J2US τελικός: Όσα έγιναν όταν έκλεισαν οι κάμερες!
Gossip Specials

J2US τελικός: Όσα έγιναν όταν έκλεισαν οι κάμερες!

J2US τελικός: Μία βραδιά που τα είχε όλα! Γέλια, συγκίνηση, κέφι, χορό, τραγούδι και φυσικά πολλές αγκαλιές, ειδικά όταν έκλεισαν οι κάμερες, μετά την ανακοίνωση ότι οι μεγάλοι νικητές ήταν ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα

Οι δύο νικητές, περιφέρονταν περιχαρείς στο πλατό όταν έσβησαν τα φώτα και οι κάμερες και εννοείται πως λάμβαναν τις πιο θερμές ευχές για τον θρίαμβό τους αλλά και χρόνια πολλά και καλή χρονιά ένεκα Πρωτοχρονιάς.

Οι αγκαλιές που πήραν αμέτρητες καθώς από το ξεκίνημα του φετινού πρώτου κύκλου (όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης τον ερχόμενο Φεβρουάριο θα παρακολουθήσουμε και τον δεύτερο κύκλο) ο Λευτέρης και ο Αντώνης ήταν ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια.

Ο φακός του gossip-tv κατέγραψε κουβέντες, αγκαλιές, συγκίνηση, γέλια και πολλές πολλές ευχές.

Η Βίκυ Σταυροπούλου μας έστειλε την θετική της ενέργεια. Ο Παύλος Σταματόπουλος με τον Τόλη Παπαδημητρίου είπαν πως θα κάνουν ένα J2US μόνο για τους δυο τους για να αναδειχθεί ο πιο σέξι από τους δύο.

Ο Βασίλης Πορφυράκης δεν στενοχωρήθηκε καθόλου που δεν πήρε εκείνος την πρωτιά ενώ ο Πάνος Τριανταφύλλου και η Φωτεινή Δάρρα δήλωσαν πανευτυχείς που ένα τέτοιο όμορφο ταξίδι είναι μόνο η αρχή για άλλα ακόμα πιο μεγάλα πράγματα στο μέλλον για τους δυο τους.

Δείτε το βίντεο με τα όσα συνέβαιναν στο πλατό του Just the two of us, όταν έσβησαν οι κάμερες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved