Ο Γιάννης Φλωρινιώτης στο gossip-tv: «Η πίστα ήταν πάντα το καλύτερο φάρμακο, αλλά στο τέλος λύγισα»
Gossip Specials

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης στο gossip-tv: «Η πίστα ήταν πάντα το καλύτερο φάρμακο, αλλά στο τέλος λύγισα»

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για την κατάσταση της υγείας του, τη συνεργασία με τον Παύλο Χαϊκάλη, αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι με την παράσταση όπου πρωταγωνιστεί.

Είναι ένας από τους πιο διάσημους showman, όπου εδώ και πολλές δεκαετίες έχει δημιουργήσει πολλές παραστάσεις και έχει πρωταγωνιστήσει σε αυτές. Το κοινό του είναι σταθερό και τον ακολουθεί σε κάθε νέο του βήμα.

Ο αγαπημένος Γιάννης Φλωρινιώτης μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για πληθώρα θεμάτων, αφού μετά την περιπέτεια της υγείας που πέρασε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για αρκετές μέρες, έχει επιστρέψει πλέον στο σπίτι του και προσπαθεί να επανέλθει και να γίνει καλά, όσο πιο σύντομα γίνεται, μιας και οι παραστάσεις του, τον περιμένουν. Η πιο πρόσφατη δουλειά του ήταν σε θέατρο της Κύπρου και στην παράσταση «ΝικοΤΙΤΑΝΙΚΟΣ», όπου σήμανε και την επάνοδο του Παύλου Χαϊκάλη στο θεατρικό σανίδι, μετά τις καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά για την περιπέτεια της υγείας του: «Ένα πρωί ξύπνησα και ένιωθα πολύ έντονους πόνους στην πλάτη και δεν το σκέφτηκα καθόλου. Πήρα αμέσως το ΕΚΑΒ και ήρθαν και με πήραν για το νοσοκομείο. Οι γιατροί μού είπαν ότι έπρεπε να μείνω μέσα, αλλά ήμουν κάθετος και αποφάσισα να υπογράψω και να φύγω. Το σκέφτηκα για την παράσταση και είπα ότι αφού και η Ελένη έλειπε (σ.σ. Φιλίνη), δεν μπορούσα με τίποτα να λείψω και εγώ από εκεί. Σκεφτόμουν τον εαυτό μου νεότερο και ότι ακόμα και με 41 πυρετό, ανέβαινα στη σκηνή, χόρευα, τραγουδούσα και γενικά άντεχα, δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Η πίστα ήταν για εμένα πάντα το καλύτερο φάρμακο, αλλά στο τέλος λύγισα.»

«Αν και στην αρχή το σκέφτηκα έτσι, είδα ότι στα χορευτικά δεν άντεχα πολύ και δεν μπορούσα με τίποτα να βγάλω το πρόγραμμα, όπως έπρεπε. Εγώ θέλω να είμαι πάντα, όπως ο κόσμος έχει συνηθίσει: να χορεύω, να τραγουδάω, να αλλάζω ρούχα και όχι κάτι μέτριο, που δεν θα θύμιζε εμένα σε καμία περίπτωση. Ύστερα είδαν από το νοσοκομείο τις εξετάσεις μου και απαίτησαν να πάω εκεί αμέσως. Η γυναίκα μου και η κόρη μου με πίεσαν και ήταν κάθετες, αφού φοβήθηκαν και ήταν κάτι σοβαρό. Θυμάμαι ότι όλο αυτό έγινε την ημέρα μάλιστα που άλλαζαν τα μέτρα της πανδημίας.»

«Τώρα είμαι με οξυγόνο στο σπίτι και περιμένω να επιστρέψει το οξυγόνο στα φυσιολογικά του επίπεδα. Ιατρικά ήταν κάτι σοβαρό όλο αυτό που πέρασα γιατί το οξυγόνο είναι κάτι αρκετά σημαντικό και αν κατέβαινε λίγο ακόμα, θα πάθαινα τα χειρότερα, το πιθανότερο και κάποιο εγκεφαλικό.»

Όσον αφορά τη συνεργασία του με τον Παύλο Χαϊκάλη και το πώς τον έζησε ο Γιάννης Φλωρινιώτης σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας τους, ο ίδιος τόνισε ότι γνώρισε έναν πολύ χαρούμενο και ευδιάθετο άνθρωπο, που μοιράστηκε μαζί του πολλές ιστορίες από την καριέρα του και μαζί γέλασαν πάρα πολύ. Όσον αφορά την ιστορία με τις καταγγελίες εις βάρος του, ο Γιάννης Φλωρινιώτης επεσήμανε ότι δεν έγινε ποτέ κάποια αναφορά σε τίποτα από όλα αυτά και ότι δεν γνωρίζει τίποτα περαιτέρω πάνω στο θέμα.

Όπως ανέφερε αποκλειστικά στο gossip-tv: «Η συνεργασία μας ήταν πάρα πολύ καλή. Μπορώ να πω ότι σε αυτήν την παράσταση γνώρισα επτά καινούργιους φίλους, ανάμεσα τους και ο Παύλος Χαϊκάλης. Με όλους τους ηθοποιούς κάναμε πολύ παρέα στο ξενοδοχείο και περνούσαμε φανταστικά. Η καθημερινότητά μας ήταν κοινή και συνέχεια κάναμε και κάτι καινούργιο. Η συμπεριφορά του Παύλου Χαϊκάλη ήταν πολύ φυσιολογική και στις πρόβες ήταν πολύ ορεξάτος και ανυπομονούσε να ανέβει πάνω στη σκηνή και να παίξει. Ήταν και πολύ ευδιάθετος στην παρέα μας. Για τα προσωπικά του και όλες αυτές τις υποθέσεις, δεν μας μίλησε ποτέ, αλλά δεν μπήκαμε και στη διαδικασία να τον ρωτήσουμε κιόλας. Μοιραζόμασταν τις εμπειρίες μας και τις αντιμετωπίζαμε με χιούμορ. Μιλούσαμε για το θέατρο και ξεκαρδιζόμασταν στα γέλια. Μπορώ να πω ότι γίναμε φίλοι.»

Στην παράσταση «Νικο-Τιτανικός» η Ελένη Φιλίνη είχε και εκείνη έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η οποία επίσης, λόγω προβλημάτων υγείας, χρειάστηκε να απέχει για λίγο από τις υποχρεώσεις της στο θέατρο. Η ίδια αντιμετωπίζει ένα σοβαρό θέμα με το πόδι της, το οποίο την έχει επηρεάσει και στη μέση της, ενώ νόσησε και από κορονοϊό.

Έτσι, ήταν φύσει αδύνατον να παρευρεθεί στην παράσταση, αλλά, όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Φλωρινιώτης, όταν κοπάσει η μπόρα, αρχικά με την υγεία τους και ύστερα και με τα κρούσματα του κορονοϊού, εκείνη θα επιστρέψει και θα ξεκινήσουν και πάλι οι παραστάσεις.

Συγκεκριμένα είπε: «Οι παραστάσεις μας δεν έχουν διακοπεί για πάντα, αλλά μόλις αλλάξουν τα πράγματα, θα επιστρέψουμε και πάλι. Η Ελένη δεν μπόρεσε να έρθει καθόλου.

Την περιμένουμε όμως, αφού και η ίδια μου είπε ότι όταν γίνει καλά θα έρθει. Έχω πολύ εμπιστοσύνη στην Ελένη, έχουμε κάνει πολλά πράγματα μαζί και έχουμε συνεργαστεί, δεν ξέρω και εγώ πόσες φορές.

Η Ελένη ήταν σε μπαλέτο μου και ήταν μαζί μου στα χορευτικά για πολλά χρόνια. Οτιδήποτε μου πει, για εμένα είναι εγγύηση, γιατί είναι ένας πολύ συνεπής άνθρωπος και ένας πολύ καλός επαγγελματίας.

Ξέρω ότι αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα με το ένα πόδι της, το οποίο την έχει πειράξει και στη μέση της, ενώ πέρασε και κορονοϊό, που επιβάρυνε πολύ την υγεία της.»

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Φλωρινιώτης: Βγήκε από το νοσοκομείο - Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας του

Γιάννης Φλωρινιώτης: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας του - Οι δηλώσεις του μέσα από το νοσοκομείο

Γιάννης Φλωρινιώτης: Τα πρώτα του λόγια μέσα από το νοσοκομείο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved