Οι Surivors το έριξαν έξω!  Η διασκέδαση, οι χοροί, οι selfies και τα καυτά φιλιά
Gossip Specials

Οι Surivors το έριξαν έξω! Η διασκέδαση, οι χοροί, οι selfies και τα καυτά φιλιά

Μετά από μήνες σε μια παραλία στον Άγιο Δομίνικο οι παίκτες του Survivor All Star το έριξαν έξω και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τι και αν είχαν ανταλλάξει μερικές άσχημες κουβέντες, τι και αν είχαν τσακωθεί, όσα συνέβησαν στον Άγιο Δομίνικο κατά τη διάρκεια του Survivor All Star έμεινανστον Άγιο Δομίνικο.

0131_SOFIANA_AVRAMAXAKI_STATHIS_SXIZAS_NIKOS_MPARTZIS_2272023.jpg

Σοφιάνα Αβραμάκη-Στάθης Σχίζας-Νίκος Μπάρτζης

Παίκτες που είχαν πάρει μέρος σε προηγούμενα Survivor αλλά και μερικοί από το Survivor All Star έγιναν μια παρέα και διασκέδασαν με τη ψυχή τους στο νυχτερινό κέντρο Posidonio με τις επιτυχίες του Θοδωρή Φέρρη και της Ζόζεφιν.

Ο Νίκος Μπάρτζης, ο Στάθης Σχίζας, η Σοφιάννα Αβραμάκη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, η Πελαγία Καζολέα με τον αγαπημένο της Γιώργο Κακαβακάκη αλλά και ο μεγάλος νικητής του φετινού ριάλιτι Σάκης Κατσούλης με την αγαπημένη του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, διασκέδασαν μέχρι το πρωί και δε σταμάτησαν να χορεύουν, να βγάζουν stories και να γελάνε.

0530_MARIALENA_ROYMELIOTI_SAKIS_KATSOYLIS_2272023.jpg

Μαριαλένα Ρουμελιώτη-Σάκης Κατσούλης

Ηλιοκαμένοι, ευδιάθετοι και γεμάτοι χαμόγελα οι πρώην παίκτες πέρασαν κάτι παραπάνω από καλά και αυτό φαίνεται και στο φωτογραφικό υλικο που εξασφάλισε το gossip-tv.

0065_SAKIS_KATSOYLIS_THODORIS_FERIS_2272023.jpg

Σάκης Κατσούλης-Θοδωρής Φέρρης

Δείτε στη gallery όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της νυχτερινής εξόδου των πρώην παικτών στο κέντρο διασκέδασης αλλά και τα φιλιά των ερωτευμένων ζευγαριών:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved