Γερονικολού-Τσιμιτσέλης: Από το Μπαλί στη Χίο και από εκεί στη Μενεγάκη
Gossip Specials

Γερονικολού-Τσιμιτσέλης: Από το Μπαλί στη Χίο και από εκεί στη Μενεγάκη

Ένα μοναδικό διήμερο στην Χίο πέρασαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

Η γλυκιά ηθοποιός είχε αναλάβει την παρουσίαση της παράστασης "Χρώματα μιας άλλης εποχής" που σκηνοθέτησε ο Αντώνης Λουδάρος και επιμελήθηκε εικαστικά ο σπουδαίος σκηνογράφος, ενδυματολόγος και ζωγράφος Γιάννης Μετζικώφ, στα πλαίσια του πρώτου Μεσαιωνικού Φεστιβάλ που θεσπίστηκε από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε μια -ακόμα- πρωτοβουλία για την ανάδειξη της Μυροβόλου του περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη.

Το ζευγάρι έφτασε στην Χίο λίγο πριν το μεσημέρι του Σαββάτου, καθώς την προηγούμενη βραδιά η Κατερίνα έγινε κουμπάρα στον γάμο κολλητής της φίλης και έτσι έφυγαν λίγο πιο αργά. Ξεκουράστηκαν και στη συνέχεια η Κατερίνα Γερονικολού με μια μοναδική δημιουργία του οίκου Laskaris ειδικά για την βραδιά, μπήκε στο πούλμαν της αποστολής προκειμένου να βρεθεί από νωρίς στην Πλατεία του Κάστρου της Χίου όπου και πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες τσεκαρίστηκαν, ο χώρος γέμισε ασφυκτικά και λίγο μετά τις 8, όπως ήταν προγραμματισμένο ξεκίνησε η βραδινή εκδήλωση της ημέρας με την Κατερίνα Γερονικολού να αναλαμβάνει τόσο την παρουσίαση της παράστασης, όσο και των ομιλητών, διαβάζοντας η ίδια τον χαιρετισμό της Προέδρου του ΕΟΤ, Άτζελας Γκερέκου και προλογίζοντας τόσο τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου της Ελλάδας, Νότη Μηταράκη που βρέθηκε εκεί για το φεστιβάλ, όσο και τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης που έφτασε στον χώρο λίγο πριν την έναρξη, καθόταν συνέχεια δίπλα της ενώ τραβούσε συχνά βίντεο από τα εικαστικά δρώμενα και τις μοναδικές performances του οπερατικού συγκροτήματος, OPERATICAL, που εντυπωσίασαν.

Η επόμενη μέρα βρήκε το ζευγάρι να επισκέπτεται τον μεσαιωνικό οικισμό των Μεστών. Αν και η Κατερίνα Γερονικολού είχε βρεθεί στη Χίο και το προηγούμενο καλοκαίρι για τα γυρίσματα της ταινίας "Σμύρνη μου αγαπημένη" είχε τόσο σφιχτό πρόγραμμα που είχε καταφέρει να κάνει μόλις μια περιήγηση στο Πυργί.

Λίγο αργότερα οι δυο τους επισκέφθηκαν το Μουσείο Μαστίχας και όπως μας είπαν αργότερα ξετρελάθηκαν από αυτά που είδαν εκεί.

Το απόγευμα της Κυριακής, η Κατερίνα Γερονικολού επισκέφθηκε στην έκθεση μεσαιωνικών κοστουμιών του Γιάννη Μετζικώφ στο ίδρυμα Μαρία Τσάκος στην πόλη της Χίου και η Δευτέρα το πρωί τους βρήκε στο αεροδρόμιο για την αναχώρηση καθώς ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα εμφανιζόταν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega. Από το αεροδρόμιο στο στούντιο, κυριολεκτικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved