Τα Survivor girls φόρεσαν τα πιο καυτά All Star μπικίνι του φετινού καλοκαιριού!
Gossip Specials

Τα Survivor girls φόρεσαν τα πιο καυτά All Star μπικίνι του φετινού καλοκαιριού!

Μπορεί όσο καιρό διήρκησε το Survivor All Star να βλέπαμε τα κορίτσια που έλαβαν μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης να κυκλοφορούν με λερωμένα αθλητικά ρούχα όμως το φετινό καλοκαίρι ήρθε η ώρα να πάρουν το... αίμα τους πίσω ποζάροντας με τα πιο hot μπικίνι της σεζόν!

Θέλοντας να αποτινάξουν από πάνω τους τις εικόνες με τις οποίες τις είχαμε συνδυάσει στον μακρινό Άγιο Δομίνικο, οι Survivor girls κατάφεραν αμέσως τον σκοπό τους, χαρίζοντας στους followers τους τις πιο εντυπωσιακές πόζες τους με μαγιό. Ας δούμε μία προς μία όλες τις φωτό τους στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας που αποτέλεσαν προορισμούς των διακοπών τους...

Ελευθερία Ελευθερίου: Στην Πάρο με φίλους

Η Ελευθερία Ελευθερίου φέτος ξεσάλωσε στην Πάρο, με πολύ καλή παρέα στην οποία ανήκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αλλά και ο Άρης Σοϊλέδης με την αγαπημένη του Μαρία Αντωνά. Η τραγουδίστρια πόζαρε με μικροσκοπικά μπικίνι είτε με ντεσέν είτε μονόχρωμα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις στα social media:

Στην ίδια παρέα όπως είπαμε ήταν και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία προτίμησε πιο έντονα ντεσέν στα μαγιό που επέλεγε:

Με εντυπωσιακά μαγιό πόζαρε και η Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία όμως φρόντισε να κρατήσει τις διακοπές της και τις στιγμές της από αυτές μακριά από τα social media. Δείτε παρακάτω:

asixatz__364336965_592359203081425_3709367914672150402_n.jpg

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Όλο το Αιγαίο μία... βόλτα

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει βαλθεί το φετινό καλοκαίρι να γυρίσει το μισό... Αιγαίο! Από τη Μυτιλήνη στην Τήνο και από εκεί στα Κουφονήσια και όπου αλλού μπορεί να φανταστεί κανείς. Φυσικά, στην περιήγησή της αυτή η όμορφη δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και influencer μας χάρισε μοναδικές φωτό με μαγιό, το ένα καλύτερο από το άλλο. Δείτε την παρακάτω:

Πιο ήσυχες διακοπές αλλά με εξίσου εντυπωσιακά beach wear επέλεξε να κάνει η Κατερίνα Δαλάκα η οποία εντυπωσίασε με όλες τις φωτό της με μαγιό που ανέβασε:

Σαλταφερίδου-Χαμπέρη-Χρυσαειδή: Κοινή απόδραση

Το ριάλιτι επιβίωσης τις έφερε κοντά και από τότε είναι πολύ καλές φίλες. Μάλιστα επέλεξαν να κάνουν μία κοινή απόδραση σε νησί και έδειξαν να περνούν πολύ καλά!

https://www.instagram.com/reel/Cu6eTMOoJr6/

Όλες τους χάρισαν στους followers τους μοναδικά φωτογραφικά στιγμιότυπα με μπικίνι και οι ίδιες κέρδισαν χιλιάδες likes για τις πόζες τους. Δείτε τις παρακάτω:

Last but not least: Μαριαλένα, Βρισηίδα & Καρολίνα

Η Βρισηίδα Ανδριώτου το φετινό καλοκαίρι περιορίστηκε σε κοντινές αποδράσεις λόγω της δέσμευσης του αγαπημένου της, Σπύρου Μαρτίκα να αναλάβει ξανά τις επιχειρήσεις του καθώς όσο καιρό εκείνος έλειπε, ήταν η αδελφή του πίσω να ρυθμίζει τα πάντα. Εφόσον εκείνη έπρεπε να ξεκουραστεί, ο Σπύρος έμεινε πίσω και μαζί του και η Βρισηίδα η οποία όμως δε μας στέρησε καθόλου εικόνες της με μπικίνι. Και μάλιστα πολύ hot! Το ίδιο και η Καρολίνα Καλύβα η οποία μοιάζει να έχει αφήσει πίσω της όλα όσα συνέβησαν στο Survivor All Star. Τέλος, η πιο... φειδωλή απ' όλες στο Instagram, η Μαριαλένα δεν μας χάρισε και πολλές φωτό με μπικίνι, μία όμως ήταν αρκετή για να προκαλέσει έναν μικρό... χαμό στα social:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved