13 χρόνια gossip-tv: Οι καβγάδες στον τηλεοπτικό αέρα και τα ευτράπελα που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!
Gossip Specials

13 χρόνια gossip-tv: Οι καβγάδες στον τηλεοπτικό αέρα και τα ευτράπελα που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!

13 χρόνια gossip-tv: Και τι δεν έχει συμβεί μέσα σε αυτά τα 13 χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα! Να πιάνονται μαλλί με μαλλί, να μεθούν και να μην ξέρουν τι κάνουν, φιλίες να διαλύονται, υπολήψεις να θίγονται... χαμός!

Και εμείς πάντα εδώ να καταγράφουμε και να σας παρουσιάζουμε λεπτομερώς όλα όσα έχουν συμβεί τόσο στο προσκήνιο που βλέπετε όσο και το παρασκήνιο που δεν βλέπετε!

Με αφορμή τις γιορτινές αυτές μέρες που διανύουμε, θυμόμαστε μαζί σας... επικές τηλεοπτικές στιγμές που φυσικά και έχουν αφήσει... εποχή στη μικρή οθόνη. Ας δούμε μερικά από αυτά τα περιστατικά, ενδεικτικά βέβαια, που συνέβησαν μέσα σε αυτά τα 13 χρόνια...

Τηλεοπτικά παράθυρα... ώρα μηδέν!

Θα θυμάστε βέβαια το... κρεσέντο που είχε πιάσει τις ενημερωτικές εκπομπές, κυρίως της πρώτης πρωινής ζώνης που όσο περισσότερα παράθυρα είχαν με καλεσμένους, τόσο πιο επιτυχημένες θεωρούνταν. Έλα όμως που όπου... λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει. Υπήρξαν βέβαια και εκείνες οι... επικές στιγμές των ψυχαγωγικών εκπομπών με τους... ασυγκράτητους συντελεστές στο πάνελ να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες και να φτάνουν σε ακραίες συμπεριφορές. Ας δούμε κάποιες από αυτές τις επικές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης στην παρακάτω gallery:

Δημόσιος καβγάς της Σπυροπούλου με τον τότε σύντροφό της

27-11-2016: Άγριος καυγάς συνέβη ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Γιώργο Κοτσοβό σε γνωστό νυχτερινό κέντρο αφήνοντας άφωνους τους θαμώνες του μαγαζιού.

Από την στιγμή που κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες που έδειχναν την παρουσιάστρια να επιτίθεται στον επιχειρηματία και να του σκίζει τα ρούχα, επειδή εκείνος φλέρταρε με νεαρή φοιτήτρια μπροστά στα μάτια της, εκείνη βρέθηκε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Η Reallife είχε δημοσιεύσει νέες φωτογραφίες από την επίμαχη νύχτα. Μετά το επεισόδιο, ο Γιώργος Κοτσοβός έφυγε ενώ η παρουσιάστρια επέστρεψε στην παρέα της για λίγο. Ένιωσε τόσο ενοχλημένη από την κατάσταση, που θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα κι έτσι αμέσως μετά πήρε το αυτοκίνητό της κι άρχισε να τον αναζητεί στα στέκια που συχνάζει. Τελικά δεν τον πέτυχε, καθώς εκείνη κινήθηκε στα νότια ενώ εκείνος βρέθηκε σε club στο Γκάζι και μάλιστα με τη νέα συνοδό του!

Όταν ο Γεωργαντάς έπεφτε θύμα της... τσικουδιάς!

5 Φεβρουαρίου 2011: Ο Θέμης Γεωργαντάς βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής Μες στην καλή χαρά και έχει αρχίσει να πίνει τη μία τσικουδιά μετά την άλλη. Μέχρι που γίνεται... φέσι με ό,τι αυτό συνεπάγεται βέβαια. Μόνο που ό,τι συμβαίνει στον τηλεοπτικό χρόνο, δεν ξεχνιέται ποτέ. Έναν χρόνο μετά, η Ναταλία Γερμανού γιορτάζει την πρώτη... επέτειο εκείνης της μέρας και θυμίζει στους τηλεθεατές τι ακριβώς είχε συμβεί, στο παρακάτω απολαυστικό βίντεο:

Η μετωπική σύγκρουση Χρυσούλας Διαβάτη και Σάκη Ρουβά για τα βραβεία Κουν

Ήταν το 2014 όταν διοργανώθηκε μία πολύ όμορφη βραδιά για την απονομή των βραβείων Καρόλου Κουν από τον Δήμο Αθηναίων και σ' αυτή τιμήθηκαν για την προσφορά τους και το έργο τους σημαντικοί καλλιτέχνες.

Η Χρυσούλα Διαβάτη η οποία επρόκειτο να παραλάβει το δικό της βραβείο, μετά από έναν λόγο-φωτιά στο βήμα που της δόθηκε, αφού κατακεραύνωσε όλους όσοι όπως είπε δεν είναι ηθοποιοί και "χαλούν" τον όρο -που λίγοι γνωρίζουν τι σημαίνει- αποφάσισε ότι δεν θα παραλάβει κανένα βραβείο προκειμένου να υποβαθμίσει τον συγκεκριμένο θεσμό στον οποίο δεν πιστεύει.

Όταν αργότερα ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στο ίδιο βήμα για να παραλάβει το δικό του βραβείο, με τη σειρά του απάντησε στη Διαβάτη η οποία βρισκόταν από κάτω και στην κατάμεστη αίθουσα του απαντούσε σε όσα έλεγε. Ο καβγάς τους δεν συνέβη σε κάποιο τηλεοπτικό πάνελ, όμως καταγράφηκε από δεκάδες κάμερες και για αρκετό καιρό είχε γίνει θέμα συζήτησης στον τηλεοπτικό "αέρα". Δείτε παρακάτω το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved