Ποια ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ πιστεύουν στον Άγιο Βαλεντίνο;
Gossip Specials

Ποια ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ πιστεύουν στον Άγιο Βαλεντίνο;

Σήμερα, είναι η πιο ερωτική μέρα του χρόνου και φυσικά τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ, γιορτάζουν και μάλιστα με κάθε... τιμή και δόξα!

Αγίου Βαλεντίνου λοιπόν και μερικά από τα πιο ερωτευμένα couples της εγχώριας σόουμπιζ μας έχουν δώσει από το... παρελθόν δείγματα για το πόσο... ψηλά έχουν τον Άγιο.

Πρώτοι και καλύτεροι η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο οι οποίοι τιμούν τον Άγιο ανήμερα της γιορτής του. Από κοινού κάνουν αυτή τη μέρα να είναι ξεχωριστή και κανονίζουν είτε μικρές αποδράσεις όταν το πρόγραμμά τους, τους το επιτρέπει ενώ όταν δεν μπορούν να φύγουν, επιλέγουν να κάνουν εκπλήξεις ο ένας στον άλλον.

H Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχουν μία ιδιαίτερη αδυναμία στον Άγιο Βαλεντίνο και από τότε που είναι μαζί όλο και κάτι κανονίζουν για να κάνουν αυτή τη μέρα ξεχωριστή. Η καλύτερή τους βέβαια, μετά από μία ρουτίνα με δύο παιδιά, είναι να ξεφεύγουν λίγο σκαρώνοντας μικρές αποδράσεις.

Τι να πει κανείς για τις ξεχωριστές μέρες Αγίου Βαλεντίνου που έχουν περάσει η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς. Είναι φυσικά από τα ζευγάρια που πιστεύουν στον Άγιο Βαλεντίνο και ανήμερα της γιορτής του θέλουν να εκφράζουν τον έρωτα που νιώθουν ο ένας για τον άλλον!

O Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού, παρ' όλο που δεν είναι από τα ζευγάρια που εκφράζουν δημόσια τον έρωτά τους, για κάποιο λόγο τους έχουμε συνδέσει με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Ίσως γιατί ήταν οι πρωταγωνιστές μίας από τις καλύτερες ρομαντικές ταινίες για την συγκεκριμένη μέρα, το "Για πάντα".

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες των ερωτευμένων ζευγαριών που πιστεύουν στον Άγιο του έρωτα:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved