Αποκλειστικό: Τι έκανε ο Οικονομόπουλος λίγες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου (photos)
Gossip Specials

Αποκλειστικό: Τι έκανε ο Οικονομόπουλος λίγες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου (photos)

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε τον Νίκο Οικονομόπουλο, λίγες ώρες πριν από την έλευση του νέου έτους, να διασκεδάζει σε γνωστό στέκι στο Κολωνάκι. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της γενιάς του, με πλήθος κόσμου να τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα και να απολαμβάνει τα τραγούδια του, με κάθε ευκαιρία.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μέχρι πρότινος εμφανιζόταν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, σε μουσικό σχήμα μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη και την Ήβη Αδάμου. Μετά όμως από την εφαρμογή των τελευταίων περιοριστικών μέτρων, που αφορούσαν την διασκέδαση, το μαγαζί ανέστειλε τη λειτουργία του μέχρι νεοτέρας, αφού οι γιορτινές εμφανίσεις της Πρωτοχρονιάς ακυρώθηκαν. Μάλιστα, ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε περάσει και ο ίδιος τον κορονοϊό και είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για κάποιες μέρες.

Το gossip-tv συνάντησε τον αγαπημένο τραγουδιστή, λίγες ώρες πριν αλλάξει ο χρόνος σε γνωστό μπαρ του Κολωνακίου, να διασκεδάζει με την παρέα του και να εύχονται το 2022 να είναι ένας χρόνος χωρίς προβλήματα και με τη διασκέδαση να είναι και πάλι πρωταγωνιστής στις νύχτες μας.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από την έξοδό του, όπου ο ίδιος φαίνεται να είναι σε πολύ χαλαρή διάθεση, λίγο πριν όλοι μας υποδεχτούμε το νέο έτος!

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Κάβουρα: «Νευρίασα για το δημοσίευμα επανασύνδεσής μου με τον Οικονομόπουλο»! (Video)

Νίκος Οικονομόπουλος: Η περιπέτεια με τον κορονοϊό και οι δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο

Οικονομόπουλος:Ο χωρισμός των γονιών του,οι δύσκολες καταστάσεις και ο λόγος που παράτησε το σχολείο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved