O Αύγουστος των celebrities! «Πλημμύρισε» το Instagram από φωτό των διακοπών τους!
Gossip Specials

O Αύγουστος των celebrities! «Πλημμύρισε» το Instagram από φωτό των διακοπών τους!

Άλλος για Χίο τράβηξε, πήγε και άλλος για Μυτιλήνη και για πολλά άλλα νησιά Αιγαίου και Ιονίου που φέτος το καλοκαίρι σφύζουν από ζωή και από... celebrities!

Ενόψει του πρώτου Σαββατοκύριακου του Αυγούστου που ουσιαστικά σημαίνει και το ξεκίνημα των διακοπών για τους περισσότερους Έλληνες, το Instagram έχει κατακλυστεί από δεκάδες φωτογραφίες επωνύμων που μας χαιρετούν από τα πιο όμορφα νησιά της χώρας μας και μας δίνουν έτσι μία μικρή ιδέα του πώς περνάνε στις διακοπές τους.

Η Ελένη Τσολάκη εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται σε vacances και μάλιστα σήμερα (4/8) ανέβασε μία φωτογραφία από τα Κουφονήσια όπου ξεκουράζεται.

eleni-tsolaki.jpg

«Summertime and the life is easy 🤍🙌🏻🇬🇷 Τα μοναδικά καλοκαιρινά μεσημέρια της Ελλάδας με μοναδικό ήχο τα τζιτζίκια 🫶🏻 Ελλάδα Σαντορίνη» έγραψε η Βίκυ Κουλιανού στη λεζάντα των δικών της φωτογραφιών από την μαγευτική Σαντορίνη.

koulianou.jpg
koulianou-2.jpg

Ηλιοκαμμένος και salted όπως γράφει και στη λεζάντα των φωτογραφιών του, ο Αποστόλης Τότσικας αγναντεύει το απέραντο γαλάζιο στις διακοπές του μαζί με τα δίδυμα παιδιά του και τη γυναίκα του Ρούλα Ρέβη η οποία φυσικά και ανεβάζει μακράν τις καλύτερες φωτογραφίες του φετινού καλοκαιριού:

Η Δούκισσα Νομικού μας καλεί να χορέψουμε μαζί της στη σειρά φωτογραφιών που ανέβασε και που όντως σε προδιαθέτουν για χορό. Με «σύμμαχο» το καλοκαιρινό αεράκι και με πολύ girly διάθεση, η όμορφη παρουσιάστρια δείχνει να απολαμβάνει τις διακοπές της και φέτος. Δείτε φωτό παρακάτω:

Από το υπέροχο Πήλιο ποζάρουν με τα μπικίνι τους δύο αγαπημένες φίλες από τα φοιτητικά ακόμα χρόνια τους. Ο λόγος για την Ευδοκία Ρουμελιώτη και τη Λίνα Πρίντζου που όπως έγραψε και η τελευταία στη λεζάντα των φωτογραφιών αυτών:

«Από τα χρόνια της Σχολής ... ξανά κ πάλι μαζί!! Ευδοκάκι μου ❤️❤️@evdokia.roumelioti ... εκκίνηση Πήλιο»...

Στην Αντίπαρο συνεχίζει τις διακοπές της η Ζήνα Κουτσελίνη η οποία ήδη έχει επισκεφτεί τη Ρόδο, την Πάρο και τώρα την όμορφη Αντίπαρο. Μαυρισμένη, εντελώς άβαφη και πλέον ξεκούραστη, η αγαπημένη παρουσιάστρια συνεχίζει να «μαζεύει» εικόνες και εμπειρίες που θα τη συντροφεύουν τον ερχόμενο απαιτητικό χρόνο.

Στον δικό της επίγειο παράδεισο φαίνεται πως βρίσκεται η Ναταλία Γερμανού αν κρίνουμε από το βίντεο που ανέβασε με μουσική υπόκρουση το «In paradise» στο οποίο πρωταγωνιστεί ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα που χάνεται μέσα στη θάλασσα. Δείτε το παρακάτω:

https://www.instagram.com/reel/CviNb1JLjZ_/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved