Η Αργυράκη στο gossip-tv για την τελευταία συνάντησή της με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς: «Βασανίστηκε»
Gossip Specials

Η Αργυράκη στο gossip-tv για την τελευταία συνάντησή της με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς: «Βασανίστηκε»

Η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv, παραχωρώντας μια εξομολόγηση εκ βαθέων, κάνοντας λόγο για τη θλίψη της, αλλά και τα βαθύτατα συναισθήματα εκτίμησης που έτρεφε για τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, που ήταν ένας από τους πιο πολύτιμους ανθρώπους της ζωής της. 

Σήμερα (21 Αυγούστου 2022) έφυγε από την ζωή σε ηλικία 72 ετών ο σπουδαίος τραγουδιστής Ρόμπερτ Ουίλιαμς, νικημένος ύστερα από χρόνια μάχη με τον καρκίνο.

Η Μπέσσυ Αργυράκη, που άνηκε στο πολύ κοντινό φιλικό περιβάλλον του μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv, με την ίδια να ραγίζει καρδιές με τα λόγια της για τον αγαπημένο της φίλο και επί χρόνια συνεργάτη της, που της στάθηκε στα εύκολα και στα δύσκολα και πέρασαν μαζί πολλά, τόσο επαγγελματικά, όσο και σε φιλικό επίπεδο. Ακόμα και αφότου απέκτησαν και οι δύο τις οικογένειές τους, εξακολουθούσαν να είναι πολύ κοντά.

Ο Ρόμπερτ Ουίλιας, όπως εξομολογείται η Μπέσσυ Αργυράκη, τα τελευταία χρόνια προτιμούσε να μην απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ το στήριγμά του το πιο δυνατό δεν ήταν άλλο από τα τρία παιδιά του, Αλέξανδρος, Ιλένια και Μάρθα, καθώς και την σύζυγό του, Αμαλία Δημητριάδη.

Ο σπουδαίος τραγουδιστής ανέβαινε σιωπηλά τους τελευταίους μήνες τον δικό του Γολγοθά και δυστυχώς σήμερα, γράφτηκε ο θλιβερός επίλογος στην γεμάτη επιτυχίες ζωή του.

Μάλιστα, λίγα λεπτά μετά τη γνωστοποίηση της είδησης του θανάτου του, η Μπέσσυ Αργυράκη, σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν, την οποία συμπλήρωσε με το κείμενο: "Αντίο αγαπημένε μου, μελωδέ της καρδιάς μου, Άγγελε επί της γης...Τώρα θα τραγουδάς από κει ψηλά κι εμείς θα σε ακούμε για πάντα.."

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Όσον αφορά τα συναισθήματά της, η Μπέσσυ Αργυράκη ανέφερε χαρακτηριστικά στο gossip-tv: «Είναι πολύ δύσκολο να είμαι καλά με όλα όσα έχουν γίνει. Η ανάρτηση που έκανα είναι λίγο άνω κάτω, γιατί δεν μπορείς να βάλεις σε σειρά τα συναισθήματά σου και να μπορέσεις να γράψεις κάτι που να έχει κάποια σειρά, αλλά τι σημασία έχει; Έχω στενοχωρηθεί πολύ γιατί ήταν μεγάλο άδικο αυτός ο άνθρωπος, με κεφαλαία γράμματα, να φύγει τόσο νέος, αφήνοντας πίσω του μια υπέροχη οικογένεια, η οποία ειλικρινά τον στήριξε μέχρι και την τελευταία στιγμή και με τον καλύτερο τρόπο, αλλά αυτή η άτιμη αρρώστια δεν αφήνει κανέναν δυστυχώς. Βασανίστηκε αρκετούς μήνες, πάντοτε βέβαια με τη φροντίδα της οικογένειάς του, στο σπίτι του και η αλήθεια είναι ότι επιμένω σε αυτό γιατί πραγματικά το ζούσα και εγώ στις επισκέψεις που είχα κάνει στο σπίτι του Ρόμπερτ με τον άνδρα μου».

Η τραγουδίστρια περιέγραψε όλες εκείνες τις στιγμές που τον επισκέφθηκε στο σπίτι του λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή και ραγίζει καρδιές. Μάλιστα, η ίδια μοιράστηκε μαζί μας και την τελευταία φορά που τον είδε, που, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε του είχε προσφέρει ένα γλυκό και εκείνος της χαμογέλασε...

Δείτε παρακάτω την εμφάνισή τους στην Eurovision του 1977 με το τραγούδι "Μάθημα Σολφέζ":

"Πήγαμε μερικές φορές με τον άνδρα μου και τον επισκεφθήκαμε, είδαμε τη φροντίδα και την περιποίηση, είχε μετατραπεί το σπίτι σε νοσοκομείο τις τελευταίες ημέρες: με τους ορούς του, με τα πάντα και έφυγε στον ύπνο του, παίρνοντας πάρα πολλή αγάπη από την οικογένειά του, αλλά πάρα πολύ νέος. Σημαντικό είναι ότι ήταν στο σπίτι του. Όταν μπορείς να έχεις τους ορούς σου και ό,τι χρειάζεσαι στο σπίτι σου και είσαι με την οικογένειά σου αυτές τις ώρες, είναι σίγουρα πολύ πιο ανώδυνο... Εμένα η τελευταία μου επαφή με τον Ρόμπερτ ήταν όταν πήγαμε τελευταία φορά πριν από μερικές μέρες και του έδωσα ένα πολύ μικρό γλυκάκι και το βρήκε αρκετά νόστιμο, παρόλο που η γεύση του δεν ήταν και σε πολύ καλή κατάσταση. Αυτή ήταν και η τελευταία μου συνάντηση και το θυμάμαι τώρα και συγκινούμαι. Πάντα εκεί με την οικογένειά του».

Τι ήταν για την Μπέσσυ Αργυράκη ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς;

Η τραγουδίστρια μίλησε για έναν άνθρωπο που μέσα του έκρυβε μόνο καλοσύνη για τους ανθρώπους, τους στήριζε και τους βοηθούσε πολύ. Η ίδια τόνισε ότι ήταν ένας πολύ καλός οικογενειάρχης και οι δικοί του άνθρωποι ήταν το Α και το Ω σε όλη τη διάρκεια της ζωής του: «Ήταν μια ολόκληρη ζωή, ήταν ένας άνθρωπος που μου στάθηκε πολύ σε όλα. Ήμασταν ένα δίδυμο ιδιαίτερο, όπως γνωρίζετε όλοι, δεν χρειάζεται να μιλήσω για αυτό το δίδυμο. Μας συνέδεσε το φεστιβάλ, μας συνέδεσε η Eurovision, μας συνέδεσε η αγάπη που είχαμε τόσα χρόνια και η εκτίμηση που είχαμε μεταξύ μας. Ήμασταν στη συνέχεια τόσο πολύ αγαπημένοι και οικογενειακώς. Τον εκτιμούσα πάρα πολύ και οι επιλογές του ήταν σπουδαίες μέχρι και το τέλος.

Ήταν ένας άνθρωπος που δεν ξέρω τι να ξεχωρίσω. Πρώτα βέβαια θα βάλω τον άνθρωπο, ύστερα θα βάλω τον καλλιτέχνη, ύστερα τον οικογενειάρχη που είναι μια κορωνίδα όλων αυτών. Γιατί όταν έχεις μια πολύ καλή και ισορροπημένη οικογένεια, όπως λέω και για τη δίκη μου, όλα τα υπόλοιπα έρχονται πολύ πιο όμορφα και πιο εύκολα.


Θα τον θυμόμαστε πάντα μέσα από τα τραγούδια του, ήταν μοναδικός, διακριτικός, παρόλη την τεράστια αξία του σαν καλλιτέχνης και χαμηλών τόνων. Δεν θα ξεχάσω πάρα πολλές στιγμές που είχαμε μαζί και στο φεστιβάλ και προσωπικές και στην Eurovision και στο πρώτο μας party με τις 200 παραστάσεις του Μάκη Δελαπόρτα. Θυμάμαι που τραγουδούσαμε μαζί και πραγματικά είναι σαν όνειρο.

Το τραγούδι τους που δεν θα ξεχάσει ποτέ...

Ο κόσμος κάτω χειροκροτούσε πολύ δυνατά εκείνη τη στιγμή. Έχω πάρα πολλά να θυμάμαι και ακόμα περισσότερα να μην ξεχάσω μέχρι να κλείσω και τα δικά μου μάτια. Εκεί ήταν και αυτός ο τίτλος του τραγουδιού μας: «Ξέρω κάποτε θα φύγεις, θα χαθείς σαν ένα όνειρο, μα μέχρι να έρθει αυτή η στιγμή μη σταματήσεις να γελάς, μη σταματήσεις να μου λες πως μ’ αγαπάς». Αυτό το τραγούδι το είχα μέσα στο μυαλό μου όλο αυτό το διάστημα που ήταν σε αυτήν την κατάσταση και θλιβόμουν που τον έβλεπα έτσι…

Ακούστε στο παρακάτω βίντεο την κοινή ερμηνεία τους στο τραγούδι του "Μίλα Μου":

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved