MAD VMA 2023: Οι ξεχωριστές παρουσίες στο κόκκινο χαλί!
Gossip Specials

MAD VMA 2023: Οι ξεχωριστές παρουσίες στο κόκκινο χαλί!

MAD VMA 2023: Μία από τις πιο λαμπερές γιορτές της μουσικής στη χώρα μας, απόψε άνοιξε τις πύλες της για να υποδεχτεί τα μεγαλύτερα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου και να χαρίσει λάμψη, συγκίνηση και φυσικά πολύ ρυθμό! 

Φέτος, ο μουσικός θεσμός συμπληρώνει 20 χρόνια ζωής και φυσικά οι εκπλήξεις και τα δώρα δίνουν και παίρνουν.

Το gossip-tv για ακόμα μία χρονιά δηλώνει «παρών» και βρισκόταν από νωρίς στο κατάμεστο από κόσμο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο που υποδέχτηκε φέτος (όπως και πέρυσι) τη λαμπερή εκδήλωση στην οποία, όπως κάθε χρόνο, παρευρέθηκαν μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια της μουσικής βιομηχανίας της χώρας μας και όχι μόνο!

Το κόκκινο χαλί για να περπατήσουν οι δεκάδες των καλλιτεχνών που είτε θα βραβεύονταν είτε θα παρουσίαζαν τα βραβεία, είτε θα ανέβαιναν on stage για τα acts τους, είχε στρωθεί από νωρίς και άρχισε να υποδέχεται celebrities και αγαπημένους μουσικούς και τραγουδιστές που λατρεύει το ευρύ κοινό για τη δουλειά τους και τις επιτυχίες τους.

Όπως κάθε χρόνο, κεντρικός παρουσιαστής της μαγικής βραδιάς ήταν ο Θέμης Γεωργαντάς ο οποίος αποτελεί και την «ψυχή» του θεσμού ενώ οι superhosts φέτος είναι μεταξύ άλλων οι: Dat Lilly, Fipster, Modern Cinderella, Persad, Βαγγέλης Νάκης και Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός.

Δείτε τι συνέβαινε έξω από το κλειστό γήπεδο στο Παλαιό Φάληρο λίγο πριν την έναρξη της μεγάλης βραδιάς που θα προβληθεί στις 7 Ιουλίου από το Mega:

Φρενίτιδα με την εμφάνιση των Tranos - Fipster

Ένας μικρός χαμός επικράτησε κατά την εμφάνιση του γνωστού τράπερ Tranos ο οποίος γνωρίζοντας το... ρεύμα που έχει, δεν χάλασε το χατίρι στους φαν του που περίμεναν για να βγάλει μαζί τους selfies και να υπογράψει αυτόγραφα. Με χαμόγελο αλλά και πολύ καλή διάθεση, ο Τρανός εντυπωσίασε κατά την άφιξή του.

Ένας μικρός χαμός όμως επικράτησε και με την εμφάνιση του Fipster στον χώρο κατά την είσοδό του. Ο Φίλιππος Ιωάννου, επίσης σε πολύ καλή διάθεση υπόγραψε αυτόγραφα και έβγαλε φωτογραφίες με τους θαυμαστές του. Δείτε παρακάτω:

Φυσικά από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί ήταν αυτή της Καλομοίρας η οποία βέβαια δεν θα μπορούσε να βρεθεί στη βραδιά χωρίς την παρουσία του συζύγου της Γιώργου αλλά και των τριών παιδιών τους Δημήτρη, Νίκου και Αναστασίας που ήρθαν πριν από τρεις μέρες στην Ελλάδα για να βρίσκονται κοντά της. Μάλιστα, η οικογένεια ήταν ντυμένη στα λευκά και ήταν όλοι πολύ χαρούμενοι και χαμογελαστοί. Δείτε παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved