Gossip Specials

13 χρόνια gossip-tv: Οι συγκλονιστικές αλλαγές στις εμφανίσεις και τις ζωές των celebrities!

13 χρόνια gossip-tv: Αλλιώς τις γνωρίσαμε, αλλιώς συνέχισαν και αλλιώς είναι σήμερα, 13 χρόνια μετά! Και φυσικά το gossip-tv.gr τα έχει καταγράψει όλα και θυμάται ακόμα περισσότερα! 

Γιατί δεν είναι ένα ή δύο τα χρόνια! Είναι 13 και φυσικά είναι αρκετά για να φέρουν μαζί τους πολλές αλλαγές, άλλοτε προς το καλό και άλλοτε προς το χειρότερο. Στην περίπτωση των Ελληνίδων celebrities, ευτυχώς, ήρθαν πολλά καλά και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο. Ας δούμε μία προς μία 10 από τις πιο λαμπερές κυρίες της ελληνικής showbiz για το πώς ήταν το 2009 και πώς είναι σήμερα!

Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού ως ένα νέο, πανέμορφο και πολύ "φρέσκο" κορίτσι έκανε το ντεμπούτο της στη showbiz το 2007 όταν κατέκτησε τον τίτλο της ωραιότερης γυναίκας στην Ελλάδα. Λίγοι το θυμούνται, όμως περισσότεροι είναι εκείνοι που θυμούνται τη Δούκισσα να ξεχωρίζει τον Οκτώβριο του 2009 όταν μας συστήθηκε ως νέο αίμα στην παρουσίαση, συμμετέχοντας στην πεντάδα του πρωινού του Mega, της εκπομπής Όμορφος Κόσμος το πρωί. Έψαχναν να μάθουν ποια είναι και πώς μπορεί ένα κορίτσι με εξωπραγματική ομορφιά να έχει λέγειν και να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Από τότε η Δούκισσα έχει δοκιμαστεί με μεγάλη επιτυχία σε πολλά τηλεοπτικά projects αλλά έχει αποφασίσει να είναι επιλεκτική στις συνεργασίες της. Έχει αφοσιωθεί στον γάμο της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα δύο τους παιδιά και όπως τότε, έτσι και τώρα, παραμένει πρότυπο ομορφιάς. Δείτε την απίστευτη αλλαγή της στο πέρασμα των χρόνων σε φωτογραφίες:

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε τη δουλειά στην τηλεόραση πίσω από τις κάμερες. Όμως το 2009 είχε έρθει η μεγάλη ευκαιρία για να βρεθεί μπροστά από τις κάμερες. Και εκείνη, όπως και η Δούκισσα Νομικού, ξεκίνησε ως παρουσιάστρια στην πεντάδα του "Όμορφου Κόσμου το πρωί" και από τότε μας απασχολεί σχεδόν καθημερινά με τις αποκαλύψεις της ενώ όλο και κάτι μαθαίνουμε για την προσωπική της ζωή. Η παρακάτω gallery χρόνο με τον χρόνο, αποκαλύπτει τις μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή της αλλά και γενικότερα στη ζωή της.

Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου μέσα στα 13 χρόνια που μεσολάβησαν και παρακολουθούμε τη γεμάτη λάμψη ζωή της, άλλαξε πολύ. Ερωτεύτηκε, χώρισε, πικράθηκε, αναγεννήθηκε από τις στάχτες της, θριάμβευσε στον χώρο της, αποφάσισε τι είναι αυτό που λατρεύει και δόθηκε ολοκληρωτικά, ξαναερωτεύτηκε και αυτή τη φορά αληθινά, παντρεύτηκε δύο φορές τον ίδιο άντρα, Φίλιππο Μιχόπουλο και απέκτησε ό,τι πιο πολύτιμο έχει πλέον, τον γιο της και την κόρη της.

Σε ό,τι αφορά τώρα την εμφάνισή της, η Αθηνά όταν τη πρωτογνωρίσαμε, ήταν τελείως διαφορετική από ό,τι την απολαμβάνουμε τώρα, ειδικά στις υπέροχες εμφανίσεις της στο The Masked Singer. Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε το 2007, μέσα από τη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά, με το ρόλο της μαθήτριας Δόμνας Νίκα όμως το 2009 ήταν που έκανε τη μεγάλη επιτυχία με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ξένιας Παππά στη σειρά του Mega Channel, Η Ζωή της Άλλης, ο οποίος και την ανέδειξε.

Συνέπεσε λοιπόν η επιτυχία της με το ξεκίνημα του gossip-tv και όπως καταλαβαίνετε, έχουμε καταγράψει κάθε της λουκ, αλλαγή μαλλιών, αδυνάτισμα κτλ. Δείτε παρακάτω στην gallery:

Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά έχει φτάσει εν έτη 2022 να είναι από τις πιο λαμπερές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και μάλιστα είναι από τις πιο... παλιές, όχι σε ηλικία αλλά σε εμπειρία! Λίγες παρουσιάστριες γνωρίζουν καλύτερα την τηλεόραση όπως η Φαίη η οποία ξεκίνησε δειλά δειλά από τη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης TV 100 και σήμερα έφτασε να είναι περιζήτητη στον χώρο με τον ΑΝΤ1 να τη θεωρεί -δικαίως- τη βασίλισσα της πρωινής του ζώνης. Αν και η Φαίη έκανε μεγάλη επιτυχία την τετραετία 2006-2010 που παρουσίαζε στο Alter το Πολύ Μπλα Μπλα, ήταν το δίδυμο που δημιούργησε και καθιέρωσε τηλεοπτικά με τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα στο Mega το οποίο και της χάρισε ακόμα μεγαλύτερη αποδοχή και αγάπη από τον κόσμο. Από το 2013 παραμένει "πιστή" στον ΑΝΤ1 όπου και ανδρώθηκε ακόμα περισσότερο τηλεοπτικά, άλλοτε με τον Γιώργο Λιάγκα και άλλοτε χωρίς, με τα γνωστά on-offs τους τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Πιστή στο ξανθό χρώμα στα μαλλιά της και χωρίς καθόλου σκαμπανεβάσματα στα κιλά της, η Φαίη Σκορδά αλλάζει μόνο λουκ. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν πιο τολμηρή ψάχνοντας να βρει το style εκείνο που της ταιριάζει. Εδώ και μερικά χρόνια όμως που το έχει βρει, είναι πιο "ήσυχη" στις επιλογές της προτιμώντας ρούχα που θα αναδεικνύουν τις τέλειες αναλογίες της και κυρίως τα υπέροχα πόδια της! Δείτε στην παρακάτω gallery τις αλλαγές που έχουν συμβεί στην εξωτερική της εμφάνιση από το 2009 μέχρι σήμερα:

Δέσποινα Βανδή

Tι να πει κανείς για τη Δέσποινα Βανδή; Πάντα κομψή, σχεδόν ίδια από τότε που ξεκίνησε, πάντα εντυπωσιακή, πάντα σικ, πάντα χαμογελαστή στα φωτογραφικά ενσταντανέ. Η Δέσποινα, σε αντίθεση με άλλες celebrities δεν έχει αλλάξει πολύ, ούτε από το 2009 που ξεκινήσαμε εμείς να καταγράφουμε κάθε κίνησή της, ούτε από το ξεκίνημα της καριέρας της. Λίγο τα μαλλιά της ήθελε να αλλάξει κατά καιρούς, λίγο περισσότερο γυμναστική έκανε για να είναι σε καλύτερη φόρμα όμως σε γενικές γραμμές δεν είναι από τις γυναίκες που μας άφηναν με το στόμα ανοιχτό με τις αλλαγές της. Παραδοσιακά με μακρύ μαλλί -δεν το έχει κόψει ποτέ ούτε κοντό ούτε αφέλειες- η Δέσποινα Βανδή ξέρει πολύ καλά τι της πηγαίνει και δεν κάνει παράτολμα πράγματα. Με έναν μοναδικό τρόπο καταφέρνει να είναι πάντα κομψή, μοντέρνα και εντυπωσιακή σε κάθε της εμφάνιση. Εντάξει, σε αυτά τα 13 χρόνια βέβαια, υπήρξαν σημαντικές αλλαγές στην προσωπική της ζωή με το διαζύγιο από τον Ντέμη Νικολαΐδη και τον μεγάλο έρωτα που ζει με τον Βασίλη Μπισμπίκη, όμως αυτές είναι οι μόνες αλλαγές που είδαμε στη ζωή της, γιατί πάνω της... ουδεμία. Διαπιστώστε το στις παρακάτω φωτό:

Κέλλυ Κελεκίδου

Σε αντίθεση με τη Δέσποινα Βανδή, η Κέλλυ Κελεκίδου είναι μέσα στις... αλλαγές! Μάλιστα, από το 2009 έχει να μετρήσει πάρα πολλές αλλαγές τόσο στην προσωπική της ζωή όσο και στην εμφάνισή της. Το 2009 ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Νίκο Κουρκούλη, υποδέχτηκε λίγα χρόνια αργότερα το δεύτερο παιδί τους, έφυγε για Αυστραλία, γύρισε στην Καβάλα, τη γενέτειρά της, ξαναέφυγε, ξαναγύρισε και τελικά εγκαταστάθηκε στα πάτρια εδάφη.

Η Κέλλυ Κελεκίδου τα τελευταία χρόνια απολαμβάνει τη χαρά της μητρότητας, τραγουδάει τραγούδια που της αρέσουν και μάλιστα πολύ επιλεκτικά, κάνει βόλτες, αποθεώνει τον άντρα της όπου και αν εμφανίζεται και γενικότερα ζει την καθημερινότητά της με χαμόγελο και αισιοδοξία.

Σε ό,τι αφορά τώρα την εμφάνισή της, η Κέλλυ Κελεκίδου δεν κάθισε καθόλου ήσυχη. Εκεί που τη βλέπαμε με πυρόξανθο μαλλί, την επόμενη τη βλέπαμε με κατακόκκινη κόμη και μέχρι να τη συνηθίσουμε έκανε εμφάνιση με μαύρο... κορακί μαλλί! Όλα της πήγαιναν και όλα τα υποστήριξε όπως έπρεπε και με το ανάλογο ροκ ντύσιμο.

Τα τελευταία χρόνια η Κέλλυ Κελεκίδου δείχνει να είναι πιο πρακτική σε ό,τι αφορά την γκαρνταρόμπα της. Φοράει πιο casual ρούχα, έχει εμπιστευτεί περισσότερο το denim και αν δεν είναι και χτενισμένη, το πιάνει και έναν κότσο το μαλλί προσέχοντας το μακιγιάζ της. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της από το 2009 έως σήμερα:

Βάσω Λασκαράκη

Η αναγνωρισιμότητα για τη Βάσω Λασκαράκη ήρθε με τη σειρά Η Πολυκατοικία το 2008, δηλαδή έναν χρόνο πριν βγει στον "αέρα" τo gossip-tv. Που σημαίνει ότι και η Βάσω Λασκαράκη είναι από τα πρόσωπα εκείνα που καταγράφηκαν στις διαδικτυακές μας σελίδες από το ξεκίνημά της σχεδόν. Ήρθε μετά η σειρά "Κλεμμένα Όνειρα" για να την απογειώσουν στη συνείδηση του κόσμου που πλέον την έχει λατρέψει και μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο Σόι σου. Η Βάσω Λασκαράκη βέβαια δεν πέρασε στη συνείδηση του κόσμου μόνο για τους ρόλους της αλλά και για την προσωπική της ζωή αφού από την πρώτη στιγμή της σχέσης της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη με τον οποίο γνωρίστηκε στην Πολυκατοικία, γνωρίζαμε τα πάντα. Μέχρι που το 2013 η Βάσω έμεινε έγκυος στο παιδί τους και αποσύρθηκε για λίγο. Όταν όμως επέστρεψε ήταν πολύ αλλαγμένη γιατί ήταν μαμά! Με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο όμως όπως αποδείχτηκε, ο γάμος αυτός δεν έμελλε να κρατήσει πολύ.

Ελένη Μενεγάκη

Σταθερή αξία. Λατρεμένη για το gossip-tv. Πάντα γλυκιά και με έναν μοναδικό τρόπο να προσεγγίζει τη δημοσιότητα. Η Ελένη Μενεγάκη, 13 χρόνια τώρα μας ενημερώνει και μας ομορφαίνει τα μεσημέρια. Και μας χαρίζει αυτή τη γλύκα που έχει έμφυτη στο χαμόγελο που προσφέρει τηλεοπτικά.

Η ωραία Ελένη δεν έχει κάνει πολλές αλλαγές αυτά τα 13 χρόνια στην εμφάνισή της. Ούτε στα μαλλιά της -μάκρος ή χρώμα- ούτε στο στυλ της. Είναι σταθερή κατά κύριο λόγο στις επιλογές της. Δεν αποχωρίζεται ποτέ τα κραγιόν σε έντονο χρώμα που φοράει καθημερινά, λατρεύει τα κουστούμια, τα κλαρωτά φορέματα, τα τζιν-καμπάνες, τα ψηλά τακούνια και φυσικά να "παίζει" με τα μαλλιά της μόνο σε ό,τι αφορά τα χτενίσματα. Άλλοτε ίσια, άλλοτε πιασμένα με φαντεζί κότσους, άλλοτε σε μπούκλες και άλλοτε μικρά κοτσιδάκια που προτιμάει το καλοκαίρι. Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά της, το gossip-tv ήταν πάντα "παρών" στις μεγάλες, δύσκολες ή ευτυχισμένες στιγμές της. Τον Απρίλιο του 2010 ήμασταν από τους πρώτους που δημοσιεύσαμε την επίσημη ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου για τον χωρισμό τους. Λίγα χρόνια μετά, ήμασταν και πάλι οι πρώτοι που αφήσαμε να φανεί... κάτι από τη νέα σχέση της με φόντο τα Άχλα της Άνδρου. Η Ελένη ήταν και πάλι ερωτευμένη και αυτή τη φορά... για πάντα! Το 2016 ήταν η χρονιά σταθμός για τη ζωή της καθώς παντρεύτηκε κρυφά τον Μάκη Παντζόπουλο και λίγο καιρό μετά έφερε στον κόσμο και την κόρη τους, τη Μαρίνα που σήμερα την τρελαίνει με τις χαριτωμένες ζαβολιές και τα παιχνίδια της. Δείτε την Ελένη Μενεγάκη καρέ καρέ από το 2009 έως σήμερα:

Νατάσα Θεοδωρίδου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει κάνει πολλές γυναίκες να ζηλέψουν τις συχνές ανανεώσεις της εμφάνισής της. Δεν φοβάται να κάνει αλλαγές, δεν διστάζει από πυρόξανθο μαλλί να αποκτήσει κατάξανθο, τολμά να κόψει τα μαλλιά της κοντό καρέ με αφέλειες αν είναι σε mood ή να βάλει extension αν θέλει να δώσει πιο πλούσιο αέρα στα μαλλιά της. Είναι αυτό που λέμε πληθωρική στις επιλογές της. Δεν αποχωρίζεται ποτέ το chevignon δαχτυλίδι που φοράει στο μικρό της δαχτυλάκι και είναι σήμα κατατεθέν της, λατρεύει τη μονοχρωμία, τα ακριβά μαντήλια, τα ντένιμ παντελόνια, πουκάμισα ή μπουφάν, τα ψηλοτάκουνα παπούτσια, τα nude κραγιόν.

Σε προσωπικό επίπεδο μετά τον χωρισμό της το 2007 από τον Ανδρέα Φουστάνο, η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν μας έχει δώσει και πολλές ευκαιρίες για να γράψουμε κάποια σημαντική αλλαγή στην προσωπική της ζωή. Ξέρουμε μόνο ότι λατρεύει τις δύο κόρες της, Χριστιάννα και Ανδριάνα, ότι είναι συνεχώς κοντά τους και ότι έχει ψύχωση με το τραγούδι και τη μουσική στην οποία έχει αφοσιωθεί.

Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα δεν κάνει αλλαγή κάθε χρόνο! Κάνει αλλαγή στην εμφάνισή της κάθε μέρα. Σε σημείο που αν τη δούμε δύο φορές με το ίδιο λουκ σε μαλλιά ή μακιγιάζ την ίδια μέρα να πιστεύουμε ότι κάτι δεν πάει καλά. Η Ελένη είναι η χαρά της... αλλαγής και των extension. Με σγουρό -φυσικό- μαλλί, μακρύ ίσιο ή με μπούκλες μαλλί, με αφέλειες ή ίσια, σε ξανθό σκούρο, κόκκινο ή καστανό, η Φουρέιρα ξέρει τον τρόπο για να "παίζει" με την εμφάνισή της και να μας κάνει να μη βαριόμαστε ποτέ. Το μόνο που δεν αλλάζει πάνω της, είναι το τέλειο κορμί της που είναι πάντα πολύ γυμνασμένο και με τέλειες αναλογίες.

Στα προσωπικά της, η αλήθεια είναι ότι από το 2009 έχουμε ζήσει αρκετές σχέσεις που της χρέωναν και άλλες που ήταν αληθινές όμως τα τελευταία χρόνια μένει σταθερό στον μεγάλο της έρωτα, τον Αλμπέρτο Μποτία με τον οποίο όλο γράφεται ότι παντρεύονται και όλο... ελεύθεροι είναι. Τι σημασία έχει όμως; Αφού περνούν καλά, τι σημασία έχει; Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της Ελένης Φουρέιρα από το 2009 έως σήμερα!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved