Έτσι γιόρτασαν οι Έλληνες celebrities τη φετινή επέτειο της 28ης Οκτωβρίου!
Gossip Specials

Έτσι γιόρτασαν οι Έλληνες celebrities τη φετινή επέτειο της 28ης Οκτωβρίου!

Η μέρα της 28ης Οκτωβρίου έπεσε φέτος τριήμερο για τους περισσότερους που όπου... φύγει φύγει για αυτές τις λίγες μέρες ξεκούρασης και απόδρασης από την καθημερινότητα. 

Κάπως έτσι άλλωστε το είδαν και πολλοί celebrities οι οποίοι έχοντας στις αποσκευές τους πολύ κέφι και καλή διάθεση.

Κάποιοι μάλιστα επέλεξαν να βγουν και εκτός συνόρων. Όπως η Χριστίνα Κοντοβά η οποία μετά από αρκετό καιρό είπε να κάνει δώρο στον εαυτό της ένα ταξίδι που θα τη γέμιζε εμπειρίες. Επέλεξε λοιπόν να βρεθεί στο Ρέκιαβικ της παγωμένης Ισλανδίας και να γνωρίσει από κοντά τις ομορφιές της χώρας.

Μάλιστα ανέβασε αρκετές φωτογραφίες, όχι μόνο φυσικά από την πρωτεύουσα αλλά και από τις εκδρομές που έκανε, όπως για παράδειγμα όταν επισκέφτηκε ένα ανενεργό ηφαίστειο, στον κρατήρα του οποίου έχει δημιουργηθεί μία μικρή λίμνη. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Η κουμπάρα της Σίσσυ Χρηστίδου όμως, η οποία έχει βαφτίσει την κόρη της Χριστίνας Κοντοβά, Ada, βρίσκεται στην Ελλάδα και μαζί με τους δύο γιους της παραμονή της εθνικής επετείου απόλαυσαν πεζοπορία στα βουνά των Κενταύρων στο μαγευτικό Πήλιο που ενδείκνυται αυτή την εποχή.

https://www.instagram.com/p/CkJRLu6olBV

Η όμορφη παρουσιάστρια έδειξε να απολαμβάνει τις στιγμές της με τους δύο άντρες της ζωής της και ανέβασε φωτογραφίες από την εξερεύνηση της φύσης στο Πήλιο. Σήμερα όμως, ανήμερα της γιορτής, βρέθηκε στην Αθήνα προκειμένου οι γιοι της να είναι συνεπείς στις μαθητικές υποχρεώσεις τους και τις παρελάσεις στις οποίες συμμετείχαν. Δείτε φωτογραφίες:

Με τρεις υπέροχες φωτογραφίες γεμάτες εθνική υπερηφάνεια ευχήθηκε χρόνια πολλά στους Έλληνες η Μαντώ Γαστεράτου, υψώνοντας την ελληνική σημαία. Μάλιστα, στην ανάρτησή της έγραψε το εξής μακροσκελές κείμενο με αφορμή την Εθνική επέτειο:

«Δόξα και τιμή στον κυρ Ζουκερμπεργκ και τους όμοιους του που δημιούργησαν πλατφόρμες όπως το Facebook, το Instagram, το tik tok κτλ για να θυμόμαστε πως στις εθνικές μας γιορτές αντί να σηκώσουμε την σημαία σηκώνουμε φωτογραφίες που σηκώνουμε σημαίες... (τον εαυτό μου δεν τον βγάζω στην απ' όξω...)

REALITY 🔴
... την Ελληνική σημαία την έχω πάντα κρεμασμένη στο μπαλκόνι μας ακριβώς δίπλα στο παράθυρο του γιου μου. Παρακαλω μην νομίσετε ότι είμαι εθνικιστρια (το λέω γιατί το έχω δει κι αυτό κατά καιρούς σε σχόλια που ανεβάζω στορις κτλ και φαίνεται η σημαία 🥴), απλως νιώθω υπερήφανη και τυχερή που γεννήθηκα Ελληνίδα (φαντάζομαι το ίδιο περήφανη θα ένιωθα οποία άλλη καταγωγή και να είχα, γιατί έτσι με γαλουχισαν οι γονείς μου). Πιστεύω ακράδαντα πως όταν γνωρίζει κάποιος τις ρίζες του και την ιστορία του τόπου του, διαμορφώνει την ταυτότητα του, συνδέεται βαθύτερα με τους άλλους, ταυτίζεται και νιώθει ότι κάπου ανήκει! Ημέρες σαν και αυτή μου δίνεται η ευκαιρία να διδάξω στα παιδιά μου, την σημασία που έχει το ΟΧΙ στην ζωή! Εκεί που "πρέπει" να το λεμε και γιατί... Φυσικά δεν περιμένω μονο την συγκεκριμενη ημέρα για να τους το μάθω, άλλωστε η εκπαίδευση των παιδιών μας είναι ένας καθημερινός μαραθώνιος. Ημέρες σαν κι αυτη όμως είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να τους θυμίζουμε ότι προέρχονται από ένα υπερήφανο και ένδοξο γένος! Το καλό της υπόθεσης είναι ότι σήμερα στα sm γέμισε το μάτι μας μπλε... κάτι είναι κι αυτό...»

Δείτε παρακάτω τις φωτό που ανέβασε:

Με την ευχή να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο για τις νέες γενιές ανέβασε με αφορμή τους εορτασμούς της 28ης Οκτωβρίου βίντεο από την παρέλαση της κόρης του ο Βαλάντης:

https://www.instagram.com/p/CkQ-oOJLbNk

Αφιερωμένη στα παιδιά της ήταν η σημερινή για τη Βίκυ Καγιά η οποία βρέθηκε σε μία πραγματικά πολύ όμορφη παραλία για να απολαύσει βόλτα με άλογα η μικρή κόρη της, η Μπιάνκα. Η περήφανη μαμά ανέβασε φωτό και βίντεο από τη συγκεκριμένη εξόρμησή τους που φάνηκε να λατρεύουν όλοι. Δείτε παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/CkQQTVMIc9Y

Δείτε παρακάτω και πολλές ακόμα φωτογραφίες που ανέβασαν οι επώνυμοι για τη σημερινή μέρα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved