Αλέξης Παππάς: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη φωτογράφο σύντροφό του!
Gossip Specials

Αλέξης Παππάς: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη φωτογράφο σύντροφό του!

Το πιο ερωτικό του καλοκαίρι φαίνεται πως πέρασε ο πρώην Bachelor Αλέξης Παππάς και φυσικά πρώην παίκτης του Survivor και μάλιστα πολυσυζητημένος!

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής επέστρεψε από τις ερωτικές διακοπές του με τη νέα του σύντροφο, τη γνωστή φωτογράφο Έλενα Αϊβαλή με την οποία έκαναν και σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση.

Το ζευγάρι βρέθηκε προχθές το βράδυ (29/8) στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα και φυσικά οι φωτογραφικοί φακοί έκαναν τη... νύχτα μέρα από τα φλας που αναβόσβησαν με το που εμφανίστηκαν οι δυο τους.

Εκείνος, ντυμένος casual και φορώντας ένα τζόκεϊ καπέλο και εκείνη έχοντας επιλέξει για την περίσταση ένα denim σύνολο που αποτελεί την τελευταία λέξη της μόδας, μόνο απαρατήρητοι δεν πέρασαν κατά την άφιξή τους στο Ολυμπιακό στάδιο στο Μαρούσι.

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό ο Αλέξης Παππάς είχε αποκαλύψει στην Κατερίνα Καινούργιου ότι είναι ερωτευμένος: «Δεν είναι κάτι που θέλω να σχολιάσω τώρα. Καλύτερα να μιλήσουμε για όλα τα άλλα. Είμαι μια χαρά, είμαι πολύ καλά. Δεν είμαι εδώ για να μιλήσω για τη σχέση μου», είχε πει χαρακτηριστικά.

Το ζευγάρι πάντως, παρά την ανάγκη του να απομονωθεί από τα media, όλο και ανέβαζε φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις διακοπές του στη Ρόδο αλλά και στο Λιμένι που ήταν και ο τελευταίος σταθμός του.

Δείτε παρακάτω φωτό του ερωτευμένου ζευγαριού:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved