Spotify Wrapped: Ο Light ανακηρύχθηκε ο Έλληνας καλλιτέχνης του 2022
Gossip Specials

Spotify Wrapped: Ο Light ανακηρύχθηκε ο Έλληνας καλλιτέχνης του 2022

Με μία αναδρομή του στη μουσική για το 2022, το Spotify ανακήρυξε τον Light το κορυφαίο καλλιτέχνη της χρονιάς. 

Και επειδή μιλούν τα νούμερα από μόνα τους, αρκεί μόνο να πούμε ότι άκουσαν τη μουσική του Light περίπου 2,5 εκατομμύρια ακροατές. Επίσης, τα τραγούδια του έπαιζαν για 10 εκατομμύρια ώρες μέσα στο 2022. Κάτι άλλο που έφερε τον Light την πρώτη θέση ήταν και το γεγονός ότι σημείωσε 194.9 εκατομμύρια streams γεγονός που τον έκανε να να ευχαριστήσει με ανάρτησή του στο Instagram όλους όσοι τον αγαπούν και τον στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Μάλιστα, σε μία πολύ συγκινητική κίνησή του, ο Light αφιέρωσε αυτή την πρώτη θέση και τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει στον πρόωρα αδικοχαμένο και πολύ καλό του φίλο MadClip. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι το τραγούδι που είχαν ερμηνεύσει μαζί, με τίτλο «Nani» ανακηρύχθηκε από το Spotify το κορυφαίο κομμάτι του 2002

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Light βρίσκεται στην ίδια θέση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με το Spotify, τη δημοφιλέστερη υπηρεσία streaming του πλανήτη, η λίστα συμπληρώνεται από επίσης καλούς καλλιτέχνες όπως οι Fy, Trannos, Mad Clip, SNIK, Leaderbrain και Rack. Δείτε παρακάτω τη λίστα.

Όσο για τον Mad Clip που έφυγε από τη ζωή στις 2 Σεπτεμβρίου 2021, ακόμα και μετά από τόσο καιρό συνεχίζει να είναι ένας από τους αγαπημένους καλλιτέχνες του κοινού που ακούει το συγκεκριμένο είδος μουσικής. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως η μουσική του έχει 127.9 εκατομμύρια streams. Μετά τον θάνατό του, η μουσική του ακούστηκε από 1.7 εκατομμύρια ακροατές σε 177 χώρες. Φέτος, ακούστηκε για παραπάνω από 6,5 εκατομμύρια ώρες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved