Η Πετρογιάννη στο gossip-tv για τον εγκλωβισμό της: «Τη νύχτα θα παγώσουμε, δεν αντέχουμε άλλο»
Gossip Specials

Η Πετρογιάννη στο gossip-tv για τον εγκλωβισμό της: «Τη νύχτα θα παγώσουμε, δεν αντέχουμε άλλο»

Κακοκαιρία Ελπίδα: Η Φωτεινή Πετρογιάννη περιέγραψε τις τραγικές καταστάσεις που βιώνει η ίδια, που βρίσκεται εδώ και επτά ώρες στην Αττική οδό, στην έξοδο της Κάντζας.

Μπορεί για πολλούς η σημερινή ημέρα να ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, με την Αθήνα να ντύνεται στα λευκά, αλλά φαίνεται ότι η επέλαση του χιονιά έχει επηρεάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την κίνηση σε κεντρικούς δρόμους την πρωτεύουσας, με χιλιάδες οδηγούς να αντιμετωπίζουν προβλήματα εγκλωβισμού, εδώ και πολλές ώρες.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη, που ανήκει στο δυναμικό της εκπομπής Το Πρωινό μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv, περιγράφοντας τις τραγικές καταστάσεις που βιώνει τις τελευταίες ώρες, μαζί με τους συναδέλφους της, αφού έχουν εγκλωβιστεί στην Αττική οδό από πολύ νωρίς το μεσημέρι, χωρίς να έχουν καμία απολύτως ενημέρωση για το τι πρόκειται να γίνει στη συνέχεια και το πότε θα γίνει η αποσυμφόρηση. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η κατάσταση που περιγράφεται είναι απόλυτα τραγική, αφού οι οδηγοί των οχημάτων είναι απελπισμένοι, χωρίς να έχουν νερό και φαγητό για περισσότερες από επτά ώρες. Όσο μάλιστα πλησιάζει η νύχτα, όλα φαίνονται να είναι πολύ πιο δύσκολα, δεδομένου ότι οι θερμοκρασίες θα γίνουν πολύ πιο χαμηλές και οι δρόμοι θα γεμίσουν πάγο.

Όπως ανέφερε αποκλειστικά η Φωτεινή Πετρογιάννη: «Δυστυχώς είμαστε στην ίδια κατάσταση. Είμαστε στο ίδιο σημείο ακινητοποιημένοι περίπου επτά ώρες, Δεν έχει έρθει κανένας, ούτε αστυνομία, ούτε κάποιος από τα διόδια κανένας. Η μόνη ενημέρωση που έχουμε είναι από το ραδιόφωνο. Μια φορά κατάφερα να πετύχω το 1012, το τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης της Αττικής οδού. Μας είπαν ότι σε κάποιο σημείο είχε διπλώσει μια νταλίκα και ότι το πρόβλημα θα είχε αποκατασταθεί άμεσα και από εκείνη την ώρα δεν μπορούμε να τους βρούμε. Κάθε φορά που καλούμε βγαίνει ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα, το οποίο μας ενημερώνει ότι όλες οι γραμμές είναι κατειλημμένες και ότι δεν μπορούμε να μιλήσουμε μαζί τους. Δεν υπάρχει καμία άλλη ενημέρωση και από κανέναν. Είμαστε τα ίδια αυτοκίνητα στις ίδιες θέσεις και είναι χιλιάδες, δεν έχουμε κουνηθεί ούτε μισό μέτρο, δεν έχουμε νερό και φαγητό και δεν ξέρω πόσο θα αντέξουμε. Μπαταρίες στο κινητό δεν υπάρχουν. Ζούμε εξωπραγματικές καταστάσεις.

Τέλος, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δεν φαίνεται ότι θα περάσει εύκολα η νύχτα, μιας και η ενημέρωση είναι ακόμα ελλιπής: «Εγώ είμαι μέσα σε ένα αυτοκίνητο με τέσσερις συναδέλφους και μπήκαμε στην Αττική οδό, με παρότρυνση της κοπέλας που ήταν στην Αττική οδό στα διόδια, η οποία μας είπε ότι η κίνηση είναι εντάξει και ότι μπορούμε να μπούμε άνετα εκεί. Με το που μπήκαμε ακινητοποιηθήκαμε στην έξοδο της Κάντζας. Το θέμα είναι ότι όσο πέφτει και η νύχτα οι θερμοκρασίες είναι διαφορετικές και πολύ πιο χαμηλές. Έξω έχει πάγο και ένα αυτοκίνητο που είναι ακινητοποιημένο, είναι και πολύ δύσκολο να ζεσταθεί, βασικά δεν γίνεται αυτό. Σίγουρα θα παγώσουμε την νύχτα, δεν ξέρω αν θα αντέξουμε.»

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Φωτεινή Πετρογιάννη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σκηνοθέτη σύντροφό της!

Φωτεινή Πετρογιάννη: Βόλτα σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων- Μαγνήτισε τα βλέμματα

Η άγνωστη σχέση του «δασκάλου» του Rouk Zouk Special με την Φωτεινή Πετρογιάννη (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved