Γιώργος Γάλλος- Αναστάσης Ροϊλός: «Ήταν πολύ έντονο το συναίσθημα στη Μάγισσα»
Gossip Specials

Γιώργος Γάλλος- Αναστάσης Ροϊλός: «Ήταν πολύ έντονο το συναίσθημα στη Μάγισσα»

Δυο εξαιρετικοί ηθοποιοί, ο Γιώργος Γάλλος και ο Αναστάσης Ροϊλός, συναντιούνται και πάλι τηλεοπτικά, αυτή τη φορά στη Μάγισσα

Τους δυο ηθοποιούς τούς συναντήσαμε στην Μάνη, στην δημοσιογραφική αποστολή που έκανε ο ΑΝΤ1, για τα γυρίσματα της σειράς, Η μάγισσα. Μια σειρά που έρχεται με την υπογραφή των δημιουργών των Άγριων μελισσών, Μελίνας Τσαμπάνη- Πέτρου Καλκόβαλη, σε σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου.

Μετά το τέλος των γυρισμάτων στην Καρδαμύλη, βρεθήκαμε στην Αρεόπολη όπου και απολαύσαμε το δείπνο μας παρέα με κάποιους από τους πρωταγωνιστές της σειράς αλλά και με τους ανθρώπους της παραγωγής.

roilos-gallos-karagiannis.jpg

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που παίζω σε αυτή τη σειρά. Είναι ένας καινούργιος κόσμος, μια καινούργια παρέα, ένας άλλος χώρος», μας είπε ο Γιώργος Γάλλος όταν μας συνάντησε. Στο πλευρό του ο Αναστάσης Ροϊλός, με μούσια για τις ανάγκες του ρόλου του στη σειρά, Η Μάγισσα.

«Από την αρχή με το που διαβάσαμε το σενάριο. Αυτό που πάθαμε με τις «Μέλισσες» μια φορά, νομίζω ότι εδώ το πάθαμε επί πολλές φορές. Εγώ, ας πούμε, πήρα την Μελίνα Τσαμπάνη και της λέω ναι επί δέκα, επί πενήντα επί εκατό. Ήταν πολύ έντονο το συναίσθημα.

MANI6-copy.jpg

Ευτυχώς η σειρά θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για να μπορούμε να έχουμε το χρόνο που του αξίζει για να βγει ένα αποτέλεσμα που να είναι αντάξιο με αυτό το σενάριο. Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ένας άνθρωπος με απίστευτο ταλέντο και η Μιράντα και η Λίνα που διαλέγουν τους ανθρώπους που θα συνθέσουν την ομάδα γιατί ναι μεν κάποιοι γνωριζόμαστε από πριν και δουλέψαμε πάρα πολύ ωραία μαζί για τρία χρόνια που είναι πολύ σημαντικό γιατί σε δένει πολύ βαθιά αλλά έχουν αυτό το ταλέντο να φέρνουν ανθρώπους νέους στην ομάδα με τους οποίους αμέσως δένουμε και είναι όλοι ταλαντούχοι, είναι όλοι πολύ αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουνε γιατί όπως ίσως καταλάβατε σήμερα είναι μια δουλειά πολύ απαιτητική. Από τους ανθρώπους της παραγωγής, από τους ανθρώπους που κουβαλάει τα άλογα και τα στήνει και τα ετοιμάζει μέχρι αυτόν που μας ντύνει, που μας φέρνει τα όπλα μέχρι και εμάς θα δείτε ότι είναι μια σειρά που βασίζεται σε λεπτομέρειες αλλά και σε σύνολα. Τα οποία δεν έχουμε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση. Είναι όλοι πολύ ωραίοι ρόλοι τους οποίους χαίρεσαι να βλέπεις και να παίζεις. Για το δικό μου ρόλο ακόμη δεν μπορώ να σας πω κάτι.

Για τις ανάγκες των ρόλων τους οι ηθοποιοί έχουν κάνει μαθήματα ιππασίας. Ο Αναστάσης Ροϊλός μας είπε για την εμπειρία του αυτή: «Η εμπειρία μου με τα άλογα ήταν απαραίτητη (γέλια). Αυτοί οι άνθρωποι που ζούνε με τα άλογα, που καβαλάνε κάθε μέρα άλογα έχουν μια άλλη άνεση με το άλογο, οπότε από τη στιγμή που πρέπει να ερμηνεύσεις ένα ρόλο που πρέπει να ιππεύεις πρέπει να δείχνεις και εσύ την ίδια άνεση, δεν μπορείς εσύ να ανέβεις και να πηγαίνεις κούτσα – κούτσα, και όλα αυτά θέλουν προετοιμασία, ανθρώπους να τα στηρίξουνε, να σε μάθουνε». Όσον αφορά αν και στη Μάγισσα θα έχει σχέση ερωτική με την Έλλη Τρίγγου ο Αναστάσιος Ροϊλός μας είπε: «Με την Έλλη Τρίγγου είχαμε σχέση στις Μέλισσες. Εδώ είναι Μάγισσα. Είναι η Μάγισσα…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved