Σωτηροπούλου-Μαραβέγιας: Ονειρεμένο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι του σπιτιού τους
Gossip Specials

Σωτηροπούλου-Μαραβέγιας: Ονειρεμένο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι του σπιτιού τους

Μπορεί η διακόσμηση του σπιτιού τους στο κέντρο της Αθήνας να είναι μίνιμαλ, όμως η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας δεν έκαναν «εκπτώσεις» στον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Αυτό έχει τοποθετηθεί σε περίοπτη θέση σε μία γωνία του σαλονιού και μάλιστα είναι τόσο πλούσιο που πραγματικά προσελκύει το βλέμμα μονομιάς όταν βρίσκεται κανείς εκεί.

Με κατακόκκινα στολίδια που κάνουν όμορφο contrast με το πράσινο των φύλλων του δέντρου και τεράστια αλεξανδρινά διάσκορπα στα κλαδιά, ο συγκεκριμένος στολισμός κάνει τη διαφορά στο συγκεκριμένο δέντρο που είναι πραγματικά ονειρεμένο.

Φορτωμένο με εκατοντάδες λαμπιόνια, εννοείται πως είναι πολύ εντυπωσιακό και φυσικά αποτελεί την αγαπημένη γωνιά του σπιτιού για την Τόνια Σωτηροπούλου και τον Κωστή Μαραβέγια. Μάλιστα, τελευταία σε αναρτήσεις της, ακόμα και αν πρόκειται για κάποια προωθητική της κίνηση, η όμορφη ηθοποιός δείχνει να προτιμάει το χριστουγεννιάτικο δέντρο για να φωτογραφίζεται.

Αρκεί να το δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες για να πάρετε μία γεύση, σε περίπτωση που ακόμα δεν έχετε προλάβει να στολίσετε. Δείτε παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved