Παντελίδης: Ο χρόνος σταμάτησε πριν έξι χρόνια! Η μαύρη επέτειος από το τραγικό εκείνο πρωινό!
Gossip Specials

Παντελίδης: Ο χρόνος σταμάτησε πριν έξι χρόνια! Η μαύρη επέτειος από το τραγικό εκείνο πρωινό!

Ήταν Πέμπτη. Σαν όλες τις Πέμπτες του κόσμου. Ήρεμο πρωινό. Όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά μέχρι τη στιγμή που πάγωσε ο χρόνος! Τη στιγμή που άρχισε να γίνεται γνωστή η είδηση ότι ο Παντελής Παντελίδης είναι νεκρός μετά από τροχαίο! 

Ο χρόνος σταμάτησε. Όχι μόνο για την οικογένειά του που ήθελε να είναι ψέμα ό,τι είχε μάθει. Είχε σταματήσει και για τους χιλιάδες θαυμαστές του που έπαιρναν ο άλλος τηλέφωνο, που δεν πίστευαν ό,τι έγραφαν τα sites και μετέδιδαν οι ειδήσεις.

Ο Παντελής Παντελίδης ήταν όντως νεκρός. Ήταν μόλις 32 ετών.

Οι εκδηλώσεις αγάπης και οδύνης που ακολούθησαν τις επόμενες μέρες ήταν συγκλονιστικές. Χιλιάδες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μια λαοθάλασσα κόσμου στο πλευρό της οικογένειάς του να τον αποχαιρετά και να τον συνοδεύει στην τελευταία του κατοικία στις 20 Φεβρουαρίου στον ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στην Νέα Ιωνία.

«Εάν μου έλεγαν με τα ίδια μου τα χέρια να ξεριζώσω την καρδιά μου για να είναι εδώ ο Παντελής μου θα το έκανα αυτή τη στιγμή…», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η μητέρα του αξέχαστου τραγουδιστή για τον γιο της που τόσο νωρίς έφυγε από τη ζωή.

Οι μέρες που ακολούθησαν είχαν βυθίσει τους πάντες στο απόλυτο πένθος με τους θαυμαστές του να εκφράζουν με κάθε τρόπο τον πόνο τους για την απώλειά του.

Ποιος όμως ήταν ο Παντελής Παντελίδης που "μίλησε" στις καρδιές του κόσμου;

Από υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού στις μεγαλύτερες πίστες

Ο Παντελής Παντελίδης γεννήθηκε στην Αθήνα, 23 Νοεμβρίου 1983. Εργάστηκε ως υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού αλλά παραιτήθηκε για να γίνει τραγουδιστής, αν και δεν είχε σχετικές σπουδές και ήταν αυτοδίδακτος.

Έμαθε επίσης μόνος του να παίζει μουσικά όργανα. Για τέσσερα χρόνια τραγουδούσε σε μικρά μαγαζιά. Πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι εργαζόταν στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που διατηρεί η οικογένειά του στην Νέα Ιωνία.

Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν ο δίσκος με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες» κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος. Μεγάλη επιτυχία του ήταν το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω», ενώ στο δίσκο περιλαμβάνονταν ακόμη τα τραγούδια «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», τα οποία γνώρισαν επιτυχία στο ραδιόφωνο.

Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι τα τραγούδια του τα έγραφε εμπνεόμενος από προσωπικά βιώματα ή από ιστορίες κοντινών του προσώπων.

Στις 31 Οκτωβρίου 2013 κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Ουράνιο τόξο που του λείπανε 2 χρώματα».

Και μετά απ' αυτό ξεκίνησε η ανοδική πορεία προς την κορυφή με απίθανες συνεργασίες που έμειναν στην ιστορία.

Και ένα πρωινό όλα σταμάτησαν...

Δικαστική διαμάχη χωρίς τέλος

Πριν από λίγες μέρες, λίγο πριν συμπληρωθούν δηλαδή έξι χρόνια από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη ακόμα δεν έχει κλείσει η δικαστική υπόθεση που αφορά στο δυστύχημα που του έκοψε το νήμα της ζωής.

Το δικαστήριο που έλαβε χώρα προ ημερών αφορούσε στις αγωγές για τις αποζημιώσεις μετά το ατύχημα.

Με την αγωγή της προς την εταιρεία που ασφάλιζε το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης, η Μίνα Αρναούτη ζητούσε 1.164.137 ευρώ ως ηθική και οικονομική αποζημίωση. Όπως εξηγούσε λεπτομερώς στην αγωγή, αξίωνε 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη, 500.000 ευρώ για οικονομική αποζημίωση, 73.500 ευρώ για εισοδήματα που θα είχε τα επόμενα 20 χρόνια, αν δεν είχε τραυματιστεί, 60.950 ευρώ για πλαστικές επεμβάσεις επανορθωτικής αποκατάστασης, ενώ το υπόλοιπο ποσό αφορούσε νοσήλια, αποκλειστικές νοσοκόμες και άλλα.

«Η Μίνα Αρναούτη ζητά αποζημίωση για το ατύχημα που έχει υποστεί, έχει 189 μέρες νοσηλείας, έχει κάνει 16 χειρουργεία, έχει ψυχολογικές και σωματικές βλάβες, έχει καταστραφεί η ζωή της εδώ και 5,5 χρόνια, δεν μπορεί να βρει ούτε δουλειά. Όλα αυτά θα εκδικαστούν στο αστικό δικαστήριο, και όλα αυτά συνοδεύονται από 3 μεγάλους φακέλους με 3.000 έγγραφα, τα οποία αποτυπώνουν την ιατρική κατάστασή της, εδώ και 5,5 χρόνια», δήλωσε ο κ. Κωλέττης, δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη η οποία ήταν συνεπιβάτης στο μοιραίο τζιπ.

«Από την εμπειρία μου τα τελευταία 30 χρόνια, σε τέτοιους είδους υποθέσεις, οι αποζημιώσεις όλο και λιγοστεύουν. Αυτό δε σημαίνει ότι εμείς δε πρέπει να ζητάμε, αυτά που θεωρούμε ότι δικαιούται ένας άνθρωπος από την ταλαιπωρία που έχει υποστεί», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Η αγωγή της οικογένειας Παντελίδη στηρίζεται στο ότι η Φρόσω Κυριακού ήταν η οδηγός του αυτοκινήτου και για να πάρει αποζημίωση πρέπει να αποδειχθεί αυτό. Αυτό από την πλευρά της ποινικής διαδικασίας έχει αποκλειστεί, 5,5 χρόνια τώρα», κατέληξε στις δηλώσεις του.

Αγαπημένα αδέλφια
Ο Παντελής Παντελίδης μαζί με τον αδελφό του Τριαντάφυλλο Παντελίδη ο οποίος ονόμασε τον γιο του Παντελή, στη μνήμη του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Να θυμίσουμε ότι ποινικά η υπόθεση έχει κλείσει με την παραδοχή ότι ο Παντελίδης ήταν ο οδηγός. Ο ιατροδικαστής όμως για ακόμα μία φορά είπε στην πρόσφατη ακροαματική διαδικασία στις 20 Ιανουαρίου: «Όποιος καθόταν στη δεξιά πλευρά θα έπρεπε να είναι είτε νεκρός ή να έχει τις βλάβες της κυρίας που καθόταν στο πίσω κάθισμα. Θα έπρεπε να είχε τραυματιστεί η αριστερή της πλευρά από το βάρος του Παντελίδη που έπεσε πάνω της».

Η υπόθεση θα συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες όμως εκείνο που δεν θα ξεχαστεί ποτέ θα είναι η φωνή και το αστείρευτο ταλέντο ενός καλλιτέχνη που θα μένει πάντα ζωντανός στις μνήμες όλων όσοι τον αγάπησαν.

Ας μείνουμε όμως στο πρόσωπο Παντελής Παντελίδης που μας άφησε νωρίς αλλά μας άφησε και πλούσιο υλικό για να ταξιδεύουμε μαζί του... Ας αρχίσουμε με το... Παραμυθιάζομαι...

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved