Μέρα Αγίου Βαλεντίνου: Αυτά τα ζευγάρια θα γιορτάσουν φέτος για πρώτη φορά τη μέρα των ερωτευμένων!
Gossip Specials

Μέρα Αγίου Βαλεντίνου: Αυτά τα ζευγάρια θα γιορτάσουν φέτος για πρώτη φορά τη μέρα των ερωτευμένων!

Σήμερα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζουν όλοι οι ερωτευμένοι και φυσικά τα μηνύματα αγάπης και τα δώρα του ενός ερωτευμένου προς τον άλλον, δίνουν και παίρνουν! 

Υπάρχουν και εκείνα τα ερωτευμένα ζευγάρια, τα πολύ φρέσκα που φέτος θα γιορτάσουν για πρώτη φορά την ημέρα όπως της... πρέπει!

Ας τα δούμε ένα προς ένα...

Ένας πολύ καινούργιος έρωτας στη showbiz είναι αυτός ανάμεσα στη Βίκυ Κουλιανού και τον πολύ γοητευτικό συνάδελφό της στο μόντελινγκ Γιάννη Γκολέμα.

Η σχέση τους έγινε γνωστή τις μέρες των γιορτών, όταν οι δυο τους εθεάθησαν στον τελικό του J2US να το διασκεδάζουν και να είναι πολύ τρυφεροί ο ένας με τον άλλον. Μάλιστα, το gossip-tv είχε εξασφαλίσει τότε αποκλειστικό βίντεο με τρυφερές στιγμές τους.

Ακόμα μία σχέση που μάθαμε πολύ πρόσφατα ήταν αυτή ανάμεσα στην Μπάγια Αντωνοπούλου και τον Νίκο Κώτση ο οποίος διαθέτει τη δική του εταιρία Γραφικών τεχνών και εκτυπώσεων. Το ζευγάρι είναι μαζί από τότε που συνεργάστηκαν πριν από περίπου έναν χρόνο, συνεργασία που σήμανε το ξεκίνημα μιας σχέσης γεμάτης έρωτα. Και δεν το λέμε εμείς αλλά οι φωτογραφίες του ζευγαριού από βραδινή τους έξοδο στην οποία χάρισαν στον φωτογραφικό φακό μοναδικά ερωτικά ενσταντανέ. Δείτε παρακάτω:

Πιο εκδηλωτικός φαίνεται πως αποφάσισε να είναι ο Αργύρης Πανταζάρας μιας και είδαμε στα social media πρόσφατα ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο, γεμάτο έρωτα και πάθος με τη νέα του αγαπημένη Σίσσυ Τουμάση.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες και ενώ στην αρχή έκρυβαν τη σχέση τους, τον τελευταίο καιρό είναι λίγο πιο εκδηλωτικοί. Και αν κρίνουμε από το ρομαντικό ταξίδι που πήγαν οι δυο τους στην Ιταλία λίγο πριν τις γιορτές, τότε σίγουρα είναι από τα ζευγάρια που σήμερα θα γιορτάσουν τη... χάρη του Αγίου Βαλεντίνου. Δείτε φωτογραφίες τους:

Ο Ντάνος είναι ερωτευμένος!

Και όμως! Ο Ντάνος αποκαλύφθηκε και μάλιστα δήλωσε πολύ ερωτευμένος! Και φυσικά έγινε πολύ γρήγορα γνωστή ποια είναι η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της On Time, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι σε σχέση με την επίσης πρώην παίκτρια του Survivor, Δήμητρα Βαμβακούση που έχει τελειώσει το τμήμα ΤΕΦΑΑ στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται ως γυμνάστρια και μοντέλο.

Η Δήμητρα Βαμβακούση έγινε γνωστή όταν συμμετείχε στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία το 2019 και μάλιστα κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό όπου νικήτρια αναδείχτηκε η Κατερίνα Δαλάκα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, εκτός από το να δηλώσει ερωτευμένος σε συνέντευξή του, δεν έχει πει λέξη για τη νέα του σύντροφο και μάλλον θα αργήσει πολύ αφού είναι άνθρωπος που δεν θέλει να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική του ζωή.

Πάντως, σε πρόσφατη έξοδό τους οι δυο τους ήταν πολύ διαχυτικοί μεταξύ τους, προσφέροντας εν αγνοία τους τρυφερές τους στιγμές.

Λέξη δεν λένε για τη σχέση τους!

Άλλο ένα φρέσκο ζευγάρι είναι ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη οι οποίοι προτιμούν να κρατούν για τους ίδιους τα... εν οίκω!

Πάντως η εντυπωσιακή καλλονή είναι συχνή θαμώνας στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής, ανεβάζει φωτογραφίες κουίζ και κάνει αινιγματικές αναρτήσεις αφήνοντας υπονοούμενα για εκείνον αλλά αρνούνται και οι δύο πεισματικά να χαρίσουν έστω και ένα κοινό φωτογραφικό ενσταντανέ. Πάντως, είναι σίγουρο ότι ένεκα της ημέρας, σίγουρα θα της τραγουδήσει κάποιο ερωτικό του κομμάτι. Δεν νομίζετε;

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Survivor έρωτας!

Ένας έρωτας που ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζει είναι αυτός ανάμεσα στη Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα που ναι μεν τον έχουμε «ζήσει» μέσα από πολλές φωτογραφίες, εμφανίσεις και δημοσιεύματα, όμως οι ίδιοι δεν είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν μαζί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μιας και πέρυσι δεν είχαν αποκτήσει ακόμα σχέση. Ήταν άλλωστε αρχές του παιχνιδιού όπου συμμετείχαν και παρ' όλο που φλέρταραν, δεν είχαν έρθει ακόμα κοντά. Φέτος, όμως, σκοπεύουν να το γιορτάσουν, όποιες και αν είναι οι συνθήκες που επικρατούν ανάμεσά τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved