Μισιχρόνη στο gossip-tv: «Οι "Τέλειοι Ξένοι" είναι το σήμερα, δείχνει την ειλικρίνεια στις σχέσεις»
Gossip Specials

Μισιχρόνη στο gossip-tv: «Οι "Τέλειοι Ξένοι" είναι το σήμερα, δείχνει την ειλικρίνεια στις σχέσεις»

Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  "Τέλειοι Ξένοι", με τους παρευρισκόμενους να κάνουν λόγο για ένα εξαιρετικό έργο, που μας μεταφέρει στο σήμερα σε πολύ μεγάλο ποσοστό. H Kατερίνα Μισιχρόνη, μια εκ των πρωταγωνιστών, μιλά αποκλειστικά στο gossip-tv για τα συναισθήματά της!

Η μετάφραση, η σκηνοθεσία και όλος ο θίασος αποτέλεσαν τον απόλυτο συνδυασμό για την επιτυχία του έργου στο ανακαινισμένο θέατρο Αθηνά, όπου και το παρακολουθούμε.

Η Κατερίνα Μισιχρόνη, μια από τις πρωταγωνίστριες της παράστασης, μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για την συνεργασία της με όλο τον θίασο, μεταφέροντας την ευτυχία και την περηφάνεια της για το γεγονός ότι αποτελεί ένα μέρος του συγκεκριμένου έργου, που είναι τόσο σύγχρονο και περιγράφει με αριστοτεχνικό τρόπο τις σχέσεις των ανθρώπων.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Γνωρίσαμε το έργο "Τέλειοι Ξένοι" μέσα από την μεγάλη οθόνη, μιας και πριν από μερικά χρόνια, αποτέλεσε μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία και μέχρι και σήμερα έχει μεταφερθεί συνολικά σε 18 χώρες. Την φετινή σεζόν, το παρακολουθούμε πρώτη φορά στο σανίδι και στον υπέροχο χώρο του ανακαινισμένου θεάτρου Αθηνά, με έναν θίασο που όλοι έχουν δεθεί μεταξύ τους και είναι μια παρέα όχι μόνο πάνω στη σκηνή, αλλά και εκτός.

Την μετάφραση ανέλαβε εξ όλοκλήρου η αγαπημένη παρουσιάστρια του MEGA Ελεονώρα Μελέτη ενώ την σκηνοθετική επιμέλεια πραγματοποίησαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο ο Πέτρος Λαγούτης και ο Γιώργος Πυρπασόπουλος. Όσον αφορά την ιστορία πάνω στην οποία εκτυλίσσεται η παράσταση, έχει να κάνει με τα κινητά τηλέφωνα και το πόσα πράγματα τελικά μπορούν να κρύβουν για τον παραγματικό μας χαρακτήρα.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ένα παιχνίδι, που θέλησε από τους πρωταγωνιστές να αφήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα πάνω στο τραπέζι για μια βραδιά και κάθε γνωστοποίηση που ερχόταν θα την διάβαζαν όλοι από κοινού, έφερε τελικά την καταστροφή, με τους περισσότερους να αποκαλύπτουν τα μυστικά τους, αλλά και τις κρυφές ζωές τους.

Η Κατερίνα Μισιχρόνη υποδύεται μια παντρεμένη γυναίκα, που στο επάγγελμα είναι ψυχολόγος, ενώ ο σύζυγός της (Δημήτρης Ξανθόπουλος) είναι διάσημος πλαστικός χειρουργός. Μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, η οποία βρίσκεται στην εφηβεία και οι εντάσεις μεταξύ τους φυσικά είναι αναπόφευκτες, μιας και έχουν ξεκινήσει και τα πρώτα της φλερτ. Η ίδια είναι αυστηρή και ενώ εξ αρχής δείχνει να είναι πλήρως αφοσιωμένη στην οικογένειά της, στη συνέχεια βλέπουμε πώς διατηρεί παράλληλη σχέση με έναν κοινό τους φίλο από την παρέα (Γιώργος Χρανιώτης), επίσης παντρεμένο.

Η Κατερίνα Μισιχρόνη μιλώντας αποκλειστικά στο gossip-tv παραδέχτηκε ότι νιώθει πολύ χαρούμενη που αποτελεί μέρος αυτού του εξαιρετικού έργου, ενώ ταυτόχρονα ήταν η μόνη που αν την προκαλούσαν, θα έπαιζε το συγκεκριμένο παιχνίδι με τα κινητά τηλέφωνα.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε: Σίγουρα είναι ένα πολύ σύγχρονο έργο και είναι και εξαιρετική η μετάφραση που έχει κάνει η Ελεονώρα Μελέτη. Νομίζω ότι μιλάει για πολύ επικαιρα πράγματα, για την ειλικρίνεια μέσα στις σχέσεις, το πόσο πολύ καλά μπορούμε να γνωρίζουμε τους κοντινούς μας ανθρώπους και τέλος η εξάρτησή μας από το κινητό, το οποίο είναι το μαύρο κουτί της ζωής μας, όπως ειπώθηκε και κατά τη διάρκεια της παράστασης. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ.

Η σχέση μου με το κινητό και η χρήση που κάνω καθημερινά μπορώ να πω ότι είναι μέσα στα πολύ φυσιολογικά πλαίσια, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχω ένα παιχνίδι που έχει να κάνει με την διακόσμηση και κυριολεκτικά δεν σταματάω να παίζω. Αν με προκαλούσαν θα έπαιζα αυτό το παιχνίδι που παρακολουθήσαμε, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα το πρότεινα ποτέ"

Δείτε το βίντεο με τις αποκλειστικές δηλώσεις της παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved