Η πρώτη εμφάνιση της Καθαργιά μετά το χωρισμό, η Αλκαίου με την κόρη της & ο νέος έρωτας στη showbiz
Gossip Specials

Η πρώτη εμφάνιση της Καθαργιά μετά το χωρισμό, η Αλκαίου με την κόρη της & ο νέος έρωτας στη showbiz

Αυτό το event τα είχε όλα! Εμείς όμως ξεχωρίσαμε την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κρίστη Καθαργιά μετά το χωρισμό της από τον Γιώργο Μαυρίδη αλλά και την πρώτη δημόσια εμφάνιση του Δημήτρη Γεροδήμου με τη νέα του σύντροφο. 

Η χαρά και ο ενθουσιασμός είχαν τον κυρίαρχο ρόλο το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου στην οδό Βυζαντίου της Νέας Ιωνίας .

Η ιδιοκτήτρια Αγγελική Βοζαϊτη υποδέχθηκε πλήθος ανθρώπων από το χώρο της τέχνης, της δημοσιογραφίας, του επιχειρείν και της πολιτικής ξεναγώντας τους στο κατάστημά της που περίκλειε μοναδικά προϊόντα προσώπου και σώματος.

Ανάμεσα στους πολλούς και επώνυμους καλεσμένους ξεχωρίσαμε την Κρίστη Καθάργια, η οποία ήταν παντρεμένη με τον παρουσιαστή Γιώργο Μαυρίδη. Το ζευγάρι μετά από εννέα μήνες έγγαμου βίου αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Η Κρίστη έκανε την εμφάνισή της έχοντας στο πλευρό της τη Χριστίνα Κολέτσα.

823309.jpg

Κρίστη Καθαργιά- Χριστίνα Κολέτσα

Στα εγκαίνια παραβρέθηκε και ο Δημήτρης Γεροδήμος με τη νέα του σύντροφο, Κωνσταντίνα Κακολύρη, Το ζευγάρι τρελά ερωτευμένο δε σταμάτησε να είναι πιασμένο χεράκι-χεράκι και να απολαμβάνει τη σύντροφιά φίλων και γνωστών που συνάντησε κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

823294.jpg

Δημήτρης Γεροδήμος- Κωνσταντίνα Κακολύρη

Τι άλλο ξεχωρίσαμε από το event; Τη Λένα Αλκαίου με την κόρη της Χρυσάνθη. Η ομοιότητας μαμάς και κόρης είναι απίστευτη! Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες. Η 12χρονη Χρυσάνθη ήταν συνέχεια μαζί με την μητέρα της.

Δείτε την απίστευτη ομοιότητα μαμάς και κόρης αλλα όλους τους επώνυμους που συναντήσαμε στο event:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved