Τα σφυρίγματα του Αθερίδη, το χειροφίλημα του Μάστορα, ο χορός της Παπαδοπούλου και τα φιλιά
Gossip Specials

Τα σφυρίγματα του Αθερίδη, το χειροφίλημα του Μάστορα, ο χορός της Παπαδοπούλου και τα φιλιά

Η showbiz, τα τελευταία βράδια, δεν έκατσε σπίτι και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv ήταν εκεί και κατέγραψε κάθε τους βήμα.

Και ποιους δεν είδαμε! Κάτι η απουσία των καθημερινών αγώνων του Μουντιάλ αφού οδεύουμε στον τελικό, κάτι η κλεισούρα των δύο τελευταίων χρόνων λόγω κόβιντ, κάτι το πνεύμα των Χριστουγέννων κάτι η ανάγκη να ξεσκάσουμε και είμαστε όλοι με ένα ποτό στο χέρι. Έτσι και οι επώνυμοι. Κάθε βράδυ ένα event, μια θεατρική πρεμιέρα, ένα opening νυχτερινού κέντρου και δεν σταματάνε να αποδέχονται προσκλήσεις.

0016_DANAI_MPARKA_12122022.jpg
Δανάη Μπάρκα στο θέατρο Αλκυονίς


Το βράδυ της Δευτέρας το ένα event και κάλεσμα διαδεχότανε το άλλο. Και εμείς ήμασταν εκεί και τα καταγράψαμε όλα.
Στο Vox ο Θανάσης Αλευράς παρουσιάζει την παράσταση «Θανάσης Αλευράς 40 και βγαίνω» και στο κοινό ήταν για μια ακόμη φορά, επώνυμοι φίλοι του και τον αποθέωσαν. Ο Θοδωρής Αθερίδης με την Δήμητρα Ματσούκα δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν τον ηθοποιοί με τον Αθερίδη να σφυρίζει αποθεώνοντας με αυτόν τον τρόπο τον Θανάση Αλευρά.

Δείτε στιγμιότυπα από την βραδιά

Στην Ακτή Πειραιώς αλλά και στο Έναστρον διασκέδασαν οι επώνυμοι τα προηγούμενα βράδια. Ο Νίκος Χαρδαλιάς με την οικογένειά του, η Άντζελα Δημητρίου και η Ειρήνη Παπαδοπούλου με τους κοιλιακούς της να «κόβουν» την ανάσα, πέρασαν μοναδικές στιγμές ξεφαντώματος.

Δείτε στην gallery ποιους επώνυμους έπιασε στα νυχτερινά κέντρα ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv .

Πάρτυ για τους συντελεστές της παράστασης «Σκρουτζ, Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία- Scrooge & Ghosts and Rock 'n' Roll» πραγματοποιήθηκε στο ATHENEE και φυσικά ήταν όλοι εκεί. Ο Πάνος Μουζουράκης, η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Θοδωρής Μαραντίνης και πολλοί ακόμη.

Δείτε φωτογραφίες από το χθεσινό πάρτι στην gallery που ακολουθεί:

Για φαγητό και ποτάκι βρέθηκαν στο βράδυ της Δευτέρας πολλοί ηθοποιοί και όχι μόνο σε γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας. Η Υρώ Μανέ, η Ζέτα Δούκα, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Μάνος Πίντζης ήταν μερικοί από τους επώνυμους που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.

Δείτε φωτογραφίες από την έξοδό τους στο Hachiko:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved