Κωνσταντίνος Σκορδάλης: Η κρουαζιέρα με την Brooke Shields και το παιδικό όνειρο που έγινε πράξη!
Gossip Specials

Κωνσταντίνος Σκορδάλης: Η κρουαζιέρα με την Brooke Shields και το παιδικό όνειρο που έγινε πράξη!

Αποκλειστικό: Ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης μας μίλησε μέσα από την καρδιά του και με τα λόγια του ήρθε να μας υπενθυμίσει ότι ποτέ δεν πρέπει να παρατάμε τα όνειρά μας και ότι έχουμε τόση μεγάλη δύναμη, που μπορούμε να κατακτήσουμε τα πάντα, μόνο και μόνο με τους σωστούς στόχους και τα θέλω μας. 

Aπό την πρώτη στιγμή που μίλησα μαζί του, μου έβγαλε μια ιδιαίτερη ενέργεια, σαν να τον κοιτάω και να μου χαμογελά. Πόσο σπάνιο είναι στις μέρες μας να είσαι τόσο αισιόδοξος και πράγματι εκείνος είναι πολύ. Μου έφτιαξε σίγουρα την διάθεση και η συζήτηση μαζί του ήταν... το κάτι άλλο.

Ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης είναι μια πολυδιάστατη προσωπικότητα, που έχει ασχοληθεί με πολλά, ενώ παλαιότερα είχε απασχολήσει, τόσο με την προσωπική του ζωή, όσο και με την επαγγελματική του δραστηριότητα, τα φώτα της δημοσιότητας. Πλέον, κάποια χρόνια αργότερα και μετά από πολλά γεγονότα που ήρθαν στη ζωή του, για να του την αλλάξουν ριζικά, ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης έχει βρει το μέρος που πραγματικά ανήκει και κάνει πράξη τις περισσότερες από τις επιθυμίες του με στόχο, αισιοδοξία και δυναμισμό.

Ξεκίνησε από την αρχή στα 38 του χρόνια την σχολή του Εμπορικού Ναυτικού και έτσι κατάφερε να κάνει το παιδικό του όνειρο πράξη και να δώσει στις κόρες του ένα μεγάλο μάθημα ζωής για το ότι τίποτα δεν είναι απίθανο και ότι αν κάτι κυριολεκτικά το θέλουμε πολύ, θα γίνει και πράξη. Μπορεί νωρίς, μπορεί και αργότερα, αλλά σίγουρα θα γίνει.

Αφορμή για την συζήτησή μας με τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη στάθηκε η συνάντηση που είχε ο ίδιος με την σπουδαία ηθοποιό του Hollywood, Brooke Shields, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο πιο ρομαντικό νησί των Κυκλάδων, την Σαντορίνη. Ο ίδιος συναντήθηκε μαζί της στα πλαίσια μιας κρουαζιέρας στα γύρω νησάκια των Κυκλάδων και πέρασαν στιγμές που σίγουρα του έχουν χαραχθεί στη μνήμη του και θα μείνουν εκεί για πολύ καιρό ακόμη.

O Κωνσταντίνος Σκορδάλης, σε μια από τις πολύ σπάνιες -πλέον- δημόσιες τοποθετήσεις του, μοιράστηκε μαζί μας όλη την εμπειρία του με την διάσημη ηθοποιό, ενώ δεν δίστασε να μου εξομολογηθεί και την μεγάλη αγάπη που έχει για τη θάλασσα, που την θεωρεί σπίτι του. Μια ήταν η απώλεια που του άλλαξε τη ζωή ολοκληρωτικά, ενώ οι κόρες του είναι το παντοτινό στηριγμά του και στόχος του είναι να γίνεται κάθε μέρα και καλύτερος άνθρωπος.

Κολύμπησε στο ηφαίστειο της Σαντορίνης με βροχή...
Πως ήταν η συνάντηση και μετέπειτα η επικοινωνία σου με την Brooke Shields;

Η συγκεκριμένη κυρία ήρθε διακοπές στην Ελλάδα. Μέσω κάποιων επαφών έμεινε στο ξενοδοχείο που συνεργάζομαι στην Σαντορίνη και κατόπιν αποφάσισε να κάνει κρουαζιέρα και να δούμε μαζί τα νησιά εδώ στην Σαντορίνη κλπ. Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, γιατί έχει τύχει και με άλλους τέτοιους celebrities να έχουμε συναντήσεις, εν όψει της δουλειάς μου, ήταν ότι αυτή η κυρία ήταν ότι πιο απλό μπορεί κάποιος να φανταστεί, είναι εξαιρετικά κοινωνική, κολύμπησε με βροχή, κολύμπησε στο ηφαίστειο της Σαντορίνης κανονικά -και τώρα μιλάμε για βαθμούς χαμηλούς σε θερμοκρασία. Μπορεί τα νερά να ήταν σχετικά ζεστά, αλλά έξω είχε κρύο, η μέρα δεν ήταν καθόλου καλή. Ήταν πάρα πολύ χαμογελαστή. Μιλάει με χαμόγελο και σου μεταφέρει μια απίστευτη θετική ενέργεια.

Συνέβη κάτι ιδιαίτερο κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας σας; Κάτι που σου έκανε πραγματικά πολύ εντύπωση;

Πήγαμε σε ένα νησάκι εκεί κοντά στην Σαντορίνη, στη Θηρασιά, όπου έχει περίπου 120 μόνιμους κατοίκους. Εγώ θα σου πω ότι αγκάλιασε εκεί όλους τους ανθρώπους που την είδαν, εκεί που φάγαμε. ήπιαμε καφέ... Τους αγκάλιασε σαν να τους γνώριζε χρόνια και εκείνοι ήταν πολύ απλοί άνθρωποι, ψαράδες, άνθρωποι του νησιού. Έβγαλε φωτογραφίες με όλους, ήταν πολύ κοινωνική. Αγαπάει ιδιαίτερα την Ελλάδα, είχε έρθει -από όσα μου είπε- παλαιότερα με την μητέρα της και όπως κατάλαβα ασχολείται πλέον με πνευματικούς δρόμους. Με το νόημα της ζωής, την στοχοπροσήλωση και έχει γράψει πολλά βιβλία τέτοια και συνεχίζει να εκδίδει βιβλία. Παραμένει ενεργή και, όπως είπε, ετοιμάζει πολύ σύντομα μια νέα σειρά σε γνωστό δίκτυο.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Brooke Shields από το ταξίδι της στην Ελλάδα:

Φαντάζομαι θα ήταν για εσάς μια μοναδική εμπειρία

Η αλήθεια είναι ότι όταν ακούς ότι ένα τέτοιο όνομα έρχεται για να το φιλοξενήσεις, ειδικά τέτοιας απήχησης και στον ανδρικό αλλά και στον γυναικείο πληθυσμό, περιμένεις να δεις μια κυρία, η οποία θα είναι σίγουρα λίγο κλειστή σαν χαρακτήρας . Είναι μια κυρία πανέμορφη, πανύψηλη και άκρως εντυπωσιακή. Ανέβηκε στο σκάφος, ήταν ευγενέστατη με όλο το πλήρωμα από την αρχή. Κάθισε δίπλα μου για να συζητήσουμε που θα πάμε και τι θα κάνουμε και ήταν εντυπωσιακό το γεγονός ότι ένας μύθος που συναντάς μπροστά σου, σου βγάζει τόσο μεγάλη αγάπη για την πατρίδα σου, για αυτό που κάνεις, για την δουλειά σου και σου δίνει την δυνατότητα να μπεις λίγο πιο βαθιά σε αυτό που πιστεύεις.

Ήταν η Brooke Shields της «Γαλάζιας Λίμνης»...
Θυμάσαι την κοπέλα που έκανε στην «Γαλάζια Λίμνη»; Ήταν αυτό το πλάσμα. Εγώ κατάλαβα ότι ο ρόλος που γράφτηκε στην γαλάζια λίμνη είναι ακριβώς πάνω της. Είναι η Brooke Shields απλά στην Γαλάζια Λίμνη. Χαρούμενη, εξαιρετικά δραστήρια και επικοινωνιακή και πολύ ήρεμος άνθρωπος. «Πάθαμε πλάκα» και εγώ και το πλήρωμα και όσο ήμασταν εκείνη την ημέρα μαζί της και την γνωρίσαμε.

Η θάλασσα είναι για εσάς η βασική σας ασχολία;

Εγώ είμαι πλοίαρχος του εμπορικού ναυτικού. Τον χειμώνα είμαι σε μεγάλα πλοία και το καλοκαίρι, τα τελευταία χρόνια, έχω αποποιηθεί όλα αυτά με τα οποία ασχολιόμουν παλαιότερα επαγγελματικά και στην ουσία κάνω ένα παιδικό μου όνειρο πραγματικότητα. Για να καταλάβεις, τελείωσα ξανά από την αρχή την σχολή του Εμπορικού Ναυτικού. Όποτε αυτό κάνω, αυτό μου αρέσει και ήταν και αυτό που ήθελα να κάνω από μικρό παιδί.

Είναι πάρα πολύ ωραίο αυτό που λέτε και εξαιρετικά σπάνιο. Ήταν μια δύσκολη απόφαση ή το κάνατε αβίαστα;

Η δοκιμασία που πέρασα με την προγενέστερη ενασχόληση μου που τελικά ήταν πολύ μακριά από όλη την δίκη μου ψυχοσύνθεση και δεν μιλάω για το κομμάτι του επιχειρείν, αλλά όλο το γύρω- γύρω κομμάτι, που εν τέλει μόνο ζημιά μου έκανε, κυρίως ψυχολογική, με βοήθησε να βρω τελικά το που πραγματικά ανήκω.

Ένα μόνιμο ταξίδι στη θάλασσα δηλαδή.

Κάποια στιγμή στον παρελθόν, όταν έχασα τον αδερφό μου, έφυγα στο εξωτερικό και στην ουσία κατάλαβα ότι η φύση μου δεν είναι αυτό που έκανα τα χρόνια εκείνα. Βέβαια, εντάξει δεν το μετάνιωσα καθόλου, ήταν πολύ ωραία εμπειρία, αλλά τώρα κάνω αυτό που πραγματικά αγαπάω και είναι η ψυχή μου. Αυτό που μου είπε η Brook Shields και δεν θα το ξεχάσω είναι ότι «Νομίζω ότι είσαι ένα με τη θάλασσα. Αυτό με κάνει να νιώθω ασφάλεια και τοι περνάω καλά μέσα από εσένα».

Ποια είναι μερικά από τα ονόματα των celebrities που έχετε γνωρίσει και έχεις ξεχωρίσει από τα κοινά σας ταξίδια στη θάλασσα;

Φέτος είχαμε αρκετούς επώνυμους, διότι συνεργάζομαι με ένα ξενοδοχείο στην Σαντορίνη και από εκεί γίνονται οι επικοινωνίες για την κρουαζιέρα. Από αυτούς που συνάντησα τον τελευταίο καιρό, θα σου πω 3 ονόματα: την Brooke Shields, τον Jenkins Marley, που μαζί με την οικογένεια του ήταν εξαιρετικοί -για μένα ήταν και αυτός ένας μύθος, γιατί μεγάλωσα με τη μουσική του πατέρα του και του ίδιου. Γνώρισα την πεθερά του, τη γυναίκα του, τα παιδιά του, ήταν φανταστικός.

Τραγούδαγε συνεχώς πάνω στο σκάφος- και από τους πιο μοντέρνους που πέρασαν από το σκάφος ήταν ο Frank Ocean -παίζει φανταστική μουσική και πλέον είμαι φανατικός θαυμαστής του. Έχει γράψει τον τελευταίο δίσκο της Beyoncé. Αυτοί οι τρεις φέτος με συγκίνησαν και με επηρέασαν πολύ θετικά μπορώ να πω, για να δω την ζωή μου διαφορετικά και πολύ πιο ανοιχτά. Προσπαθώ όλα αυτά να τα δείχνω στα παιδιά μου, που είναι στη Λέρο τα τελευταία χρόνια.

Πως είναι η σχέση σας μαζί τους;

Είναι ο λόγος που προσπαθώ να δουλεύω 4 μήνες τον χειμώνα σε καράβι μεγάλο και άλλους 5-6 μήνες εδώ, για να μένω και 2 μήνες στη Λέρο, γιατί τα παιδιά μου είναι εκεί. Ένας λόγος που ήθελα να τελειώσω ξανά το πανεπιστήμιο στα 38 μου χρόνια, που μου πήρε 4-5 χρόνια να το τελειώσω μαζί με το μάστερ ήταν γιατί τα παιδιά μου ήθελα να έχουν ένα πρότυπο πατέρα ότι η ζωή ξεκινάει από την στιγμή που λες ότι «Τώρα είναι η ευκαιρία να ζήσω όπως θέλω και όπως το είχα ονειρευτεί. Όλοι μπορούμε να φτάσουμε σε οτιδήποτε έχουμε στο μυαλό μας και η δύναμη μας είναι τεράστια. Πρέπει να κάνουμε focus σε αυτά που θελουμε πάρα πολύ».

Είναι εξαιρετικά σπάνιο αυτό στης μέρες μας.

Η δουλειά που κάνω σαφέστατα είναι δύσκολη. Στα παιδιά μου και στην οικογένεια μου έχω ένα αρκετά πιο αυστηρό motto που λέει ότι πρέπει να είμαστε πολύ αγαπημένοι γιατί κάθε φορά που βλέπεις έναν άνθρωπο, μπορεί να είναι η τελευταία φορά που τον βλέπεις. Για αυτόν τον λόγο πρέπει, παρά τις δυσκολίες να αντιμετωπίζουμε πάντα τα πράγματα με πολύ θετικό τρόπο.

Μιας και το θίξατε αυτό, πως περάσατε όλο το διάστημα του COVID και της καραντίνας;

Εμένα μόνο καλό μου έκανε όλο αυτό. Ανακάλυψα ξανά τον εαυτό μου, γνώρισα ξανά τον αδερφό που μου είχε μείνει, τα παιδιά μου, γιατί έλειπα πολλά χρόνια, όπως καταλαβαίνεις. Όλο αυτό για εμένα και την δική μου ψυχολογία ήταν κάτι πολύ καλό, γιατί κατάφερα να κάνω πράγματα που ήθελα πολύ καιρό.

Δείτε στην gallery περισσότερες φωτογραφίες του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved