J2US Backstage: Οι χοροί που άρχισαν νωρίς, το Κυπριακό κέρασμα και οι... ξιφομαχίες
Gossip Specials

J2US Backstage: Οι χοροί που άρχισαν νωρίς, το Κυπριακό κέρασμα και οι... ξιφομαχίες

Δυο μέρες νωρίτερα από το live του Σαββάτου αρχίζει το κέφι στα πλατό του J2US

Η φετινή ομάδα των διαγωνιζομένων του λαμπερού show του Νίκου Κοκλώνη στον Αlpha που πρωταγωνιστεί στην τηλεθέαση του Σαβββάτου, πραγματικά έχει γίνει μια μεγάλη παρέα και το κλίμα ανάμεσά τους κάθε άλλο παρά ανταγωνιστικό είναι τελικά.

Τουλάχιστον στις πρόβες τους. Γελάνε, πειράζονται, τρολλάρουν και πραγματικά οι ουκ ολίγες ώρες που περνάνε στο πλατό τις Πέμπτες - όπου τσεκάρονται φωτισμοί, χορευτικά και γραφικά, εκτός των φωνητικών τους επιδόσεων- φεύγουν σαν το νεράκι. Και δεν είναι και λίγες.

Τα σπέσιαλ κεράσματα και η αποκάλυψη

Από τις 11 το πρωί ξεκίνησε προχθές το όρντινο των παικτών του J2US (έρχονται σταδιακά στα στούντιο του Γαλατσίου) με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση να είναι πρώτοι πρώτοι στο πρόγραμμα αυτή τη φορά. Με Κυπριακό τραγούδι, τα πασίγνωστα Ριάλια που τους ξεσήκωσε όλους να ρίξουν και κανά χορό.

Και το ζευγάρι δεν έμεινε μόνο σε αυτό. Φρόντισε κι έφερε για κέρασμα σε όλους γνήσιο χαλούμι που έγινε ανάρπαστο (επειδή είμαστε μαρτυριάρηδες θα σας πούμε πως το περισσότερο το "τσίμπησαν" ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και η Αφροδίτη Didi Γεροκωνσταντή που είχαν πρόβα λίγο μετά) και μας έκανε κι αποκαλύψεις τόσο για την έκπληξη που ετοιμάζουν για τους κριτές απόψε το βράδυ, όσο και για τα πριβέ μαθήματα που παρακολουθεί η Ιλάειρα.

Χορός μέχρι τελικής πτώσεως με... ξίφη

Το δεύτερο ξεσηκωτικό ζευγάρι του Show ήταν οι...συνήθεις ύποπτοι, Λευτέρης Μητσόπουλος και Λόλα που τραγουδάνε Μάμπο Μπραζιλέρο και όπως καταλαβαίνετε από κάτω έγινε χαμός. Δεν υπήρξε κανείς που να μη σηκώθηκε έστω και λίγο από τη θέση του να κουνηθεί λιγάκι κατά τη διάρκεια της πρόβας τους. Κι ας ήταν πια ώρα φαγητού για όλους. Κάτι λίγο τρώγανε, κάτι λίγο χόρευαν και όλα καλά.

Όταν πια κατέβηκαν από τη σκηνή ο Πάνος Τριανταφύλλου ανέλαβε να παραδώσει μαθήματα ξιφασκίας. Και κάτι μάθαμε κι εμείς. Τουλάχιστον τις θέσεις άμυνας. Ελπίζουμε την επόμενη φορά να προχωρήσουμε και στην επίθεση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved