Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η έκπληξη της φετινής σεζόν! Πώς από το GNTM έφτασε να παρουσιάζει το First dates!
6760819
Gossip Specials

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η έκπληξη της φετινής σεζόν! Πώς από το GNTM έφτασε να παρουσιάζει το First dates!

Από αυστηρή fashion expert του GNTM στον πρώτο κύκλο του παιχνιδιού, η Ζενεβιέβ Μαζαρί έφτασε να παρουσιάζει τη δική της εκπομπή, το ριάλιτι γνωριμιών First Dates το οποίο μάλιστα πηγαίνει πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης. 

Από το πρώτο κιόλας πλάνο του gntm, η Ζενεβιέβ έδειχνε αυστηρή, απόμακρη και πολύ καλή γνώστης του κόσμου της μόδας! Σχεδόν αμέσως κατάφερε να ξεχωρίσει για την εκκεντρική φυσιογνωμία της και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της.

Λίγοι γνωρίζουν από πού ξεκίνησε η Ζεν όπως την αποκαλούν οι φίλοι της.

Το γαλλικό όνομά της, η Ζενεβιέβ είναι βέρα Ελληνίδα και συγκεκριμένα Αθηναία. Το πραγματικό της όνομα είναι Ζενεβιέβ Μάντζαρη και γιορτάζει στις 3 Ιανουαρίου, αφού το έχει πάρει από την Οσία Γενεβιέβη εκ Παρισίων. Ο μοναδικός λόγος που Γενεβιέβη έγινε Ζενεβιέβ είναι η γιαγιά της, μητέρα του πατέρα της που ήταν λαϊκής καταγωγής. Το Μάντζαρη άλλαξε σε Μαζαρί και πιο... γαλλικό λόγω Instagram και κάπως έτσι έμεινε ως Ζενεβιέβ Μαζαρί...

zen.jpg

Η 48χρονη Ζενεβιέβ είναι μαμά δύο παιδιών και παντρεμένη με τον γνωστό φωτογράφο Βασίλη Καρύδη. Παντρεύτηκαν το 2005 στην Κίμωλο και απέκτησαν δύο παιδιά, τη Ροζαλία και τον Μιχάλη που φυσικά είναι η απόλυτη προτεραιότητα και των δύο.

Λάτρης της μόδας

Η Ζενεβιέβ σπούδασε Art & Design στον Καναδά καθώς έβλεπε από παιδική ηλικία τη μητέρα της να ράβει ρούχα, μιας και της άρεσε πάρα πολύ η μόδα. Κάπως έτσι απέκτησε το μικρόβιο και την αγάπη για το ρούχο και γενικότερα το στυλ και αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτόν τον χώρο. Μαμά και κόρη μάλιστα, έφτιαχναν μαζί τα ρούχα που θα φορούσε η νεαρή τότε Ζενεβιέβ, αφού δεν είχαν πάντα τα χρήματα για να αγοράζουν ακριβά ρούχα που ήταν της μόδας εκείνη την εποχή. Στη συνέχεια και Ενώ είχε επιστρέψει από τον Καναδά, άρχισε να δουλεύει Ως μοντέλο αλλά και ως junior fashion editor ενώ για αρκετά χρόνια εργαζόταν ως Art Director στο Fashion Worksop της Βίκυς Καγιά που όμως πλέον δεν υπάρχει.

201912061233110.0056_ZENEVIEV_MAZARI_05122019.jpg

Και όταν δέχτηκε την πρόταση για το gntm, φυσικά και είπε ναι και αυτόματα ξεκίνησε και η τηλεοπτική της καριέρα που προφανώς φέτος βρίσκεται στο Ζενίθ.

Θα θυμάστε όλοι πως πέρασε με άριστα τις εξετάσεις ως παρουσιάστρια στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη στο Αsian Express, κάτι που προφανώς της έδωσε και το εισιτήριο για να μπορεί φέτος να παρουσιάζει το first dates. Είναι ή δεν είναι λοιπόν η μεγάλη έκπληξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved