Η Κατερίνα Καινούργιου στο gossip-tv μιλάει για όλα: «Έχω δεχτεί πόλεμο από συναδέλφους»
Gossip Specials

Η Κατερίνα Καινούργιου στο gossip-tv μιλάει για όλα: «Έχω δεχτεί πόλεμο από συναδέλφους»

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ακριβώς αυτό που βλέπεις. Μόνιμα με πολλή ενέργεια, έτοιμη να τα βάλει με Θεούς και δαίμονες προκειμένου να αποκαταστήσει τη δικαιοσύνη έτσι όπως την νιώθει εκείνη και πάντα έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να παραμείνει στην κορυφή της τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη.

277866252_696969221495390_7592562545463370881_n.jpg

Μία κουβέντα μαζί της είναι αρκετή για να καταλάβει κανείς πως είναι «σκληρό καρύδι» και πως τις στιγμές που λυγάει, είναι γιατί θέλει να αποφορτιστεί και πάλι προς τη δόξα τραβάει.

Η όμορφη παρουσιάστρια, λίγο πριν η εκπομπή της Super Κατερίνα ρίξει αυλαία για τη σεζόν, κάνει απολογισμό της τηλεοπτικής χρονιάς, μιλάει στο gossip-tv για τις πιο δύσκολες καταστάσεις που έπρεπε να διαχειριστεί on air, για τις εντάσεις με τον Ανδρέα Μικρούτσικο αλλά και για τους τηλεοπτικούς της αντιπάλους. Απαντά επίσης και για τους λόγους που δεν μιλάει πια με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και γιατί την έχει κάνει block η Ελένη Μενεγάκη…

338622744_2306654602853247_2038761436144286204_n.jpg

Πώς ήταν αυτή η χρονιά τηλεοπτικά για εσένα;

«Αρκετά δύσκολη στο θέμα των χειρισμών των καταστάσεων. Κληθήκαμε να χειριστούμε, καταστάσεις της επικαιρότητας, οι οποίες δεν είναι πάνω στο περιεχόμενό μου και στο κομμάτι μου. Πόλεμος, δολοφονίες… Το πιο δύσκολο ήταν τα Τέμπη. Ήταν μια χρονιά με βαριά κοινωνικά θέματα, τα οποία δεν είναι ένα κομμάτι μιας ψυχαγωγικής εκπομπής. Πιστεύω, όμως, ότι οι ψυχαγωγικές εκπομπές έχουν αλλάξει. Δεν υπάρχει αυτό που λέμε ψυχαγωγική εκπομπή το πρωί, όταν τα περιέχει πλέον όλα. Νιώθω μεγάλη περηφάνια και για την ομάδα μου και για εμένα την ίδια για το αποτέλεσμα. Όχι μόνο για την πρωτιά, που κλείνουμε πρώτοι, αλλά για ό,τι καταφέραμε, κάτι που πολλοί μπορεί να μην πίστευαν για εμάς. Για τη δεμένη ομάδα, για τα άρτια ρεπορτάζ, για τον τρόπο και τον χειρισμό των καταστάσεων… Λάθη γίνονται παντού αλλά αυτό που θα μπορούσα να πω στο τέλος στον εαυτό μου και στην ομάδα μου θα ήταν «μπράβο παιδιά» και να τους επαινέσω».

Δε φιλτράρεις αυτό που θέλεις να πεις. Ό,τι σκέφτεσαι και νιώθεις, το λες και on air

«Εννοείται και θα μιλήσω ανθρώπινα. Θα διαβάσω πριν βγω «αέρα» για να μην κάνω λάθη, ειδικά όταν υπάρχει κάποιο πολιτικό θέμα ή όταν έχω πολιτικούς καλεσμένους. Εκεί θα προσέξω. Αλλά τα Τέμπη, είναι κάτι που μας συγκλόνισε όλους. Έχεις να χειριστείς γονείς που έχασαν τα παιδιά τους. Ήταν συγκλονιστικό αυτό που συνέβη. Είχαν επιλέξει να πάνε με ένα τρένο που όλοι σου λένε ότι είναι το πιο ασφαλές μέσο… Και οι δικοί μου λέγανε πολλές φορές «πάρε το τρένο για να πας π.χ. στην Πάτρα, μην οδηγήσεις». Οπότε όλο αυτό είναι ανθρώπινο και πρέπει να λειτουργήσεις ανθρώπινα. Νομίζω ότι ένα μέρος της αποδοχής που έχω στον κόσμο είναι η ειλικρίνειά μου. Αν κάτι με ενοχλήσει θα το πω, αν κάτι με στεναχωρήσει θα το πω, θα κλάψω όταν κάτι με πληγώσει, θα συγκινθώ, θα στεναχωρηθώ. Έχουν περάσει οι εποχές που ο παρουσιαστής πρέπει να είναι απόμακρος. Όταν είμαι χαρούμενη θα το πω, όταν είμαι χάλια, επίσης θα το πω. Η καθημερινότητά μας είναι και μπαίνουμε στα σπίτια του κόσμου. Αν δεν δείξεις την αλήθεια σου, νομίζω ότι ο κόσμος απλά θα κάνει ζάπινγκ».

292097770_576072677398768_5463392784779783576_n.jpg

Η ένταση μπορεί να υπάρξει από διάφορες διαφωνίες. Προσωπική κόντρα με τον Ανδρέα δεν έχω καμία.

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει μεγάλη ένταση στην εκπομπή. Τον φιμώνετε τον Ανδρέα τελικά;

«Εγώ τον σέβομαι πάρα πολύ τον Ανδρέα και τον αγαπάω απεριόριστα. Για μένα είναι η ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που έχω αυτόν τον άνθρωπο δίπλα μου. Έχω μάθει πολλά από τον Ανδρέα, στον χειρισμό του λόγου, στο πώς πολλές φορές χειρίζεται τις καταστάσεις, στο πώς τοποθετείται. Όμως, παρόλα αυτά, κάποιες φορές μπορεί ο Θέμης (σ.σ Μάλλης, project manager της εκπομπής) να μου πει ότι δεν είναι σωστό κάτι να ειπωθεί on air.

Εγώ όμως δεν μπορώ να διακόψω τον Ανδρέα Μικρούτσικο γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει μια τεράστια πορεία και στην τελική είναι η γνώμη του. Ακόμη και αν κάτι, αν το έλεγα εγώ, θα χτυπούσε άσχημα, επειδή το λέει ο Ανδρέας, που έχει άλλη εμπειρία ζωής, ακούγεται διαφορετικά.

Ίσα- ίσα που τον αγαπάω και τον εκτιμώ, τον σέβομαι, τον θαυμάζω. Έχω στεναχωρηθεί και με καταστάσεις που έχει περάσει στη ζωή του και έχει ταλαιπωρηθεί και παρόλα αυτά με τεράστια αξιοπρέπεια έχει σταθεί, οπότε προσπαθώ απλά να τηρήσω τις ισορροπίες και το χρόνο.

Ξέρεις τώρα, όταν ο Ανδρέας όταν αρχίζει να μιλάει, είναι και δύσκολο να τον σταματήσεις. Πρέπει να πει αυτό που θέλει και ο Θέμης πρέπει να προχωρήσει τα θέματα της εκπομπής, κοιτάει τον ανταγωνισμό και πρέπει και εγώ να του πω «Ανδρέα πρέπει να αλλάξουμε θέμα»».

Δεν μου απάντησες όμως. Τον φιμώνετε; Γιατί ο Ανδρέας αυτό είπε σε συνέντευξή του.

«Εγώ δεν πιστεύω αυτό που είπε. Το είπε χαριτολογώντας. Απλά, πολλές φορές, μπορεί να του πω «Ανδρέα πρέπει να προχωρήσουμε»».

283759610_1018272869051180_8187003585905673343_n.jpg

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, πριν από μερικές ημέρες, έλεγες on air στο κοντρόλ: «Οφείλω να σεβαστώ τον άνθρωπο. Ο Ανδρέας δε φορά ακουστικό, πρέπει να τον σεβαστώ. Δεν μπορώ να φωνάζετε 10 άνθρωποι από πάνω και να λέτε ‘’μη τον αφήσεις να μιλήσει’’». Αν δεν είναι φίμωση αυτό τότε τι είναι;

«Αυτό σου εξηγώ. Εγώ δεν το κάνω. Έχεις δίκιο. Αλλά από το κοντρόλ μπορεί να θεωρούν ότι δεν είναι για αυτή την ώρα ή ότι δεν έχει νόημα να τοποθετηθούμε πάνω σε αυτό το θέμα. Όμως, όταν ο άλλος επιμένει να μιλήσει, εγώ δεν μπορώ να τον διακόψω, ό,τι και να λένε από πάνω».

Συμφωνώ, γιατί δεν ξέρεις καν τι θέλει να πει. Δηλαδή, μπορεί να ξεκινήσει κάτι και δεν ξέρεις πού θα καταλήξει…

«Οπότε πρέπει να τον αφήσω. Και αν είναι κάτι που μπορεί, για παράδειγμα, να θίγει το κανάλι ή την εκπομπή, θα αποστασιοποιηθώ. Αλλά, από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να τον αλλάξω. Όμως, καταλαβαίνω και την ένταση. Όταν υπάρχει στο κοντρόλ ένας project manager, όταν υπάρχει το κανάλι, όταν υπάρχουν χίλιοι δυο, μπορεί να υπάρχουν και κάποιοι περιορισμοί που πάνω τούς γνωρίζουν καλύτερα».

Είχε άδικο ο Σπύρος Μπιμπίλας- Όφειλα να πιστέψω τους συνεργάτες μου

Το ίδιο είπε και ο Σπύρος Μπιμπίλας και συγκεκριμένα: «Κάποιοι άνθρωποι από πάνω δεν αφήσαν την Κατερίνα να μου δώσει το λόγο να πω αυτά που θέλω»…

« Όχι, είχε άδικο ο Σπυρος Μπιμπίλας. Θα σου πω γιατί. Μιλάμε για μια πολιτική προεκλογική περίοδο και ήταν μια απόφαση ούτως ή άλλως να μην γίνει πολιτική κουβέντα. Και είχε πει: «μα με φέρατε για αυτό». Όχι, δεν σε φέραμε για αυτό. Είχες συνεννοηθεί με τους συνεργάτες μου άλλα πράγματα. Οπότε εγώ όφειλα να πιστέψω στους συνεργάτες μου για τους λόγους για τους οποίους τον φέραμε.»

341806671_245070481313828_2982891802907046640_n.jpg

Νιώθω ότι έχεις πιεστεί αυτή τη χρονιά…

«Ναι έχω πιεστεί»

Είπες κλαίγοντας μια μέρα «φοβάμαι μην πάθει τίποτα η υγεία μας από τη δουλειά». Γιατί όλη αυτή η πίεση;

«Όταν υπάρχει ένταση από πάνω, που υπάρχει καλώς ή κακώς, ένταση κάτω, γατί όλες οι προσωπικότητες που είναι στην εκπομπή είναι δυναμικές και ο καθένας φωνάζει, κάνει τα δικά του και εσύ πρέπει να το διαχειριστείς όλο αυτό, πιέζομαι εκείνη την ώρα. Σαν άνθρωπος, είμαι λίγο πιο ήρεμος. Όχι ότι δεν έχω την τρέλα μου αλλά είμαι λίγο πιο ήρεμη, βιώνω τις καταστάσεις διαφορετικά. Οπότε πιέζομαι αρκετά και το παίρνω μέσα μου και δεν μπορώ να βλέπω εντάσεις».

Έχω πιεστεί αυτή τη χρονιά. Δεν μπορώ να βλέπω εντάσεις

Υπάρχουν μέρες που έρχεσαι στο γραφείο και λες πώς θα βγει η μέρα σήμερα;

«Ψυχολογικά είμαι χάλια μόνο όταν είναι πολύ βαριά η θεματολογία. Δηλαδή με τα Τέμπη ήταν δύσκολοι οι χειρισμοί. Είναι κάποιες εικόνες που δεν μπορώ να τις βλέπω. Έβλεπες στην Τουρκία π.χ. με το σεισμό να πέφτουν τα σπίτια σαν χαρτόκουτα, βάζεις τον εαυτό σου στη θέση αυτών των ανθρώπων, αλλά μόνο τότε επηρεάζομαι. Γενικώς έρχομαι πολύ χαρούμενη στη δουλειά μου. Κοιτάζω τα νούμερα, όμως όταν υπάρχουν ακραίες εντάσεις έντονες, στην τελική μια εκπομπή είναι, «παιδιά ας ρίξουμε λίγο» λέω και οφείλω να το κάνω».

344137206_769091108009195_7452551554057304110_n.jpg

Γιατί θεωρείς ότι ο Λιάγκας δε σε συμπαθεί;

«Έτσι μου έχουν μεταφέρει, αλλά πολλές φορές ο περίγυρος μπορεί να λέει άλλα. Μου έχουν μεταφέρει ότι πολλές φορές λέει «πώς γίνεται να μας περνάει η Καινούργιου σε νούμερα;», και κάποια πράγματα αρνητικά αλλά δεν με αφορά κιόλας γιατί εγώ προσωπικά δεν έχω πει κάτι αρνητικό για τον άνθρωπο και ίσα-ίσα που του βγάζω το καπέλο στο εξής: ότι είχε δυο πολύ άστοχες στιγμές στην καριέρα του και μπόρεσε και το γύρισε. Και στην τελική, για να είμαστε αντικειμενικοί, πηγαίνει πολύ καλά. Και στα κοινωνικά θέματα είναι σωστός. Μου έχουν μεταφέρει κάποια πράγματα τα οποία μπορεί και να μην είναι και αλήθεια, Εντάξει, δεν πειράζει…»

Μου έχουν μεταφέρει ότι ο Γιώργος Λιάγκας δεν με συμπαθεί

Τον ανταγωνισμό σου τον παρακολουθείς;

«Ναι και θα σου είμαι ειλικρινής. Η αλήθεια είναι ότι ο Λιάγκας πήγε πάρα πολύ καλά φέτος. Την εκπομπή που κοιτάω να δω πάντα τι έκανε σε νούμερα είναι η εκπομπή του Λιάγκα. Οι άλλοι, χωρίς να θέλω να τους μειώσω, μπορεί να έκαναν εξαιρετική δουλειά αλλά ήταν αρκετά πιο χαμηλά, σε νούμερα τηλεθέασης πάντα. Ποιος φταίει; Τι φταίει; Δεν ξέρω. Φέτος είναι πιο ξεκάθαρη η χρονιά στα νούμερα τηλεθέασης. Κάποιοι φέτος είναι στα μονοψήφια».

353805455_798479021875019_7851765733926830432_n.jpg

Υπάρχουν εκπομπές που σου αρέσουν και ας μην κάνουν καλά νούμερα τηλεθέασης;

«Υπάρχουν παρουσιαστές που μου αρέσουν, υπάρχουν άνθρωποι σε πάνελ που μου αρέσουν, κάποια ρεπορτάζ σε εκπομπές που μου αρέσουν, αλλά η δομή ή ο συνδυασμός να μην μου αρέσει. Και πάλι σου μιλάω για τα δικά μου γούστα, όπως σε άλλους μπορεί να μην αρέσω εγώ.»

Η Φαίη θεωρώ ότι αδικήθηκε φέτος. Την βλέπω λίγο στεναχωρημένη

Η Φαίη Σκορδά σου αρέσει φέτος;

«Μου αρέσει η Φαίη. Μου αρέσει σαν παρουσιάστρια. Θεωρώ ότι λίγο αδικήθηκε φέτος. Αυτή είναι η γνώμη μου. Την βλέπω λίγο στεναχωρημένη. Δεν ξέρω γιατί. Θυμάμαι τη Φαίη λίγο πιο χαρούμενη. Μου αρέσει και σαν γυναίκα, μου αρέσει ο τρόπος παρουσίασής της, έχει μια ευγένεια. Μου αρέσει σαν παρουσιάστρια. Δεν ξέρω αν φταίνε οι συνεργάτες, αν δεν έδεσε η ομάδα τους, η πρώτη χρονιά, αν είχε το φόβο ότι έφυγε από τον ΑΝΤ1. Όσες φορές την παρακολούθησα, λίγο που την είδα στις αρχές, μου έβγαζε λίγο φοβισμένη και δεν έβγαλε αυτό που της αξίζει».

Η Δανάη;

«Δεν την έχω δει πολλές φορές, αλλά μου αρέσουν πολλά θέματα που κάνουν. Μου αρέσουν οι συνεντεύξεις του Άρη Καβατζίκη, κάποια παιχνίδια που έχουν, κάποιες συζητήσεις μεταξύ τους, κάποιες τοποθετήσεις. Το Star δεν το έχω παρακολουθήσει καθόλου, μη με ρωτήσεις. Δεν έχω κάτσει να το παρακολουθήσω. Θα δω σίγουρα την Τσιμτσιλή. Η Σταματίνα μου αρέσει πάρα πολύ. Μου αρέσει και η ίδια. Θα σου πω γιατί εκτιμώ τη Σταματίνα. Νιώθω ότι μοιάζουμε πάρα πολύ. Δηλαδή, έχουμε ξεκινήσει και οι δύο από ρεπόρτερ. Και όταν έχεις ξεκινήσει από ρεπόρτερ, έχεις δει τι σημαίνει να τρέχεις με το μικρόφωνο. Και η Σταματίνα έχει φάει πολύ πόλεμο και αυτή τη στιγμή είναι στην κορυφή.

345992438_552400957052223_3817816848482120910_n.jpg

Νιώθεις ότι έχεις φάει πόλεμο;

«Ναι».

Από ποιους; Από δημοσιογράφους, από συναδέλφους σου;

«Από συναδέλφους σίγουρα. Θυμάμαι μια περίοδο, τότε ήμουν στον Alpha, στο Δέστε Τους. Τότε ήταν το δελτίο ειδήσεων του Star. Σκέψου ότι τότε ήταν ο Θέμης στο Star. Και θυμάμαι κάθε μέρα να με κοροϊδεύουν και να παίζουν ρεπορτάζ στο Star, bullying κανονικό. Και σε επίπεδο προσωπικό, δηλαδή εξωτερικής εμφάνισης, σχέσεων, πράγματα τα οποία δεν έκαναν σε άλλους».

Τότε γιατί σταματήσατε να μιλάτε;

«Μιλάω με όλους εγώ».

Με την Ηλιάκη;

«Με την Ηλιάκη είχαμε παρεξηγηθεί για κάτι επαγγελματικό αλλά τα λύσαμε στη συνέχεια τα θέματα. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Εγώ επέλεξα να παραμείνω εδώ, η Μαρία να κάνει κάτι άλλο και εγώ το σέβομαι. Εκεί υπήρξε μια παρεξήγηση. Τα βρήκαμε, έχουμε μιλήσει, τα έχουμε πει, χαίρομαι για τη ζωή της, τη βλέπω ευτυχισμένη, τη βλέπω καλά, γνώρισα το παιδί της, τον άντρα της. Χάρηκα. Την αγαπάω την Μαρία. Έχουμε ζήσει πολλές στιγμές μαζί δύσκολες, και προσωπικές στιγμές, οικογενειακές. Όπως χαίρομαι και για τον Νίκο. Ξέρω ότι σταματάει γιατί νιώθει ότι έχει κουραστεί και δεν έχει να δώσει κάτι άλλο. Καλά κάνει. Σέβομαι την απόφασή του. Έχω άψογες σχέσεις με όλους. Δεν έχω τσακωθεί με κάποιον».

350458234_789897525865755_2517117532176451724_n.jpg

Με την Μενεγάκη γιατί δεν μιλάτε;

«Με έχει κάνει block και δεν μιλάμε. Δεν έχουμε επαφές. Συμβαίνουν αυτά στη ζωή, τι να κάνουμε; Προχωράμε… Όλα καλά, να είναι καλά».

Την πήρες τηλέφωνο;

«Τότε είχα προσπαθήσει να επικοινωνήσω, δεν ήθελε».

Για κάποιο ρεπορτάζ θεωρείς ότι εκνευρίστηκε;

«Ναι, δεν έχω κάνει κάτι άλλο. Με είχε μπλοκάρει τότε. Την είχε ενοχλήσει. Αλλά να σου το πω κι απλά, δεν με αφορά. Να είναι καλά, εννοώ ότι την σέβομαι, έχει μια τεράστια πορεία στην τηλεόραση, είναι μια κορυφαία παρουσιάστρια, με είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή της. Κάτι την πείραξε, ενοχλήθηκε, τελείωσε».

Ο Ουγγαρέζος έχει μπλοκ τους πάντες, οπότε πάλι δεν θα ασχοληθώ. Είμαι σε άλλη θέση από τον Δημήτρη, χωρίς να φανεί αυτό υπεροπτικό

Με τον Ουγγαρέζο τα βρήκατε ή σε έχει ακόμη μπλοκαρισμένη από τα σόσιαλ;

«Ο Ουγγαρέζος έχει μπλοκ τους πάντες, οπότε πάλι δεν θα ασχοληθώ. Βαριέμαι και τη διαδικασία να βγαίνει να δίνει συνεντεύξεις, να πετάει σπόντες. Δε μπαίνω καν σε αυτό το τρυπάκι. Δε με αφορά».

Νιώθω ότι όλοι οι παρουσιαστές είστε σε μια ένταση. Τσακώνεστε μεταξύ σας…

«Αρχικά, εγώ είμαι σε άλλη θέση από τον Δημήτρη, χωρίς να φανεί αυτό υπεροπτικό. Ο Δημήτρης, θεωρώ ότι είναι αδικημένος τηλεοπτικά, αν θες τη γνώμη μου, θα του άξιζε μια δική του εκπομπή. Ίσως να νιώθει αδικημένος που εγώ αυτή τη στιγμή μπορεί να έχω μια δικιά μου εκπομπή. Λέμε τώρα. Αν με ρωτάς, αδικημένο τον θεωρώ τον Δημήτρη. Και μπορεί αυτή την αδικία να τη βγάζει λίγο».

354941445_787170889712163_5929789174041922912_n.jpg

Θέλω να μπω στη διαδικασία να κοιτάξω και την προσωπική μου ζωή, θέλω να χαλαρώσω, να κοιτάξω τη ζωή μου...

Είσαι από τις λίγες που λένε ότι αγαπάνε αυτή τη ζώνη…

«Αγαπάω πάρα πολύ αυτό που κάνω. Και έχω προτάσεις και από το κανάλι και για βραδινό και για άλλες εκπομπές αλλά δεν το κάνω. Γιατί όταν έχεις δουλέψει τόσο πολύ για μια εκπομπή τόσα χρόνια, δεν υπάρχει λόγος να πειραματιστείς και με άλλα. Πρώτον, υπάρχουν και άλλοι παρουσιαστές και άνθρωποι χωρίς δουλειά που μπορούν να το κάνουν και διαφωνώ με τη λογική «όλοι πρέπει να τα κάνουμε όλα». Αυτό που κάνω δεν είναι εύκολο, θέλει πολλή ενέργεια και να είσαι focus. Και επειδή θέλω να μπω στη διαδικασία να κοιτάξω και την προσωπική μου ζωή, θέλω να χαλαρώσω, να κοιτάξω τη ζωή μου, τον εαυτό μου και τους δικούς μου ανθρώπους και να περνάω καλά. Δεν θέλω να μπλέξω και με άλλα πράγματα».

Με ποιον θα ήθελες να κάνεις εκπομπή;


«Με τον Νίκο Κοκλώνη. Τον αγαπώ κ τον θαυμάζω πολύ τον Νίκο και για το μυαλό και για την ψυχή του. Επίσης έχουμε πολυ καλή χημεία, κόβει ο ένας, ράβει ο άλλος… Αν και μοιάζουμε τόσο πολύ σαν χαρακτήρες που αν κάναμε μαζί εκπομπή νομίζω πως τις μισές μέρες θα ήμασταν λατρεμένοι κ τις άλλες μισές σκοτωμένοι -πολύ σκοτωμένοι, αλλά θα κρατούσε μόνο για 10 μόνο λεπτά κ μετά ξανά λατρεμένοι!»

352997032_818445999800076_1155741969219101487_n.jpg

«Γίνομαι λίγη και τους κάνω μάγκες και γνωστούς. Πολλές φορές φαίνομαι απελπισμένη», είπες σε συνέντευξή σου στο Καλό μεσημεράκι.

«Είναι μια εικόνα που προσπαθούσαν κάποιοι να παρουσιάσουν για εμένα. Η Κατερίνα είναι μόνη, δεν έχει κανέναν, τους παρακαλάει όλους, κάτι που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα».

Ποιος πήγε να το παρουσιάσει έτσι;

«Δεν ξέρω. Ίσως μέσα από κάποιες δηλώσεις έτσι όπως τις είχαν απομονώσει επειδή είμαι πολύ ειλικρινής; Δεν ξέρω να σου πω. Πάρε μια φυλλάδα και δες τίτλους. «Την παράτησε και κλαίει». Και η αλήθεια μπορεί να μην έχει καμία σχέση με αυτό και εγώ να έχω φύγει από μια σχέση γιατί κάποια πράγματα δεν μου άρεσαν. Μπορεί ένας άλλος να με κυνηγάει και εγώ να έχω θέσει τα όριά μου. Με τις σχέσεις μου τι έχω κάνει; Καλώς ή κακώς έχουν δημοσιοποιηθεί και πάντα έχω μιλήσει με πολύ κολακευτικά σχόλια για τους συντρόφους μου, που δεν είναι και πολλοί. Πόσες έχουν δημοσιοποιηθεί; Δυο ή τρεις. Και αυτό, δίνει στον άλλον μια δυναμική που δεν υπάρχει λόγος να το κάνω. Κοινώς, έχω και εγώ μετανιώσει που συνέβαλα στη δημοσιοποίηση. Όμως, θέλω να σου πω ότι ποτέ δεν ήταν μόνο από την πλευρά μου. Αν κάποιος μου έλεγε: 'Εγώ δεν θέλω', δεν θα το δημοσιοποιούσα. Και το κλείνω εδώ».

Είμαι πολύ καιρό μόνη μου. Δεν ξέρει κανείς τίποτα για την προσωπική μου ζωή

Εννοείς ότι είχες τη συγκατάθεσή τους για να δημοσιοποιήσεις τη σχέση σας…

«Εννοείται. Αν κάποιος σύντροφός μου μού πει: 'Κατερίνα, δεν θέλω να ανεβάσουμε καμία φωτογραφία, θέλω να πάμε κάπου που να μη μας δει κανένας', εννοείται ότι θα το σεβόμουν... Και μπορεί να έχουν υπάρξει άνθρωποι στη ζωή μου που να μην το έχει μάθει ποτέ κανείς».

Μήπως το κάνεις πάρα πολύ γρήγορα όλο αυτό;

«Όχι. Τώρα είμαι πολύ καιρό μόνη μου. Δεν ξέρει κανείς τίποτα για την προσωπική μου ζωή. Ό,τι και να γράφουν για επανασυνδέσεις σου λέω ότι δεν ισχύει τίποτα. Και να έχω κάτι στη ζωή μου και να μην έχω, δεν πρόκειται να πω τίποτα αν δε νιώσω ότι είναι το κατάλληλο για εμένα άτομο και η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσω τη ζωή μου».

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι θέλετε να βρείτε έναν πλούσιο σύντροφο. Εσύ αυτό ψάχνεις;

«Ακόμη και με ευκατάστατους συντρόφους που είχα, τους πλήρωνα και στο τέλος και το λέω χιουμοριστικά».

Τι εννοείς τους πλήρωνες;

«Δεν είμαι της άποψης ότι πρέπει να βρεις έναν άντρα, ο οποίος πρέπει να στα πληρώνει όλα. Επειδή είμαι μια γυναίκα που εργάζεται, ακόμη και πιο ευκατάστατος να ήταν κάποιος από εμένα, ήθελα να πληρώνω όταν βγαίναμε έξω τα μισά. Ή θα έκανα και εγώ τα δώρα μου. Ένα ταξίδι μπορεί να το πλήρωνα όλο εγώ. Εγώ σε αυτά είμαι κυρία. Έτσι έχω μάθει. Αν ένιωθα π.χ. ότι κάποιος σύντροφός μου να δυσκολευόταν μια περίοδο, θα τον στήριζα εγώ. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το οικονομικό κομμάτι σε έναν άνθρωπο. Με ενδιαφέρει να μπορούμε να κάνουμε πράγματα μαζί και να μπορούμε να είμαστε καλά μαζί. Θέλω ο άλλος να εργάζεται και να τον θαυμάζω. Δεν μπορώ να φεύγω από τις 7 το πρωί και να γυρίζω σπίτι στις 11 το βράδυ και ο άλλος να μην κάνει κάτι και να ξύνεται. Αυτό δεν γίνεται».

274200516_627418431893318_3743255049846966878_n.jpg

Είσαι ευτυχισμένη;

«Στην προσωπική μου ζωή όχι. Είναι μια περίοδος που πρέπει να χαλαρώσω και να τα βρω λίγο με τον εαυτό μου για να προχωρήσω. Επαγγελματικά δε θα μπορούσα να σου πω ότι δεν είμαι καλά. Και όταν η οικογένειά μου και οι δικοί μου άνθρωποι είναι όλοι καλά, θα ήμουν αχάριστη».

Τι εννοείς να τα βρεις με τον εαυτό σου;

«Είμαι σε μια φάση που δεν ξέρω αν θέλω να παντρευτώ. Θέλω να κάνω ένα παιδί όμως. Θέλω να ξεκαθαρίσω λίγο τα πράγματα που ζητάω από μια σχέση γιατί κάθε φορά με γοητεύουν και διαφορετικοί τύποι που ίσως να μην είναι το ιδανικό για εμένα. Δεν ξέρω. Να είμαι καλά και όταν είναι να έρθει κάτι καλό, θα έρθει. Δεν το ψάχνω πια».

Στην προσωπική μου ζωή δεν είμαι ευτυχισμένη. Πρέπει να τα βρω λίγο με τον εαυτό μου για να προχωρήσω

Είπες προχθές που συναντηθήκαμε ότι γυρίζεις σε ένα άδειο σπίτι…

«Χωρίς να θέλω να με παρεξηγήσει καμία γυναίκα, το ιδανικό για μένα είναι η οικογένεια. Σε τέτοιο περιβάλλον μεγάλωσα. Πάντα ήμασταν με τους γονείς μου, να κάνουμε πράγματα μαζί και μου αρέσει να το βλέπω αυτό στις οικογένειες. Αυτό είναι το ιδανικό για μένα μελλοντικά. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια, αλλά κάποια πράγματα στη ζωή μας είναι και τυχερά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved