Αποκλειστικό: Ίμβριος-Λελούδα: Το προσκλητήριο της βάπτισης του γιου τους και του wedding party!
Gossip Specials

Αποκλειστικό: Ίμβριος-Λελούδα: Το προσκλητήριο της βάπτισης του γιου τους και του wedding party!

Ο Πέτρος Ίμβριος και η σύζυγός του, Συράν Λελούδα, βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τη βάπτιση του γιου τους μετά από την οποία θα ακολουθήσει και το wedding party τους αφού δεν είχαν καταφέρει να το γιορτάσουν με φίλους και συγγενείς. 

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στις 6 Δεκεμβρίου του 2020 σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, σε ένα ξωκλήσι στη Βραυρώνα και λόγω κορονοϊού δεν είχαν καταφέρει να μοιραστούν αυτή τη χαρά τους με τους δικούς τους ανθρώπους. Επειδή στο μεταξύ αυτή η χαρά διπλασιάστηκε όταν ήρθε στον κόσμο ο μικρός τους πρίγκιπας που γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2021, δηλαδή μέσα στην καραντίνα, οι δυο τους αποφάσισαν να οργανώσουν τη βάπτιση του μικρού συνδυάζοντάς την με το πάρτι του γάμου τους.

Το διπλό event θα γίνει στις 30 Μαΐου και φυσικά οι φίλοι και οι συγγενείς έχουν ήδη πάρει τις προσκλήσεις τους που κατ' αποκλειστικότητα δημοσιεύουμε σήμερα. Το μυστήριο θα τελεστεί στην Παναγία Φανερωμένη στη Βουλιαγμένη. Ο μικρός θα έχει δύο νονούς. Νονοί ο Κυριάκος Δημοσθένης και η Μυρσίνη Ιμβρίου.

Πυρετός προετοιμασιών!


Στο μεταξύ, οι δύο ευτυχείς γονείς κάνουν τις απαραίτητες προετοιμασίες για τη μεγάλη μέρα που πλησιάζει. Ο γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του μάλιστα βρέθηκαν στο ατελιέ ειδών βάπτισης και γάμου Fedra collection της Φαίδρας Θεοδωρίδου για να επιλέξουν τα ρούχα του πρίγκιπά τους που φυσικά είναι πολύ εντυπωσιακά.

Ο Πέτρος Ίμβριος είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του για τις ετοιμασίες που κάνει ο ίδιος και η σύζυγός του: «Μετά τη βάφτιση, θα κάνουμε ένα πάρτι για τους φίλους μας σε ένα μαγαζί στα νότια προάστια, σε έναν όμορφο εξωτερικό χώρο δίπλα στη θάλασσα... Θα τον ονομάσουμε Παναγιώτη, από τον πατέρα μου, τον οποίο έχασα πρόσφατα. Είμαι χαρούμενος που πρόλαβε και γνώρισε τον μικρό, είχε συγκινηθεί ο μπαμπάς γι' αυτό, αγαπούσε πολύ και τις δύο κόρες μου, τη Χρυσάνα που είναι 14 χρόνων και τη Ράνια που είναι 12».

Παρά τα όσα είχαν γραφτεί, η Ναταλία Γερμανού δεν θα είναι νονά του μικρού, παρότι η ίδια το είχε αναφέρει στην εκπομπή της. «Η Ναταλία είναι οικογένεια, δεν το συζητώ, αλλά είχαμε ήδη επιλέξει τους κουμπάρους μας. Βεβαίως, η Ναταλία θα είναι δίπλα μας σε αυτή την όμορφη στιγμή μας. Νονός θα είναι ένας παιδικός μας φίλος ο Κυριάκος Δημοσθένης που βαφτίζει και για πρώτη φορά στη ζωή του, και η αδελφή μου, η Μυρσίνη, η οποία είναι νηπιαγωγός.

Με τον Κυριάκο μεγαλώσαμε μαζί στη Γερμανία, η μητέρα μου και η μητέρα του ήταν πολύ καλές φίλες, δούλευαν μαζί και ο ίδιος πλέον δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Γερμανία. Θα μπορούσα να πω πως ο Κυριάκος είναι ο αδελφός που δεν έχω κι εκείνος αισθάνεται το ίδιο για εμένα. Μιλάμε για μια φιλία 40 ετών».

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του ζευγαριού στο ατελιέ βαφτιστικών κατά την οποία επέλεξαν και τα ρουχαλάκια του μικρού αλλά και το προσκλητήριο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved