Αποκλειστικά στο gossip-tv: Οι celebrities υποδέχτηκαν με χαρά το 2023 και εύχονται «χρόνια πολλά»
Gossip Specials

Αποκλειστικά στο gossip-tv: Οι celebrities υποδέχτηκαν με χαρά το 2023 και εύχονται «χρόνια πολλά»

Το 2023 μόλις ήρθε, με τους Έλληνες celebrities να εύχονται αποκλειστικά στο gossip-tv για μια χρονιά διαφορετική, με θετική ενέργεια, αγάπη και πολλά πολλά χαμόγελα!

To μόνο σίγουρο είναι ότι το 2022 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους και όλοι μας ανυπομονούμε για ένα νέο έτος με χαρά, ευτυχία και αληθινούς ανθρώπους και το κυριότερο υγιείς σχέσεις!

Οι Έλληνες celebrities ευχήθηκαν στο gossip-tv με όλη τους την καρδιά και τη θετική τους ενέργεια για μια νέα χρονιά, που αυτό που θέλουμε είναι να μας αφήσει ένα ιδιαίτερο στίγμα και πολλή χαρά, αισιοδοξία και δύναμη. Έτσι και αλλιώς, μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό και τους περιορισμούς, αυτό που αποζητάμε όλοι είναι η ελευθερία μας και να βρούμε και πάλι την καλή διάθεσή μας!

Δείτε παρακάτω αποκλειστικά βίντεο από τους celebrities που ευχήθηκαν στο gossip-tv:

  • Νίνο: «Εύχομαι σε όλον τον κόσμο υγεία, τύχη, φίλους, αγάπη και καθαρό μυαλό»
  • Γιώργος Χρανιώτης: «Εύχομαι να αρχίσουμε να αγαπάμε πάρα πολύ τον εαυτό μας και να αγαπάμε ακόμα περισσότερο και τον δίπλα μας»

  • Νικηφόρος: «Εύχομαι σε όλον τον κόσμο να έχει υγεία, να έχει δίπλα του ανθρώπους που τον αγαπούν και τους αγαπάει. Να είμαστε όλοι μονιασμένοι, σε καλή διάθεση, γιατί έχουμε περάσει δύσκολα τον τελευταίο καιρό και δεν πρέπει να υπάρχουν άλλο τέτοιες σκέψεις. Μόνο θετικότητα».

  • Δημήτρης Ξανθόπουλος: «Αυτό που θα ήθελα για το καινούργιο έτος είναι να υπάρχει περισσότερη δικαιοσύνη και όλα αυτά τα δυσοίωνα που βλέπουμε να περάσουν και να γίνουν όλα καλύτερα».

  • Χάρης Χιώτης: «Υγεία σε όλους και ό,τι ποθεί η καρδιά μας και η ψυχή μας να μας φέρει ο νέος χρόνος. Πάμε για ένα 2023 με υγεία, χαρά και αγάπη».

  • Ελένη Τσολάκη: «Φέτος, ο Άγιος Βασίλης θέλω να μου φέρει όσο περισσότερα χαμόγελα έχει, υγεία για όλους τους ανθρώπους που είναι γύρω μας και αγάπη, πολλή πολλή αγάπη: απλόχερη και αληθινή»!

  • Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Για το 2023 εύχομαι πέρα από υγεία, να πετάξουμε από τη ζωή μας τους τοξικούς ανθρώπους, τις τοξικές ειδήσεις και όλα τα άσχημα που συμβαίνουν. Κάθομαι δίπλα από τον Άγιο Βασίλη και του το λέω στο αυτί: Θα μου κάνεις αυτήν την χάρη;»

Δείτε φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved