Πρωτομαγιά: Πού «έπιασαν τον Μάη» οι celebrities; Φωτό από τις αποδράσεις τους για το τριήμερο!
Gossip Specials

Πρωτομαγιά: Πού «έπιασαν τον Μάη» οι celebrities; Φωτό από τις αποδράσεις τους για το τριήμερο!

Η Πρωτομαγιά είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ξεφύγουμε όλοι από την καθημερινότητα αν μπορούμε! 

Το ίδιο έκαναν και οι celebrities που πήραν καράβια, αεροπλάνα, αυτοκίνητα και έφυγαν για αγαπημένους προορισμούς. Μάλιστα μερικοί από αυτούς θέλησαν να φέρουν λίγο νωρίτερα το καλοκαίρι αφού έκαναν την πρώτη βουτιά της σεζόν!

Αυτό το τριήμερο πάντως την τιμητική τους είχαν τα νησιά του Αιγαίου.

343373379_189050426890940_6844239824018346703_n.jpg

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αν και επέστρεψε νωρίτερα καθώς σήμερα (1/5) είχε ζωντανά εκπομπή, απόλαυσε δυόμιση μέρες στην υπέροχη Σαντορίνη μαζί με τα μέλη της οικογένειάς της.

Στο νησί του Ηφαιστείου όμως βρέθηκαν και η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα και έδειξαν να απολαμβάνουν τα υπέροχα και μοναδικά τοπία με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

Στη Σέριφο πέρασε αυτές τις μέρες, δίπλα στη θάλασσα η Ευγενία Σαμαρά. Απαλλαγμένη από επαγγελματικές υποχρεώσεις έδειξε να απολαμβάνει όμορφες στιγμές στο νησί, κάνοντας και την πρώτη απόπειρα για βουτιά στη θάλασσα. Στο όμορφο νησί της Σερίφου όμως για την Πρωτομαγιά βρέθηκε και η Χριστίνα Κοντοβά η οποία πόζαρε στα πιο όμορφα μέρη του νησιού και φυσικά ανέβασε τις φωτό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Ως ευκαιρία για να κάνει ένα ταξίδι αναψυχής στο Παρίσι είδε το τριήμερο η Ευαγγελία Συριοπούλου και φυσικά το έκανε!

Η όμορφη πρωταγωνίστρια της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών» πόζαρε για τον φωτογραφικό φακό στα πιο όμορφα σημεία της Γαλλικής πρωτεύουσας για να έχει όμορφες αναμνήσεις από αυτή την απόδραση:

Παξοί και Αγκίστρι για δύο πανέμορφες κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ!

Η Κλέλια Ανδριολάτου είπε να εκμεταλλευτεί την παραμονή της στους Παξούς λόγω γυρισμάτων του Maestro και έκανε και το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα, χαρίζοντας στους διαδικτυακούς της φίλους μοναδικά στιγμιότυπα. Η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε επίσης την πρώτη της βουτιά στο Αγκίστρι, πολύ κοντά στην Αθήνα.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved