Το Κόκκινο Ποτάμι- Η συνέχεια: Η συνάντηση των ηθοποιών, οι αγκαλιές και τα επιφωνήματα
Gossip Specials

Το Κόκκινο Ποτάμι- Η συνέχεια: Η συνάντηση των ηθοποιών, οι αγκαλιές και τα επιφωνήματα

Ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς του OPEN  «Το Κόκκινο Ποτάμι - Η συνέχεια», σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη, κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 22.00 και μας επιφυλάσσει μια συγκλονιστική συνέχεια.

Το φινάλε του πρώτου κύκλου βρήκε τους ήρωές στην πιο σημαντική καμπή της ζωής τους και τώρα ο δεύτερος κύκλος έρχεται για να αποκαλύψει νέους δρόμους και απρόσμενα γεγονότα.

Στον δεύτερο κύκλο οι ιστορίες των ηρώων θα φτάσουν και στη Σμύρνη, ενώ η ένταση και η αγωνία σταδιακά κορυφώνονται καθώς το ταξίδι τους θα συνεχιστεί, ακόμα πιο περιπετειώδες. Η Ιφιγένεια είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα για να βρει τον άντρα της και ακολουθεί τον επικίνδυνο δρόμο προς την Τουρκία. Ο Δημοσθένης παραδέχεται πια τον έρωτά του για την Ιφιγένεια και θα σταθεί δίπλα της βοηθώντας την στην αναζήτηση της. Παράλληλα, ο πατέρας της Ιφιγένειας ακολουθεί το δικό του μοναχικό ταξίδι αναζητώντας την κόρη του.

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του Κόκκινου Ποταμιού, οι συντελεστές της σειράς αλλά και οι δημοσιογράφοι συναντηθήκαμε στο εστιατόριο Κοκέτα στο Χαλάνδρι, όπου παρακολουθήσαμε ένα μικρό απόσπασμα από όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια του σήριαλ.

Ο Γιάννης Λάτσιος μίλησε σε όσους βρεθήκαμε στο κάλεσμα του Open, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σας καλωσορίζουμε με την ευκαιρία της έναρξης του δεύτερου κύκλου του Κόκκινου Ποταμιού, αυτό το Σάββατο στις 10 το βράδυ. Εύχομαι να σας αρέσει, και εσάς που το κάνατε και στους θεατές και στους αντιπρόσωπους του τηλεοπτικού ρεπορτάζ». Μάλιστα ο διευθύντης προγράμματος του καναλιού έκανε πλάκα λέγοντας ότι ο Μανούσος Μανουσάκης ανακάλυψε, μετά από τόσα χρόνια γνωριμίας, ότι τον συμπαθεί. «Έτσι μου είπε σήμερα ο Μανούσος. Μάλιστα, αναρωτήθηκε: Γιατί σε συμπαθώ ακόμα;», είπε ο Γιάννης Λάτσιος απαντώτας χιουμοριστικά στον σκηνοθέτη: «Θα το σκεφτώ».

Αμέσως μετά την προβολή του 12λεπτου αποσπάσματος, όπου δεν έλειπαν τα επιφωνήματα έκπληξης και αγωνίας με τις σκηνές που είδαμε, ο Μανούσος Μανουσάκης πήρε το λόγο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας στη σειρά, ευχαριστώ το κανάλι και το συνεργείο, τους ηθοποιούς που δίνουν τη ψυχή τους για την υλοποίηση αυτού του έργου».

Δείτε απόσπασμα από όσα έγιναν την Πέμπτη το βράδυ στο κάλεσμα για το «Κόκκινο Ποτάμι- Η συνέχεια»:

Δείτε τους ηθοποιούς που παραβρέθηκαν στο event στην gallery που ακολουθεί:

Τι θα δούμε στο επεισόδιο του Σαββάτου

Η Ιφιγένεια, αφού ξεφεύγει από τον Ζαχάρωφ, καταφεύγει στο βιβλιοπωλείο του Ορφέα. Ο Δημοσθένης την αναζητά, αλλά του κρύβουν την αλήθεια. Ο Νίκος προσπαθεί να συναντήσει την Ανθή και καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Πριν φύγουν με τον Γρηγόριο για τη Σαμψούντα, ο Νικολαΐδης αποκαλύπτει στην Ειρήνη και τη Λουσίν την πραγματική τους σχέση. Κι ενώ Ιφιγένεια και Λάζος ξεκινούν για τη Σαμψούντα, ο Δημοσθένης προτείνει στον Ζαχάρωφ να τον χρηματοδοτήσει για να τους βρει εκεί. Ενώ διεξάγεται η συνδιάσκεψις των Παρισίων, ο Κεμάλ προετοιμάζει την αντίδρασή του και – μεταξύ άλλων – ζητά και τη συνδρομή του Ισμαήλ. Με το που κατεβαίνει από το καΐκι η Ιφιγένεια βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο με το Χασάν. Την αιχμαλωτίζει και την οδηγεί στον Οσμάν, που την εντάσσει στην πορεία θανάτου, ενώ ο Δημοσθένης παρακολουθεί.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved