βελεσιώτου μιλούν στο gossip-tv για τη μουσική συνύπαρξή τους on stage!
Gossip Specials

Γλυκερία - Κανά - Βελεσιώτου μιλούν στο gossip-tv για τη μουσική συνύπαρξή τους on stage!

Βρεθήκαμε στη συνέντευξη Τύπου στην Ακτή Πειραιώς με τη Γλυκερία, τη Μελίνα Κανά και τη Φωτεινή Βελεσιώτου, οι οποίες ενώνουν τις δυνάμεις τους και υπόσχονται όμορφες βραδιές, γεμάτες αυθεντική λαϊκή μουσική.

Διανύουμε μια αρκετά δύσκολη περίοδο, με την πανδημία να πρωταγωνιστεί στην καθημερινότητά μας και το άγχος για το μέλλον έχει κατακλύσει τους ανθρώπους.

Όλοι αναζητούμε μια διέξοδο, όπου μπορούμε να κάνουμε ένα όμορφο διάλειμμα και να ξεχάσουμε για λίγο οτιδήποτε αρνητικό. Με την επιστροφή της διασκέδασης, με τα αντίστοιχα υγειονομικά μέτρα βεβαίως, η ελπίδα δείχνει να ξαναγεννιέται και οι εκπρόσωποι τις τέχνης δείχνουν να είναι πιο έτοιμοι από ποτέ, για να χαρίσουν και πάλι στο κοινό τους μοναδικές στιγμές και συγκινήσεις, μέσα από τις εμφανίσεις τους.

Η μουσική πάντα είναι η καλύτερη λύση και το διάλειμμα που οι περισσότεροι αναζητούμε συνεχώς και ήρθε η ώρα να απολαύσουμε και πάλι ζωντανά τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες να ξεδιπλώνουν την ψυχή τους επί σκηνής και να μας δημιουργούν όμορφα συναισθήματα, με τραγούδια που αγαπήσαμε και λατρέψαμε και σίγουρα τα έχουμε νοσταλγήσει.

Γλυκερία- Μελίνα Κανά- Φωτεινή Βελεσιώτου: Οι κυρίες της λαϊκής μουσικής σκηνής συμπράττουν, για το καλύτερο αποτέλεσμα

Το gossip-tv βρέθηκε στην Ακτή Πειραιώς και στη συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησαν η Γλυκερία, η Μελίνα Κανά και η Φωτεινή Βελεσιώτου, ενόψει της πρεμιέρας τους την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου, σε ένα ιδιαίτερο μουσικό πρόγραμμα, που έχει σε πρώτο πλάνο την κλασσική λαϊκή μουσική.

Οι τρεις κυρίες του ελληνικού τραγουδιού, ενώνουν τις δυνάμεις τους και μιλούν αποκλειστικά στο gossip-tv για αυτή την όμορφη συνεργασία. Δηλώνουν ότι είναι μια όμορφη ομάδα, όπου η εκτίμηση και η αγάπη είναι αυτά που τους ενώνουν και οι τρεις τους νιώθουν ευτυχισμένες, που ξεκινούν και πάλι να τραγουδούν στο κοινό, αδημονώντας για το πιο θερμό τους χειροκρότημα.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο, που δίνει μια μικρή γεύση από το συνολικό πρόγραμμα, που θα απολαύσουμε:

Γλυκερία: Η συγκινητική ιστορία που έζησε στο Los Angeles, με έναν υπέργηρο κύριο

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες ερμηνεύτριες, με πληθώρα μουσικών επιτυχιών σε Ελλάδα και εξωτερικό, αφού το όνομά της είναι πλήρως συνυφασμένο με την ελληνική μουσική σκηνή. Η Γλυκεριά δηλώνει αποκλειστικά στο gossip-tv το πόσο συγκινημένη νιώθει για αυτήν την συνεργασία, με δυο καλλιτέχνιδες που εκτιμά απεριόριστα. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Μέσα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, επιλέξαμε ένα μέρος που μας αρέσει πολύ και επιλέξαμε αυτήν την συνεργασία επειδή αγαπάμε και εκτιμούμε πολύ η μια την άλλη. Αυτό που θέλουμε, είναι να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Νομίζω ότι μια καλή συνεργασία, με ένα καλό πνεύμα, αποτελεί και το κλειδί για ένα άρτιο και όμορφο αποτέλεσμα. Βαδίζουμε μαζί και όλο αυτό βγαίνει σαν απόηχος στον κόσμο.»

Σε σχετική ερώτηση, για το ποια ήταν η πιο συγκινητική ιστορία κατά τη διάρκεια της καριέρας της, εκείνη απαντά χαρακτηριστικά:

«Έπειτα από μια συναυλία στο Los Angeles, ήρθε ένας υπέργηρος άνθρωπος, με πλησίασε και μου είπε: "Με έφεραν τα εγγόνια μου για να μπορέσω να σε ακούσω να τραγουδάς ζωντανά πριν πεθάνω"»

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Μελίνα Κανά: «Στην αρχή, όταν ήρθε ο κορονοϊός, φοβήθηκα, έπαθα σοκ»

Είναι μια μεγάλη κυρία της ελληνικής λαϊκής σκηνής, που το τραγούδι ήρθε στη ζωή της για να μείνει και να την κάνει να το ερωτευτεί. Η Μελίνα Κανά αποδεικνύει το πηγαίο ταλέντο της σε κάθε εμφάνισή της και μοιράζει το συναίσθημα απλόχερα στο κοινό. Αυτό επιδιώκει και με αυτήν την συνεργασία, για την οποία νιώθει περήφανη, μιας και εκτιμά βαθύτατα τόσο την Γλυκερία, όσο και την Φωτεινή Βελεσιώτου. Η ίδια μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για την επερχόμενη πρεμιέρα, τον κορονοϊό και την ελπίδα για το μέλλον. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ τυχερή, που θα συνεργαστώ με δύο κυρίες, με κάππα κεφαλαίο. Αρέσουν και στις τρεις μας τα λαϊκά τραγούδια και στο δεύτερο μέρος του προγράμματος θα παρουσιάσουμε ένα ιδιαίτερο λαϊκό πρόγραμμα, που ελπίζουμε να παρασύρουμε τον κόσμο. Ανυπομονούμε να έρθει ο κόσμος, να βρει τη δύναμη και το θάρρος, να καταπολεμήσει τον φόβο του τον δισταγμό του. Όσο δυσκολα και να περνάμε δεν πρέπει να σταματήσει η ζωή και οι δραστηριότητες της καθημερινής ζωής.»

Όσον αφορά τα συναισθήματα που ένιωσε, μόλις ξεκίνησε η πανδημία, εκείνη δηλώνει:

«Στην αρχή, όταν συνέβη τρομαξα και φοβηθηκα πολύ. Ένιωθα τρομερή ανασφάλεια και είχα παγώσει με όλο αυτό που συνέβαινε. Όσο περνούσε ο καιρός, δεν θέλω να πω ότι έμαθα να ζω με αυτό, γιατί δεν θέλω να μάθω να ζω έτσι, θέλω να φύγει αυτό. Προσπαθώ να έχω τη ζωή μου με την απαιτούμενη προσοχή και με τα μέτρα προστασίας που απαιτούνται.»

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Φωτεινή Βελεσιώτου: «Πριν ασχοληθώ με το τραγούδι, ήμουν για 24 χρόνια δασκάλα»

Η φωνή της είναι ιδιαίτερη ο κόσμος την αγαπά και την θαυμάζει, γιατί κάθε φορά και σε κάθε εμφάνισή της δίνει κάτι μοναδικό. Η Φωτεινή Βελεσιώτου είναι μια καλλιτέχνιδα, που την διακατέχει η αυθεντικότητα και ο αυθορμητισμός. Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά στο gossip-tv, η σύμπραξη με την Γλυκερία και την Μελίνα Κανά, την χαροποιεί πολύ, δεδομένης της εκτίμησής της για εκείνες, αλλά και της ανάγκης της για το τραγούδι, που είναι μεγάλη και απαραίτητη. Πιο συγκεκριμένα:

«Δεν υπάρχει καθόλου ανταγωνισμός μεταξύ μας, αλλά αντίθετα. φροντίζουμε η μια την άλλη και αγαπιόμαστε πολύ. Φέτος είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα υγειονομικά, χρειάζεται πολύ προσοχή, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενες που μας δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψουμε και να κάνουμε όμορφα πράγματα... Ήμουν επί 24 χρόνια δασκάλα πριν έρθει η μουσική στη ζωή μου. Μπορώ να ζήσω χωρίς να τραγουδώ, αλλά όχι χωρίς να ακούω»

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Παραλήρημα για την Άννα Βίσση στον Βόλο! Έφτασε στη συναυλία με... πλοίο! (videos+photos)

Βανδή-Κάβουρα: Εμφανίστηκαν με το ίδιο ρούχο! Ποια το φόρεσε καλύτερα; (photos)

Αποκλειστικό: J2US: James - Παπαδοπούλου και Super Κική τα «έσπασαν» στον Βελισσάρη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved