Φουρέιρα: Είδαμε το μυστικό δωμάτιο με τα ρούχα και παπούτσια της!
Gossip Specials

Φουρέιρα: Είδαμε το μυστικό δωμάτιο με τα ρούχα και παπούτσια της!

Η Ελένη Φουρέιρα είναι σταθερή αξία στο καλλιτεχνικό χρηματιστήριο της χώρας μας και είναι σίγουρα η σταρ της ποπ μουσικής σκηνής καθώς έχει όλο το... πακέτο. 

Αν ζούσε στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα μπορούσε να είναι το αντίπαλον δέος της JLo με τον χορό και το μπρίο της επί σκηνής να είναι απαράμιλλα και να αποτελούν το σήμα κατατεθέν της σε κάθε εμφάνισή της.

Ποιο είναι όμως το κορίτσι που ξεκίνησε τη ζωή του σε ένα μικρό χωριό της Αλβανίας, το Φιέρ, και έφτασε να γίνει μία από τις μεγαλύτερες showwoman της χώρας μας;

Η ηλικία, το ύψος και τα πρώτα βήματα

Η Ελένη ήξερε από μικρή πως θα γίνει καλλιτέχνης. Ήθελε από μικρή να προσέχει την εμφάνισή της, να ντύνεται ωραία, παρακολουθούσε τη μόδα και καθόταν δίπλα στη μοδίστρα μητέρα της, τη Μαριέττα, για να μαθαίνει και εκείνη να ράβει. Ο πατέρας της, ο Κριστάκ, ήταν οικοδόμος όμως θυμάται τα παιδικά της χρόνια με πολλή τρυφερότητα. Δεν τους έλειψε τίποτα. Ένας λόγος που έφυγαν από την Αλβανία, ήταν για ένα καλύτερο μέλλον στην Ελλάδα. Η Ελένη γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1987 -σήμερα είναι 35 ετών- και σύντομα οι δικοί της αποφάσισαν να κάνουν αυτή την αλλαγή στη ζωή τους για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους. Και για την Ελένη σίγουρα ήρθε αυτό το καλύτερο αύριο. Ήταν μόλις 20 χρονών όταν έγινε μέλος του νεαρού γυναικείου συγκροτήματος των Mystique το οποίο αποτελούσε μαζί με τη Μαρία Μακρή και την Αλκμήνη Χατζηγιάννη. Μία από τις μεγάλες επιτυχίες που έκαναν γνωστό το συγκρότημα ήταν το τραγούδι (Μην κάνεις πως) "Δε θυμάσαι" σε συνεργασία με τους ΝΕΒΜΑ. Όμως, το συγκρότημα διαλύθηκε οριστικά το 2010. Τότε ήταν που η Ελένη Φουρέιρα ξεκίνησε τη σόλο καριέρα. Και από τότε η Ελένη βλέπει μόνο... κορυφή!

Η Ελένη για όσους τη γνωρίζουν, αν και πολύ αδύνατη, έχει κανονικό ύψος, 1,70 μ. Λατρεύει τη γυμναστική αλλά περισσότερο τον χορό στον οποίο είναι αυθεντία.

Ο έρωτας με τον Μποτία

Η σχέση της Ελένης Φουρέιρα με τον Αλμπέρτο Μποτία, έναν από τους καρδιοκατακτητές των γηπέδων μιας και είναι γοητευτικός και λάτρης του ωραίου φύλου, έγινε γνωστή το 2016. Μία κοινή έξοδος της τραγουδίστριας μαζί του στο Κολωνάκι στα τέλη εκείνης της χρονιάς πυροδότησε τις πρώτες φήμες πως οι δυο τους είχαν έρθει πολύ κοντά και φλέρταραν επικίνδυνα χωρίς όμως να επιβεβαιώσουν με δηλώσεις τους, εκείνη την εποχή, τη σχέση τους.

Εκείνη μόλις είχε βγει από μία σχέση με τον Κεφαλονίτη εφοπλιστή Σπυράγγελο Λυκούδη. Εκείνος πάλι, απλά ήταν... καρδιοκατακτητής. Όλα αυτά τα χρόνια η σχέση τους μόνο... ευθεία γραμμή δεν ήταν για τους δυο τους. Χωρισμοί, επανασυνδέσεις, χιλιομετρικές αποστάσεις που έπρεπε να μηδενίσουν αλλά πάνω και πρώτα απ' όλα ένας μεγάλος έρωτας που τελικά βρήκε τον δρόμο του. Πλέον ζουν μαζί όποτε εκείνος δεν έχει αθλητικές υποχρεώσεις και όπως έχει γίνει γνωστό το περιβάλλον τους, οι δυο τους έχουν πει αυτό το πολυπόθητο "για πάντα".

Το... μυστικό δωμάτιο, η χαρά κάθε γυναίκας

Η Ελένη Φουρέιρα διαθέτει κάτι που άλλες γυναίκες στη θέση της θα... σκότωναν για να το αποκτήσουν! Ένα... μυστικό δωμάτιο, το προσωπικό της βεστιάριο όπου θα βρεις εκεί τα πάντα. Τακτοποιημένα όλα, ανάλογα το λουκ, τη διάθεση και τις ώρες της ημέρας, η Ελένη μπορεί ανά πάσα στιγμή να επιλέξει το ρούχο ή το παπούτσι εκείνο που θέλει για να κάνει ακόμα μία εντυπωσιακή εμφάνιση σε κάποια έξοδό της.

Τα σακάκια, αραδιασμένα το ένα δίπλα στο άλλο, τα ψηλοτάκουνα παπούτσια απέναντι από τα sneakers και τα φορέματα σε περίοπτη θέση στο βεστιάριό της που σίγουρα είναι η... περιουσία της.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved