Η Μαρία Μπέη… αλλιώς! Η φιναλίστ του φετινού MasterChef στην πιο εντυπωσιακή εκδοχή της με μαγιό!
Gossip Specials

Η Μαρία Μπέη… αλλιώς! Η φιναλίστ του φετινού MasterChef στην πιο εντυπωσιακή εκδοχή της με μαγιό!

H φιναλίστ του MasterChef, Μαρία Μπέη, δίνει απόψε (14/6), την πιο μεγάλη μάχη της, ελπίζοντας πως θα ανακηρυχθεί η νικήτρια του φετινού κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής και εμείς θυμόμαστε την πιο εντυπωσιακή καλοκαιρινή εκδοχή της με μαγιό

Η Μαρία Μπέη μας έχει εντυπωσιάσει τηλεοπτικά με τις μαγειρικές της ικανότητες ενώ στην προσωπική της ζωή και μέσα από τη σελίδα της στο Instagram μας έχει εντυπωσιάσει κατά καιρούς με τις φωτογραφίες που ανεβάζει, με την ίδια να ποζάρει με μαγιό στην πιο σέξι εκδοχή της.

Η όμορφη φιναλίστ του φετινού MasterChef δείχνει να προτιμάει τα ολόσωμα μαγιό, κυρίως σε λευκό ή μαύρο, διατηρώντας τη φινέτσα της ως λάτρης του κλασικού.

Άλλωστε, η Μαρία Μπέη δεν μας έχει συνηθίσει σε extreme εμφανίσεις και ακόμα και τις πιο χαλαρές στιγμές της, θα προτιμήσει την απλότητα παρά το πολύπλοκο ή το εκκεντρικό.

Πάντως, σε όσες φωτογραφίες της έχει ποζάρει με μαγιό, η Μαρία Μπέη είναι ένα... όνειρο, διατηρώντας ένα beach wear που πηγαίνει πολύ στην προσωπικότητά της και την κάνει να ξεχωρίζει ακόμα και δίπλα στη θάλασσα.

Δείτε φωτογραφίες της όπως δεν την έχετε ξαναδεί:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved