Γιορτή της μητέρας: «Πλημμύρισε» το Instagram από γλυκές ευχές για τις μανούλες!
Gossip Specials

Γιορτή της μητέρας: «Πλημμύρισε» το Instagram από γλυκές ευχές για τις μανούλες!

Γιορτή της μητέρας: Σήμερα (14/5) γιορτάζει όλη η γη αφού το πιο αγαπημένο πρόσωπο στις ζωές όλων μας, η μητέρα, έχει την τιμητική της! 

Από νωρίς λοιπόν τα social media πλημμύρισαν με φωτογραφίες, ευχές και... αστερόσκονη για την παγκόσμια αυτή γιορτή της μητρότητας.

346375547_1009950763750252_5821022439373699886_n.jpg

H Bίκυ Καγιά δηλώνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ευλογημένη που είναι μανούλα. Μάλιστα, ανέβασε φωτό με τα παιδιά της Κάρολο και Μπιάνκα και έγραψε στη λεζάντα: «Καμία γλώσσα δεν μπορεί να εκφράσει τη δύναμη και την ομορφιά της μητρότητας».

Η Μαρία Μπακοδήμου πόζαρε σε φωτό με τους δύο κούκλους γιους της και έγραψε στη λεζάντα:

«Τη στιγμή που γεννιέται ένα παιδί, γεννιέται κι η μητέρα. Δεν υπήρχε πριν. Η γυναίκα υπήρχε αλλά όχι η μητέρα. Η μητέρα είναι μια νέα ύπαρξη.» Osho Rajneesh
Χρόνια πολλά σε όλες μας».

Η Ζήνα Κουτσελίνη με μία αγκαλιά λουλούδια στη φωτογραφία που ανέβασε, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Χρόνια πολλά στις μανούλες μας… είτε είναι ψηλά στον ουρανό είτε δίπλα μας πάντα είναι κοντά μας σε κάθε μας βήμα, σκέψη, χαρά, αποτύπωμα ζωής!».

Η Νόνη Δούνια, ανεβάζοντας μία φωτογραφία της με τα υπέροχα και ταλαντούχα παιδιά της, έγραψε στη λεζάντα κάτι πολύ συγκινητικό: «Η ζωή δεν έρχεται με οδηγίες αλλά έρχεται με μια μαμά!
Το να είσαι μαμά είναι η πιο απαιτητική αλλά και η πιο απολαυστική αποστολή του κόσμου! Το να είσαι κόρη, πάλι, ένα "καταφύγιο" στοργής και ασφάλειας.
Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες! Να χαιρόμαστε τα παιδιά μας!».

Μία συγκινητική ανάρτηση κρατώντας τον γιο της Νικόλα στην αγκαλιά της έκανε η Μαριάντα Πιερίδη η οποία αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν θέλησε να βιώσει τη μητρότητα. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Μέχρι τον έκτο μήνα, τραγουδούσα χωρίς να ξέρει κανείς για την εγκυμοσύνη μου με δύο αποκολλήσεις και πολλές αιμορραγίες, κάποια γυναικολογικά που κουβαλούσα από πριν Και το δυσκολότερο απ’ όλα, τα πολλά και διαφορετικά «κοράκια» «Κόλακες» «ηλίθιους» όπως θέλετε πείτε τους, πάντα γένους αρσενικού, να με περιτριγυρίζουν στο χώρο εργασίας μου (όπως άλλωστε γινόταν πάντα) Εύκολα διαχειρίσιμοι… όμως οι ορμόνες τώρα δε βοηθούσαν και πολύ!
Γιατί;;; Γιατί σε ήθελα πολύ…Γιατί έπρεπε να αντέξω λίιιιγο ακόμα με τα 12πόντα στη σκηνή… γιατί έπρεπε να μεγαλώσω το κομπόδεμα λιιιίγο ακόμα… γιατί σύντομα θα ήμασταν δυο…
Αρχές του όγδοου μήνα ο Νικόλας βιαζόταν να έρθει στην αγκαλιά μου, και ευτυχώς όλα πήγαν καλά!
Γι’ αυτόν δούλευα κ για αυτόν συνεχίζω να δουλεύω! Τον έφερα μόνη μου στον κόσμο χωρίς να βασιστώ σε κανέναν παρά μόνο σε εμένα, αλλά και στις απίθανες φίλες μου και στην αγάπη των γονιών μου!
Ευχαριστώ το σύμπαν που μου έφερε το Δημήτρη και έτσι κατάφερα να πάρω μια ανάσα, μια αγκαλιά και ένα χαμόγελο από έναν άνθρωπο που έχει περάσει πολύ δύσκολα στη ζωή του και ξέρει τι θα πει να πρέπει να τα κάνεις όλα μόνος σου!
Όταν λοιπόν η ζωή, μάλλον για την ακρίβεια οι άνθρωποι σου κλείνουν τις πόρτες, Φτιάξε δικές σου πόρτες και δικά σου παράθυρα σε κάτι δικό σου!! Και άφησε τα ανοιχτά να σε κοιτάνε να χαμογελάς και να είσαι ευτυχισμένος. #happymothersday».

Σε μία λέξη, την πιο σπουδαία, τη λέξη μητέρα, χώρεσε τα πάντα ο Γιώργος Νταλάρας ο οποίος ανέβασε τόσο φωτογραφία με τη μητέρα του όσο και της συζύγου του Άννας με την κόρη τους Γεωργιάννα όταν εκείνη ήταν μικρή.

Μία πολύ συγκινητική ανάρτηση με φωτογραφία με τη μαμά της έκανε και η Ελένη Δήμου η οποία έγραψε: «Την έχω χάσει πολλά χρόνια πριν όμως ζει μέσα μου!Χρόνια πολλά μανούλες!».

Με μία φωτογραφία ενός τριαντάφυλλου η Σοφία Βόσσου θέλησε να ευχαριστήσει την κόρη της Ερασμία που μόλις της το είχε προσφέρει με μία μεγάλη αγκαλιά και πολλή αγάπη. συγκεκριμένα έγραψε: «ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΜΟΥ Erasmia Manou στις 12 η ώρα μου ΧΑΡΙΣΕ αυτό το τριανταφυλλακι για την ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏ερασμια μου ……ξέρεις ΕΣΥ ΠΟΣΟ ❤️❤️❤️».

Άκρως συγκινητική και η ανάρτηση της Ρούλας Ρέβη η οποία βίωσε διπλά τη μητρότητα με τον ερχομό των δίδυμων παιδιών της το 2015 τα οποία μάλιστα είχε φέρει στον κόσμο πρόωρα όμως όλα είναι μία χαρά πλέον:

«Όταν τα παιδιά μας έγιναν περίπου 3 ετών έψαχνα σαν τρελή για 6 μήνες παντού σημείο επαφής με τον αείμνηστο κύριο Γιωσαφατ , δεν έκανε πια πολλές συνεδρίες αλλά μια μέρα χτύπησε το τηλ μου και άκουσα τη φωνή του , πρέπει να του είχα αφήσει 100 μηνύματα 😂 τώρα που το θυμάμαι. Με ρώτησε τι συμβαίνει και επιμένω τόσο να τον δω . Του είπα «κύριε Γιωσαφατ έγινα Μαμα και δεν ξέρω πως είναι μια καλή Μαμα και θέλω να σας δω» .
Γέλασε και μου έκλεισε ραντεβού.
Οι αγωνίες μου όλες ήταν πια στο γραφείο του τον ρώτησα εκατομμύρια πράγματα για τη μητρότητα γνωρίζοντας ποσό τον έχει απασχολήσει το θέμα «μητέρα» . Μου είπε πολλά πρακτικά θέματα για την καθημερινότητα δεν θα σας τα πω είναι ιδιωτικές συμβουλές συνεδρίας μου. Όμως κράτησα το τελευταίο και το γράφω εδώ.
«Με λίγα λόγια μου είπε κορίτσι μου πρέπει να δείχνεις και να λες στα παιδιά σου πως ότι έχεις επιλέξει στη ζωή σου το θες δικό σου, το κρατάς για εσένα γιατί είσαι χαρούμενη με τις επιλογές σου, γιατί εκείνα θα στο ζητάνε να το πάρουν όμως το μεγαλύτερο δώρο είναι να το κρατήσεις για εσένα και εκείνα να το βλέπουν, να σε βλέπουν να κρατάς με αγάπη τις επιλογές σου και ότι σου ανήκει, για να μπορέσουν να αποσυνδεθούν τη στιγμή που πρέπει από εσένα και να αρπάξουν τις δικές τους ευκαιρίες, πρέπει να μην τις δίνεις εσύ αλλά να τους αφήνεις να ψάξουν για τις δικές τους . Τον κοίταξα σαν ούφο και μου χαμογέλασε. Μου λέει θα στο πω απλά «πρέπει να είσαι ευτυχισμένη και οφείλεις να είσαι ευτυχισμένη και τότε θα έχεις σίγουρα 2 πολύ δυνατά παιδιά»
Χρόνια πολλά σε όσες είναι μαμάδες και σε εκείνες που θέλουν να γίνουν και σε εκείνες που προσπαθούν και είναι η σκέψη τους κάθε μέρα στο να τα καταφέρουν .
Ας είμαστε ευτυχισμένες για τα παιδιά μας ❤️🧿🧿🧿🧿🧿 #mothersday».

Με μία φωτογραφία από το παρελθόν θέλησε να ευχηθεί χρόνια πολλά στις μανούλες και φυσικά στον εαυτό της η Βάσω Γουλιελμάκη. Κρατώντας την κόρη της σε βρεφική ηλικία στα χέρια της έγραψε στη λεζάντα της φωτό: «Δεν υπάρχει ωραιότερη λέξη 'μαμα"
Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να το λες!
Δεν υπάρχει ωραιότερη στιγμή από το να τ'ακους!
Χρόνια μας πολλά!!!#γιορτητηςμητερας».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved