Παυλόπουλος στο gossip-tv: «Είμαστε χιλιάδες άνθρωποι εγκλωβισμένοι την Αττική οδό εδώ και έξι ώρες»
Gossip Specials

Παυλόπουλος στο gossip-tv: «Είμαστε χιλιάδες άνθρωποι εγκλωβισμένοι την Αττική οδό εδώ και έξι ώρες»

Κακοκαιρία Ελπίδα: Κύμα απόγνωσης έχει δημιουργηθεί σε χιλιάδες οδηγούς, οι οποίοι έχουν εγκλωβιστεί στα αυτοκίνητά τους εδώ και πολλές ώρες, σε διάφορα μερη της Αθήνας, λόγω της επέλασης του χιονιά, ανάμεσά τους και ο δημοσιογράφος, Άκης Παυλόπουλος

Πολλοί είναι εκείνοι, που δηλώνουν πως η κατάσταση είναι τραγική και δεν είναι δυνατόν τόσοι άνθρωποι, να αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα, μιας και όσο νυχτώνει, η κατάσταση ενδέχεται να γίνει πολύ πιο δύσκολη.

Ένα σημείο, στο οποίο, εδώ και πολλές ώρες επικρατεί το χάος είναι και η Αττική οδός, όπου πριν από λίγες ώρες, χιλιάδες άνθρωποι παρέμειναν στο σημείο, όπου βρίσκονταν, μην έχοντας την δυναντότητα να επιστρέψουν πίσω στο σπίτι τους. Ανάμεσά τους και ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Άκης Παυλόπουλος, ο οποίος μάλιστα κάνει λόγο για μια τραγική κατάσταση στους δρόμους, η οποία δεν έχει προηγούμενο.

Ο ίδιος, μαζί με χιλιάδες άλλους οδηγούς, είναι εγκλωβισμένος τις τελευταίες έξι ώρες στην Αττική οδό, χωρίς να έχουν καμία ενημέρωση με το τι μέλλει γεννέσθαι. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, όσο πλησιάζει η νύχτα και η κακοκαιρία θα είναι πιο έντονη, αλλά και θα είναι πολύ πιο δύσκολο να επιτευχθεί ο απεγλωβισμός τους. Μάλιστα, τόνισε πως μόνο όσοι οδηγοί έχουν αρκετά καύσιμα στα οχήματά τους θα αντέξουν τη συνέχεια, αφού, όπως όλα δείχνουν, η κατάσταση έχει πολύ ακόμα μέλλον για εκείνους.

Όπως ανέφερε ο Άκης Παυλόπουλος αποκλειστικά στο gossip-tv: «Είμαστε για περισσότερες από έξι ώρες εγκλωβισμένοι χιλιάδες άνθρωποι στην Αττική οδό. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση απολύτως, δεν έχει έρθει κανένας μέχρι στιγμής, δεν έχουμε δει καμία αλλαγή. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι ήδη έχει αρχίσει και νυχτώνει και η κατάσταση θα γίνει πολύ πιο δύσκολη για όλους εμάς. Είμαστε χιλιάδες αυτοκίνητα και δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτα. Μόνο όσοι έχουν αρκετή βενζίνη μπορούν να αντέξουν. Η μόνη ενημέρωση που έχουμε είναι ότι προσπαθούν να μας απεγκλωβίσουν.»

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved