Happy New Year: Οι επώνυμοι εύχονται στο gossip-tv για το 2023!
Gossip Specials

Happy New Year: Οι επώνυμοι εύχονται στο gossip-tv για το 2023!

Διανύουμε τις πρώτες ώρες του 2023 και αυτό που θέλουμε να ακούσουμε και να υιοθετήσουμε είναι υπέροχες ευχές, που θα μας γεμίσουν χαρά και αισιοδοξία. Για αυτόν τον λόγο, οι Έλληνες celebrities εύχονται αποκλειστικά στο gossip-tv ένα νέο έτος με θετική ενέργεια και υπέροχες στιγμές!

Μόλις αποχαιρετήσαμε έναν χρόνο με πολλές δυσκολίες για τους περισσότερους από εμάς, με στιγμές αβεβαιότητας, ενώ υπήρξαν στιγμές που χάσαμε την αισιοδοξία μας με την πληθώρα δυσάρεστων ειδήσεων που ακούσαμε! Και να πάλι εδώ, γεροί και δυνατοί αλλά και με την ελπίδα ότι όλα όσα θα φέρει το 2023 μαζί του θα είναι περισσότερο καλά και ευχάριστα παρά δυσάρεστα.

Οι Έλληνες celebrities ευχήθηκαν αποκλειστικά στο gossip-tv με τα πιο θερμά λόγια και το πιο ζεστό τους χαμόγελο, για μια χρονιά με γέλιο και διασκέδαση ενώ τόνισαν πώς εκείνο που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι η υγεία μας, που τα τελευταία χρόνια είχαμε στερηθεί οι περισσότεροι από εμάς, κυρίως λόγω κορονοϊού. Η ελπίδα φυσικά είναι πάντα η ίδια: Ειρήνη και ηρεμία παγκοσμίως...

Δείτε παρακάτω αποκλειστικά βίντεο με τους celebrities να εύχονται στο gossip-tv:

  • Θοδωρής Φέρρης: «Εύχομαι σε όλον τον κόσμο υγεία, αγάπη, καλές γιορτές, να είμαστε όλοι αγκαλιά με τους αγαπημένους μας ανθρώπους»!

  • Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Καλή χρονιά να έχουμε όλοι υγεία, που είναι ένα αγαθό που μας έλειψε πολύ όλα αυτά τα χρόνια. Αν έχουμε υγεία, όλα τα υπόλοιπα έρχονται. Ευτυχισμένο το 2023!»

  • Ιωάννης Απέργης: «Να έχετε ένα 2023 με υγεία, ευτυχία, χαμόγελο και πολύ πολύ θέατρο. Να πηγαίνετε να βλέπετε θέατρο, να ψυχαγωγείστε. Να είμαστε όλοι καλά!»

  • Πέτρος Λαγούτης: «Να ευχηθώ υγεία, που μας έχει λείψει πολύ τα τελευταία χρόνια και από εκεί και πέρα χαρά για όλον τον κόσμο, λίγο πιο ανάλαφρες και πιο χαρούμενες στιγμές!»

  • Μπέττυ Μαγγίρα: «Υγεία πάνω από όλα. Μετά όμως σας θέλω ετοιμοπόλεμους. Θέλω να κάνετε ό,τι αγαπάτε πραγματικά γιατί τότε θα κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε, για να κάνουμε αυτόν τον κόσμο ομορφότερο!»

  • Δημήτρης Μακαλιάς: «Το πιο σημαντικό και αυτό που ζητάμε πάντα είναι η υγεία, αλλά αυτό που θέλω είναι να φέρει σε εκείνους που δεν είχαν εξερευνήσει πτυχές του εαυτού τους να τις ανακαλύψουν και να τις εξερευνήσουν εκ νέου!»

  • Μυρτώ Αλικάκη: «Εύχομαι σε όλον τον κόσμο να είναι η επόμενη χρονιά πιο εύκολη, με λιγότερη βία, λιγότερες αγωνίες, λιγότερη φτώχεια και πάνω από όλα με υγεία!»

  • Κατερίνα Μισιχρόνη: «Να έχουμε όλοι υγεία και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά με τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Όσο μπορούμε και όπως μπορούμε να βοηθάμε!»

Δείτε στην παρακάτω gallery τους celebrities που ευχήθηκαν αποκλειστικά στο gossip-tv:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved