Καλίδης- Δήμας- Evgenia: Η sold out περιοδεία, οι λιμουζίνες και οι απίστευτες στιγμές στον Καναδά
Gossip Specials

Καλίδης- Δήμας- Evgenia: Η sold out περιοδεία, οι λιμουζίνες και οι απίστευτες στιγμές στον Καναδά

Αποκλειστικό: Mε τεράστια επιτυχία και την μεγάλη αγάπη των ομογενών στον Καναδά, ξεκίνησε το North America Tour 2023, για τον Πάνο Καλίδη, τον Βασίλη Δήμα και την Εvgenia. Το gossip-tv εξασφάλισε αποκλειστικό υλικό από την περιοδεία τους αλλά και όσα υπέροχα ζουν οι τρεις καλλιτέχνες με την ορχήστρα τους στην Αμερική. 

 

Οι τρεις ερμηνευτές, βιώνουν τεράστιες εκδηλώσεις θαυμασμού, από τους Έλληνες, των δύο πόλεων, που έχουν ήδη δώσει, τα δύο πρώτα τους sold out live, με τον κόσμο, να τους αποθεώνει, και να διασκεδάζει αυθεντικά και αλά ελληνικά, κάτι που δείχνει να τους έχει λείψει πολύ.

image00005.jpeg

Τόσο στο Βανκούβερ, καλεσμένοι της ελληνικής κοινότητας εκεί, όπου την Παρασκευή 12 Μαίου, ανέβασαν ψηλά το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη, στο Hollywood Theater, όσο και το Σάββατο, και στην Εκκλησία της ελληνικής κοινότητας στο Calgary του Καναδά! Ο Πάνος Καλίδης, ο Βασίλης Δήμας και η Evgenia, έδωσαν όλο τους το είναι on stage, απογειώνοντας το κέφι των Ελλήνων ομογενών, που τους «πλημμύρισαν», με την αγάπη τους και την φιλοξενία τους.

Δείτε αποκλειστικό βίντεο από την περιοδεία τους και τις βόλτες τους στον Καναδά:

Οι τρεις καλλιτέχνες μάλιστα, στα πλαίσια της άψογης διοργάνωσης της εταιρίας Media One, και του διοργανωτή του tour, σε δεκάδες πόλεις, σε Καναδά και Αμερική, Mario Pappas, παράλληλα με τις sold out εμφανίσεις τους, απολαμβάνουν, μία πολυτελή διαμονή, ξεναγήσεις στα αξιοθέατα κάθε πόλης, αλλά και μεταφορά, από μέρος σε μέρος, με χλιδάτες λιμουζίνες.

image00016.jpeg

Πάνος Καλίδης- Βασίλης Δήμας- Evgenia: Με ηλεκτρικό πατίνι στους δρόμους του Καναδά

Ο Πάνος Καλίδης, ο Βασίλης Δήμας και η Evgenia, με την χημεία τους να έχει δέσει από την πρώτη στιγμή, δεν κρύβουν την συγκίνησή τους , για την αγάπη που εισπράττουν. Επόμενοι σταθμοί στην περιοδεία τους, με τίτλο «Pame Bouzoukia- North America Tour 2023), η Καλιφόρνια, το Fresno, το Cleverland, το Νew Port Richey, το Clearwater, η Φλόριντα, η Νέα Υόρκη, η Βοστώνη, το Λος Άντζελες και το Σικάγο!

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από το live τους αλλά και τις βόλτες τους με πατίνι και λιμουζίνα στην gallery που ακολουθεί:


DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved