Το gossip-tv στην μεγάλη συναυλία για τον Μαχαιρίτσα- Πλήθος καλλιτεχνών «έριξαν κόκκινο στη νύχτα»!
Gossip Specials

Το gossip-tv στην μεγάλη συναυλία για τον Μαχαιρίτσα- Πλήθος καλλιτεχνών «έριξαν κόκκινο στη νύχτα»!

Αποκλειστικό: Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας μια μαγική μουσική νύχτα, εν όψει της επετείου του θανάτου του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, με πλήθος καλλιτεχνών και φίλων του να προκαλούν ρίγη συγκίνησης στο κοινό, που γέμισε το θέατρο του Πειραιά.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ήταν ένας από τους πιο σπουδαίους Έλληνες τραγουδιστές και τραγουδοποιούς, του οποίου η μουσική και τα τραγούδια του εξακολουθούν να ζουν μέσα από το φανατικό κοινό του, που, όπως απέδειξε, το βράδυ της Παρασκευής, είναι ακόμα εδώ και εξακολουθεί να σιγοτραγουδά τους στίχους του με κάθε ευκαιρία. Άλλωστε, τα τραγούδια του Λαυρέντη μιλούσαν απευθείας στη καρδιά και αυτό είναι το πιο σπουδαίο.

Τρία χρόνια πέρασαν από τον θάνατο του αείμνηστου Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τόσο οι φίλοι του από τον καλλιτεχνικό κόσμο, όσο και η οικογένειά του και το κοινό, δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν στον θάνατό του και τον τιμούν με κάθε ευκαιρία, μιας και το έργο που άφησε πίσω του δείχνει να είναι σπουδαίο και η απόλυτη παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.

Το βράδυ της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου, πλήθος καλλιτεχνών και εκατοντάδες κόσμος «έριξαν κόκκινο στη νύχτα» και το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας γέμισε φως, ζωντάνια, μουσική και φυσικά τραγούδι. Τραγούδια του Λαυρέντη, τραγούδια που έχει γράψει ο σπουδαίος καλλιτέχνης, ενώ πιστοί του φίλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής, με το κοινό που παρευρέθηκε και γέμισε «ασφυκτικά» το θέατρο του Πειραιά, να τους καταχειροκροτεί και να δακρύζει με το αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του τραγουδιστή.

Την έναρξη της μεγάλης συναυλίας για την τρίτη επέτειο από τον θάνατό του, έδωσε ο σπουδαίος Διονύσης Σαββόπουλος, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή, μίλησε για λίγα λεπτά για τον σπουδαίο φίλο και συνεργάτη του, που έφυγε από τη ζωή τόσο νωρίς, ενώ λίγο αργότερα υποδέχτηκε στη σκηνή τον Διονύση Τσακνή, τον Νίκο Πορτοκάλογλου και άλλους καλλιτέχνες, για να τραγουδήσουν όλοι μαζί το «Τι ζητάω».

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Μετά τα λόγια του Διονύση Σαββόπουλου, πλήθος σπουδαίων καλλιτεχνών ανέβηκε στη σκηνή για να τιμήσουν τον δικό τους Λαυρέντη, με τον τρόπο που ξέρουν να κάνουν καλύτερα, με τη μουσική. Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας προκάλεσαν «ανατριχίλα» με τις ερμηνείες τους, μιας και η συγκίνηση ήταν μεγάλη. Ο Γιάννης Κότσιρας, ο Γιώργος Νταλάρας, η Δήμητρα Παπίου, ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο Διονύσης Τσακνής, ο Γιώργος Μαργαρίτης, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, η Ελισάβετ Καρατζόλη, ο Μιλιτιάδης Πασχαλίδης, ο Βασίλης Καζούλης, η Μιρέλλα Πάχου, ο Δημήτρης Σταρόβας και πολλοί άλλοι τραγούδησαν μόνο και μόνο για την τιμή του φίλου τους και για να τον κάνουν μοναδικά χαρούμενο!

Ο Γιώργος Μαργαρίτης τραγούδησε το "Πεθαίνω για σένα":

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου τραγουδά τον "Μικρό Τιτανικό":

Μεγάλη συγκίνηση προκλήθηκε όταν λίγο πριν από τη λήξη της συναυλίας, η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μαρία Κλάρα, ανέβηκε στη σκηνή και μίλησε για τον πατέρα της ενώ περιέγραψε στο κοινό και κάτι που συνέβη στην συναυλία για την πρώτη επέτειο του καλλιτέχνη. Η ίδια περίμενε ένα σημάδι από τον πατέρα της ότι βρίσκεται εκεί καιι ξαφνικά κατά τη διάρκεια της συναυλίας, έσβησαν όλα τα φώτα και επανήλθαν μετά από μισή ώρα.

Δείτε μια από τις ερμηνείες του Γιάννη Κότσιρα και του Μίλτου Πασχαλίδη:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved