Παγκόσμια Ημέρα της οικογένειας: Το καλλιτεχνικό DNA των Κακοσαίων & η πολύτεκνη Μενεγάκη
Gossip Specials

Παγκόσμια Ημέρα της οικογένειας: Το καλλιτεχνικό DNA των Κακοσαίων & η πολύτεκνη Μενεγάκη

Σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια ημέρα της οικογένειας! Και ευτυχώς για εμάς υπάρχουν και εκείνοι οι σταρ που προάγουν τον ιερό αυτό θεσμό σε αυτές τις δύσκολες εποχές! 

Γιατί αν δεν είναι απόδειξη το ότι απέκτησαν όχι ένα και δύο αλλά τρία και τέσσερα και πέντε παιδιά τότε... τι; Ο θεσμός της οικογένειας είναι ο πιο σημαντικός της ζωής τους και αυτό το αποδεικνύουν με τις πράξεις τους.

Πρώτος και καλύτερος ο Γιάννης Πλούταρχος που μαζί με τη σύζυγό του Μαρία απέκτησαν πέντε παιδιά, την Κατερίνα, τον Γιώργο που ακολουθούν τα χνάρια του πατέρα τους στο τραγούδι, την Ελεωνόρα, την Παναγιώτα και τον Κωνσταντίνο. «Με πέντε παιδιά στο σπίτι γίνεται της Κορέας» είχε δηλώσει παλιότερα, όταν ήταν μικρότερα τα παιδιά του. Ο τραγουδιστής έχει δηλώσει από την πρώτη κιόλας στιγμή που έγινε γνωστός ότι η σύζυγός του ανέλαβε το πιο σημαντικό ρόλο. Να μείνει σπίτι, με μοναδικό στόχο τη σωστή ανατροφή των παιδιών τους και το μεγάλωμα τους. Η οικογένεια για τον Γιάννη Πλούταρχο και την Μαρία ήταν και είναι η προτεραιότητά τους.

Τα τρία της παιδιά, Άγγελος, Λάουρα και Βαλέρια, που η Ελένη Μενεγάκη απέκτησε από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο, είναι και θα είναι η απόλυτη προτεραιότητα της ζωής της και φυσικά η μικρότερη κόρη της με τον νυν σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο, η μικρή Μαρίνα. Η όμορφη παρουσιάστρια πάντα έχει τα πιο γλυκά λόγια να πει για τα παιδιά της και είναι αφοσιωμένη στον ρόλο της ως μητέρα.

Η πιο fit οικογένεια της ελληνικής σόου μπιζ είναι εκείνη της Ελένης Πετρουλάκη και του Ίλια Ίβιτς. Και αυτό γιατί η καθημερινότητά τους και γενικότερα ο τρόπος σκέψης και ζωής τους σχετίζεται άμεσα με τον αθλητισμό και την υγιεινή διατροφή. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει τέσσερις κόρες, την 18χρονη Αννα Μαρία, τις 15χρονες δίδυμες Μίλα και Δωροθέα και την 12χρονη Hλιάνα. Η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ίλια Ίβιτς είναι συνέχεια μαζί με τα παιδιά τους και δε σταματούν σε κάθε συνέντευξή τους να τονίζουν τη σημαντικότητα της οικογένειας.

Ο Γιώργος Θεοφάνους μπορεί να έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, ωστόσο βρίσκει πάντα χρόνο για την οικογένειά του. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης έχει ένα γιο από τον πρώτο του γάμο, με την Ευρυδίκη, και τρία παιδιά από τον δεύτερο του γάμο με τη σύζυγό του Βίλλυ, η οποία βρίσκεται συνέχεια μαζί με τα παιδιά της. Έχει επικεντρωθεί στο μεγάλωμά τους και μόνο σε αυτό.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved